local-stats-pixel fb-conv-api

Mākslīgais intelekts - vai tas jau ir starp mums? Noteikti - jā!7

30 0

Vsi tici ka laika gaita maksligais intelekts parnems pasauli un iskaudis cilveku no zemes virsas, ka attelots tajas holivudas filmaas ?

Es ticu, un tas vairs nav jautaijums "vai" bet gan "kad" .

Maksligais itelekts sakuma stadijaa ja uir muusu viduu, un pirmie roboti ar maksligo intelektu jau ir radiiti un ir starp mums. Pec manam domam ari sarezgitakas si intelekta formas ir starp mums, mums tikai paraada un atklaaj to tagad kaa nesenaa pagatnee veiktu progresu, tapat kaa ar telefoniem/ viedtalruniem - sen jau uz prieksu ir izgudroti daudz modernaaki un specializetaaki viedtalruni un tehnikas, mums tikai to palenaam implementee pa mazdruscinai- lai nopelnitu vairak naudu..

lai veicas.

Peace.

30 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Mākslīgais intelekts pavisam droši joprojām nav izdomāts. Daudzi zinātnieki uzskata, ka tas nav iespējams kā tāds. Pavisam drīz automašīnas mūs no kroga pašas atvedīs mājās. Bet tik un tā mākslīgais intelekts tajās būs apaļa nulle.
2 0 atbildēt

Mākslīgais intelekts var gūt tikai uzvaru atsevišķās kaujās. Mākslīgam intelektam nekad nebūs emocijas, tam nebūs saprotama cilvēku neadekvātā rīcība ārkārtes situācijās. Un neadekvāts cilvēks var izšaut "korķus" jebkuram. emotion 

2 1 atbildēt

Interesanti. 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Mākslīgais intelekts tiešām būs tikai mākslīgs, balstīts uz loģiku.

0 1 atbildēt