local-stats-pixel fb-conv-api

Ieroči, kas joprojām ir legāli ASV71

708 37

Divaini apzinaties, kad daudzviet pasaule, vel joprojam sava ierocu krajuma, protams ja tev ir licenze, var turet ari sadus, varetu teikt pat par bistamiem dazu cilveku rokas.

Novertejam un protams iemetam komentaru.

+ Mans pirmais raksts.

708 37 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Man 2. noderētu uz balkona emotion

9 0 atbildēt

It kā jau būtu foršs raksts, bet komati, garumzīmes, mīkstinājuma zīmes, tās ir tikai dažas no lietām, kuras man ļoti patīk un kuras nav manāmas šajā rakstā.

10 3 atbildēt

"vel joprojam sava ierocu krajuma, protams ja tev ir licenze, var turet ari sadus, varetu teikt pat par bistamiem dazu cilveku rokas."

Pastāsti man, kurš ierocis nav bīstams?

6 0 atbildēt

Toties Kinder Surprise ir aizliegts emotion

6 0 atbildēt

Neredzu neko sliktu ka visi šie ieroči ir pieejami. Jo nenogalina jau ieroči nogalina cilvēki kam prātiņš par īsu.

Ar ieročiem var gūt baudījumu normāli ģimenes lokā, bet pie mums vienkārši valdība baidās no tautas tād''eļ ir tik debīli likumi.

6 1 atbildēt

nr 7. varētu būt tiešām labs čigānu un urlu atbaidītājs

5 0 atbildēt

Nezināju, ka katana ir 2 metri gara un tik lēna ( 3 segundes lai nocirstu cilvēkam galvu)

5 0 atbildēt

1.Ļoooooti daudz gramatikas kļūdu.,

2. ASV ir 50 štati.,

3. Bija interesanti neskatoties uz iepriekšējiem 2iem punktiem. 

10 5 atbildēt

Man noderetu liesmu metejs, apnikusi vasara tie odu bari.

3 0 atbildēt

Piedodiet, liberāļi bet ieroči ir liela daļa no ASV kultūras. Tas pats ir ar portugāļiem, katalāņiem, baskiem, viņiem ir tas sporta veids kurā tiek nogalināti vērši.

Tā ir kultūra, un aizliegt nozīmīgu daļu no kultūras ir pilnīgs idiotisms

4 1 atbildēt

Pastaisiti ieroci. Nevari atrast sev piemerotu ieroci tad tu drosi vari pats uzmeikot savu ieroci un nesat to sev lidzi, bet tikai tad ja tas neparkapj nevienu likumu un neapdraud apkartejo cilveku dzivibas. Kāda jēga no ieroča, ja ar to nevar nevienu nogalināt?

3 0 atbildēt
Mmm granātmetejs, brīnums ka vel majas RPG7 nelauj turet
3 0 atbildēt

Doh, šie jau visi no TF2. emotion

3 0 atbildēt

Pirmais paredzēts, lai cīnītos ar mazajiem grauzējiem piemājas dārzā, otrais jālieto, ja grauzēju ir traki daudz, trešais, ja kaimiņš pārāk bieži nāk ciemos un piemiedz tavai sievai u.t.t. :D

3 0 atbildēt

Ja nemaldos, tur bija arī iespējams nopirkt vecos tankus un iznīcinātājus no ASV armijas, kuri vēl ir darba kārtībā.

GTA anyone? emotion

3 1 atbildēt

man vajag pirmos 2 vai 3 ieročus un tad buus ok +++ zeel ka lv ta nevar :D

2 0 atbildēt

Viss jau protams ir jauki, bet gribētos jau, lai būtu līdzīgs raksts tikai ar Latvijas piemēriem! Nu kāda mums pa lielam starpība kas legāls un kas nē ASV? :D

2 0 atbildēt

Ja katana kļuva populāra pēc filmas Kill Bill tad ugunsmetējs pēc ProjectX  emotion

2 0 atbildēt
Man ir tikai 1 komentārs: iemācies rakstīt ar garumzīmēm un mīkstinājuma zīmēm!
7 5 atbildēt

+ Mans pirmais raksts

iemesls -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------:)

2 0 atbildēt