local-stats-pixel fb-conv-api

Dzimis izplatījumā9

44 0

Starptautiskajiem izplatījuma pētniekiem ir radusies visai savāda iecere, divtūkstošdivdesmitceturtajā gadā pieņemt dzemdības Starptautikajā Kosmosa izpētes centrā. Iecere ir apstiprināta un patreiz tiek sākta potenciālo māmiņu apzināšana, kuras izvēle tiks veikta četru gadu laikā vai divtūkstošdievdesmitotrajā gadā tiks izvēlēta māmiņa, kura varēs pēdējos savus grūtniecības mēnešus pavadīt Starptautiskājā Kosmosa izpētes centrā, lai atbilstošajam laikam pienākot, sniegtu dzmedības bērniņam, kurš pirmais būs dzimis diezgan pamatīgā attālumā no mums tik pierastās Zemes virsmas. Kā jau ar visiem eksperimentiem, kuri saistīti ar cilveka izpēti arī šis eksperiments atduras pret zināmiem ētikas un morāles nosacījumiem, kuri varētu viest neskaidrību tradicionāli izvidojušos uzskatu pēc.

Jautājumi, kuri varētu izraisīt neizpratni:
+ kādu pilsonību vai nacionalitāti piešķirt jaundzimušajam
+ ar grūtniecības plānošanu un bērna ieņemšanu saistītā rutīna
+ dzemdību organizēšana un bērniņa pieņemšana, klasificejot to kā eksperimentu

Lai kā arī nebūtu agrāk vai vēlāk cilvekam būs jāsaskaras ar šāda rakstura pārbaudījumu. Vienīgais par ko varētu diskutēt - vai cilvēce ir gatava šādam solim un spēj ateikties no nacionalitātes un konkrētas piedzimšanas vietas, lai pakāptos soli uz priekšu izplatījuma izpētei un apgūšanai. Protams savas pārdomas un bažas atstāj komentāros, lai arī citiem būtu iespēja tev piekrist vai sniegt savas alternatīvās perspektīvas.

lasi, vērtē, komentē emotion

44 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Nākotnē cilvēciņiem smadzenītes būs lielākas, gan jau spēs daudz ko atrisināt ātrāk un vieglāk  emotion    emotion  

3 0 atbildēt

Domāt drīzāk vajadzētu nevis par pilsonībām vai nacionalitātēm vai velnsviņzin par ko vēl bet par to vai uz Zemes dzīvot tāds kosmosbērns spēs? Zemes gravitācija ietekmētu gan muskuļu attīstību, gan kaulu izturību, gan sirds spēju pumpēt asinis. Pastāv liela iespēja, ka savu dzīvi kosmosbērnam vajadzēs pavadīt turpat kur piedzimis, jo uz Zemes kā izkāps no raķetes, tā pagalam būs. 

Vārdu sakot, par to zinātniekiem vēl ir krietni jāpadomā un tai dāmai, kura visam šim pasākumam piekritīs, vispār nevajadzētu kļūt par māti, ja reiz ir gatava potenciāli neveiksmīga ekperimenta dēļ ziedot savu bērnu. 

3 0 atbildēt
🤔🤔
2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt