local-stats-pixel fb-conv-api

Interesanta rotaļlieta - Chat GPT16

Nolēmu nedaudz paspēlēties ar mākslīgo intelektu. Uzdevu šādu jautājumu:

"Vai daudzie ziņojumi par UFO ir patiesi? Vai Zemi jebkad ir apmeklējuši citu planētu pārstāvji? Vai senajā Ēģiptē ir viesojušies citplanētieši?"

Saņēmu apbēdinošu atbildi:

Pašlaik nav nekādu zinātniski pārliecinošu pierādījumu par UFO vai citplanētiešu eksistenci vai to, ka tie ir apmeklējuši Zemi vai seno Ēģipti. Lai gan ir bijuši daudzi ziņojumi un liecinieku stāsti par neparastiem objektiem un parādībām, kuras tiek saistītas ar UFO, nav nekādu skaidru pierādījumu, kas tos viennozīmīgi apliecinātu.

Zinātne vēl aizvien izpēta kosmiskās pārtāvju meklēšanu un eksoplanēšu pētījumus, bet līdz šim nav atrasts konkrēts pierādījums par citplanētiešu eksistenci vai to, ka viņi ir apmeklējuši Zemi.

Senajā Ēģiptē nav pierādījumu par citplanētiešu apmeklējumu. Senie Ēģiptieši bija ļoti attīstīta civilizācija, kuras darba ražīgums un izgudrojumi iespaidoja cilvēces vēsturi, taču visi viņu pārpalikumi ir izskaidrojami ar to laiku un zinātniskiem principiem.

Ņemot vērā esošās zinātnes un pētniecības zināšanas, citplanētiešu klātbūtne uz Zemes un viņu apmeklējumi nav pierādīti. Jebkuras saistības ar UFO un citplanētiešiem pašlaik tiek uzskatītas par spekulācijām un neizpētītiem fenomeniem.

Žēl, mazais cerību stariņš ir zudis!

38 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Ir labs, vajadzēs pamēģināt man šeit kādu saraksti ar GPT nopublicēt - šodien GPT4 paziņoja, ka Laima ir latviešiem kkas līdzīgs Atēnai.

https://media.tenor.com/TQCgnszZgN4AAAAd/prabhas-thank-god.gif

7 0 atbildēt

Nu ja nav ta nav!!!

4 0 atbildēt

👌

3 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt