local-stats-pixel fb-conv-api

Materiāls, kas iztur atomsprādzienu43

Vai tas var būt?! Kā gan kaut kas var izturēt atombumbas sprādzienu? Visu cieņu šim neiedomājami izturīgajam materiālam -Starlītam. ( Starlite. ). Kā un ko ,un kāpēc tas var izturēt,par to jau varat turpināt lasīt turpmākajā raksta daļā! Izbaudiet! emotion .

1688 10 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

Moriss idiots, ka nepatentēja. Kāda bija jega izgudrot to, tad turēt noslēpumā kamer noliek karoti? Civilizācijai ne kāda labuma.

70 1 atbildēt

Rakstam protams +++

Bet mani mazliet uzjautrināj šis - "Boeing un NASA jau ir paspējusi sazināties ar viņa ģimeni un pauž interesi starlītu tālāk attīstīt, lai varētu pasauli padarīt par drošāku vietu gan man,gan tev". 

Tur jābūt neiedomājākajam optimistam, lai domātu ka šo materiālu izmantos tikai labiem mērķiem... nešaubos ka tas tiktu izmantots pirmām kārtām jau militārām vajadzībām un mēs taču labi zinām un redzam, kāda ir asv iemītā taka un ambīcijas šajā ziņā!

27 0 atbildēt

Bezjēdzīgs pacans:@ Žēl ka tā notiek arī Tesla bija ģēnijs , bet kādam tak kāpostu vajag ievāktemotion

18 1 atbildēt

Visi šitie alktaīgie cilvēki.:( iedomājieties kāds potenciāls ir šadam materjālam..

Tas nevada siltumu, tas nozīmē ka tam būtu milzīgs pielietojums kosmosa izpētē, droši vien arī izturīgs pret korozijām mitrumiem, vienīgi nez ka ir ar mehānisku iedarbību....

Nu pārdos tā viņa ģimene par 100 miljonu dolāru vienā tikpat alkatīgai firmelei, un kāds cilvēcei no tā labums??  cilvēce no tā neiegūst... Es saprotu Tesla un vēl daži viņam līdzīgie viņu pētijumi prasīja milzīgus līdzekļus un viņiem vajadzēja pakļauties šo sponsoru prasībām... bet es nekad nesparatīšu šadu cilvēku loģiku, viņam ir iespēja padarīt pasauli labāku, turklāt arī labi nopelnīt, taču viņš to nedara sautīgu nolūku vārdā..

14 0 atbildēt

Triecienizturīgs un karstumu nevadošs ir nesavienojami termini. Šādi materiāli nav nekāds jaunums. Vairāki ģeopolimēri ir ar tādām pašām īpašībām. Karstumizturīgums slēpjās tajā, tilpumā ir 5% +/- materiāls un 95% +/- tukšums. Tā rezultātā vielas blīvums ir niecīgs, siltuma vadītspēja pašai vielai ir augsta, bet tā kā kopejā kontakta visrma starp diviem punktiem ir niecīga, tad pārvadītais siltums ir ārkārtīgi mazs. Siltuma kapacitāte arī ir niecīga, jo uzņemtais siltums praktiski tik pat ārtri izstarojas vidē.

Saspied šo materiālu stiprāk pirkstos un tas sadrups.

13 0 atbildēt

Bet vai atd no gatavjiem paraugiem nav iespejams noteikt,ka vinsh tika radits??

8 0 atbildēt

666 plusi. Sātanisks materiāls!

6 0 atbildēt

Ja šis materiāls būtu pārdodams, tad vajadzētu noklāt ar šo materiālu kādu vietu (ojektu), kuru vērts pasargāt un atomsprādziens to pataupīs nākošajai paaudzei!

5 0 atbildēt

Man ir aizdomas, ka te kaut kādā veidā ir iesaistīts Čaks Noriss. Tagad top skaidrs, kapēc viņam viss izdodas un visur izdzīvo. emotion Bet tā, jā, raksts labs. 

6 1 atbildēt

es zinu formulu emotion

4 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Tādu vajadzētu dabūt emotion  emotion 

4 0 atbildēt

6. klauns :D

3 0 atbildēt

Bija vēl kāds materiāls, bet līdzīgs plastilīnam, ar tādām pašām termodinamiskajām īpašībām

3 0 atbildēt

Ne vienmēr viss ir tā, kā izskatās. Atliek tikai paturēt prātā, ka "Titāniku" uzbūvēja profesionālis. Bet Googli un Apple izveidoja amatieri. Doma, kas nav mana, bet gana daudzrunīga

+++

3 0 atbildēt

Tas Moriss tāds egoistisks maita! Es viņa vietā būtu pa lēto tirgojis licenzes, vai atrastu investorus un pats izveidotu ražotni. 

Vēl variants, ielikt recepti vienkarši internetā jebkuram pieejamu, līdz ar to nevarētu tirgoties ar pašu recepti un veidot vienas kompānijas monopolu pasaulē. Cilvēcei būtu TĀDS labums!

2 0 atbildēt

Ja tā visa ir taisnība par to formulu, tad gan jau kompānijas atradīs veidu kā to dabūt neko nemaksājot - VOT!

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

1 0 atbildēt

1. Enerģijas nezūdamības likums vēl nav atcelts.

2. Pagaidām vēl nav atklāti atomi bez pussabrukšanas perioda.

3. Pagaidām vēl nav atklāti atomi bez elektroniem, protoniem, neitroniem un jebko citu, kas nodrošina siltuma kustību.

4, Nav atklāts izstrādājums, kurā atomi atrastossavstarpēji nesaistītā stāvoklī, tādējādi tām vienmēr ir saites, kas nodrošina siltuma kustību un attiecīgi pāreju.

5. Pat absolūtais temperatūras nulles punkts nav atklāts. Bet pie ekstrēmi zemām temperatūrām mainās vielu īpašības.

Viena lieta gan ir skaidra - skolā tu neesi gājis. emotion

1 0 atbildēt