local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsu sargi uz zemes.24

Sveiki , lasot vienu grāmatu "uzdūros" uz tankiem, kaujas māšīnām , bruņutransportieriem ,tas mani ieinteresēja un izlēmu ielikt kādu informāciju arī šeit - aprakstā būs ložu izmēri mm - apmēram , 9mm ir standarts ieročiem (biežāk sastopamais) Iespējams Jums noderēs informācija !

Kā nekā šīs lietas ir ļoti pieprasītas noteiktu teritoriju apsargāšanai / aizsāvībai , bez tām neiztikt (zemes palīdzīā , neskaitot gaisa palīdzību)

Reklāma
Reklāma
227 2 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 24

0/2000

diezgan labs raksts

5 0 atbildēt

Tādu BTR var Rumbulā nopirkt! :)

5 0 atbildēt

Virsrakstu pats izdomāji?

3 0 atbildēt

kaadas valsts ir tie tanki ? kaads gads ?

2 0 atbildēt

Nesen dzirdēju pa krievu radio, ka armijnieki sūdzas par tēvzemes ražoto jauno tanku kvalitāti... Pēc papīru tehniskajiem datiem tie ir labi, bet „pa vārtiem” iziet kkas cits. Labs rādītājs ir, ko izvēlas valstis, kas importē kara tehniku.

2 0 atbildēt

labi braucamie!! gribeetos ar tadu pa lielceņu nodot skaidu emotionemotion

2 0 atbildēt

t 72 - 3 cilvēki , 41 t , dīzelis - 840zs , 80km/h max - neko es nejaucu ! 

2 0 atbildēt

Starpcitu BPM ir vieniga kaujas masina pasaule kuru var drosi izmest no lidmasinas ar visu apkalpi, ar parasutu logiski. Parejas valstis met ara , bet bez apkalpes, jo neizdivo.

P.S tiem kas saka ka ta nav aizsrdzibas tehnika tad vini smagi kludas. Jo ja runa iet par Krievijas tehniku tad ta ir visi izdomati tikai un vienigi darbibai Krievijas apstaklos, no ka var saprast ka aizsardzibai. Ja vina spej izturet ari citus klimatus, bet tas ir normali jo ta ir kara tehnika.

3 1 atbildēt

Latvijā tādu ir tik daudz kā abu roku pirkti.

2 0 atbildēt

Visi ir krievu tanki. Lai nu kā, bet lidmašīnas vienmēr patikušas labāk. "Desert Storm" misijā beidzot varēja saprast, ka principā viss kas notiek ir atkarīgs no lidmašīnām. Parasts iznīcinātājs varētu to tanku no smuka attāluma parvērst pelnu kaudzē :)

2 0 atbildēt

Es neuzskatu ka šīs masīnas ir radītas lai kādu pasargātu. šie ir nāves nesēji kas paredzēti lai iznīcinātu.

3 2 atbildēt

👍

0 0 atbildēt