local-stats-pixel fb-conv-api

7 nacistu izgudrojumi, kas apsteidza laiku10

327 0

Ir daudz baumu, nepārbaudītu apgalvojumu par nacistu superieročiem. Vai kaut kas no tā visa var būt patiesība, bet kaut kas tikai propagandas izdomājums? Droši vien, bet vācu armijā bija arī daudzas citas tehniski pārākas lietas, kurām līdzīgu nebija.

327 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Maus bija bezjēdzigs un tas NAV moderno tanku priekštecis
19 0 atbildēt

Neapšaubāmi izcili izgudrojumi, bet cik forši būtu, ja cilvēki savas zināšanas un pūliņus ieguldītu, lai izgudrotu kaut ko, kas cilvēkiem palīdz, nevis mašīnas, kuras domātas nogalināšanai (tas attiecas arī uz mūsdienām). Cilvēki tik daudz līdzekļu iegulda priekš kara ...

16 1 atbildēt
Nacisti labi strādāja pie kara tehnikas uzlabošanu
12 0 atbildēt

Ne velti saka, ka nacistiem drusku pietrūka laika un resursu - būtu lēnāk sabiedrotie tuvojušies Berlīnei, kas zina, varbūt rītos klausītos nevis Labrīt, bet Guten Morgen.

9 0 atbildēt

Raksts labs, tikai par otro punktu, nevis reaktīvais, bet raķešdzinējs, pie kam visai nedrošs - bija vairāki aizdegšanās gadījumi. +

8 0 atbildēt

Schwerer Gustav līdzīgi Maus tankam bija nederīgs, tas patērērja pārāk daudz resursus gan būvniecībā, gan ekspluatācijas laikā, bet rezultātā tas nekādīgi neietekmēja kara gaitu un tas nebūtu pasargājis viņus no zaudēšānas karā, jo tas bija pārāk liels un lēns, to ātri vien būtu gaisā uzlaiduši ar bumbam no lidmašīnām, kā arī vēlējos pieminēt ka Maus tanku nevar īsti uzskatīt par mūsdienu tanku priekšteci, drīzāk Panther tanku, dēļ tā uzbūves. 

5 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

5 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Tas viss leilā mērā ir feiks--nebija fričiem nekādu superizgudrojumu--ja tā būtu bijis ,tad jūsu senči būtu noindēti koncentrācijas nometnēs un Vācija nebūtu sakauta..taču tas ,ka ASV zaga visu ko varēja un ,ka nacistiem deva  brīvbiļeti uz pasauli apmaiņā pret to zināšanām ,tas ir vispārzināms fakts:.

0 3 atbildēt