local-stats-pixel fb-conv-api

10 veidi, kā dzīvi padarīt labāku20

10 veidi kā padarīt dzīvi jaukāku, labāku un foršāku. Protams dažiem šie veidi neliksies iedarbīgi, dažiem liksies. Nu tad lasam :)



448 18 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

10. Dfak, ēd ko tu vēlies. Ēd katru dienu maķītī un hesītī un pēc neilga laika saproti, ka esi aptaukojies un slimu sirdi?

8. Jā, trennēties ir labi. Bet es esmu juties slikti pēc kārtīga trenniņa stadionā, kad temperatūra iet pāri 20 grādiem...

6. Tiešām domā, ka tas ir tik viegli?

20 5 atbildēt

Ēd ēdienu kas tev patiešām garšo. Neskaiti cik kalorijas esi ieguvis, un nedomā vai tu kļūsi resnāks vai nē. Vienkārši ēd ko tu vēlies un pēc iespējas vairāk izmēģini jaunus ēdienus. Jess, un pēc tam raudi, ka esi resns, neveikls, aptaukojies un ar vienu kāju kapā. Great choice!

12 1 atbildēt

Ļoti pozitīvs un jauks raksts. Paldies! ^_^

8 0 atbildēt

nē bet šie padomi tiešām ir domāti nopietni?

. 1. - es jau pateicu.\

2.kā man teica viens miljonārs - dari nepatīkamos darbus vispirms.

3. stulbs padoms - ja draugi pret tevi slikti izrīkojas, tad tie nemaz nav draugi, un ja tomēr ir, tad risini prolēmas un kļūsti dominējošs, tā citi cienīs. 

4. man riebjas ja man saka komplimentus un ja neredzu uzreiz ko pateikt, labāk nemeloju. 

5. es nevaru pārmainīt sevi un iepriecināt citus? tiešām? emotion

6. darbs nozīmē pieredze, un ja ilgi nenoturās nevienā darbā tad varētu sevi uzskatīt par nīkuli kas nestājas problēmām pretī, turklāt citos darbos arī novērtē ja iepriekš ir ilgi strādāts. 

7. jā, bet protams kontrolē sevi, nevis - o es vienmēr esmu vēlējies pamēģināt narkotikas, nu tad aiziet. pareizāk sakot - ja tu gribi, tu vari, un to vajag, tad dari to droši. 

8. vai nu jābūt atlētam un jāatvelta tam sava dzīve un dārgais laiks, vai nu jāizkustās vienkārši katru dienu, ar to pietiek. 

9. ziņās parasti ir katastrofas, avārijas, laupijumi utt. kā arī tās ir prāta skalojamais, tāpēc svarīgus jaunumus un lietas drīzāk būtu jāuzzina pašam, bet protams pasaulē aktuālas lietas pašas anāk. 

10. Tiešām? tiešām? mūsdienu pasaulē krietni jāpiedomā ko ēd - vai tas ir ķimikāls ābols, saldumi no sazin kādām vielām vai burgers kur gaļa ir no pārpalikumiem. JĀ, šis apgalvojums ir labs, ja vien tu ieturi veselīgas maltītes, ar minimāliem un ''reizi mūžā'' izņēmumiem.

7 0 atbildēt

Vismaz kaads censaas uzlabot citiem dziivi :)

7 0 atbildēt

Neko daudz neteikšu, bet gudri dirst nav malku cirst. xDemotion

6 0 atbildēt

Ja ēdīsi visu pēc kārtas un dzīvosi tikai vēderam, tad tiešām var resns palikt.. Nav tā īsti labi.. Visulaiku lasot ziņas nojūgties var, jo pārsvarā ziņās tiek atspoguļoti sliktākie notikumi. To par draugiem varētu piekrist :) Mūziku katrs izvēlas pats, kādu klausīties un kura uzlabos garīgo..

3 0 atbildēt

maz. es varu 1000 lietas vismaz nosaukt. bet nu + par pozitivismu tapat.

2 0 atbildēt

You realy make my day. emotion

2 0 atbildēt

Aaa, tieši pirms tam skatījos Karaļa lauvas tituldziesmas, tas tiešām palīdz. emotion

1 0 atbildēt

 

 

"Lasi ziņas. Ne tikai ziņas par Latviju, bet par visu pasauli. Lasot ziņas, kas tev interesē tu kļūsi uzreiz nopietnāks un apzinīgāks. Protams arī būsi gudrāks."

komēdija

0 0 atbildēt

Ieraudziju trešo bildi... Izrādās gaļa tik ātri kuņģī nesadalās. 

0 0 atbildēt

Patiešām labs raksts emotion

0 0 atbildēt

Tizlākais ko esmu šodien lasijis.

16 17 atbildēt

Viss kārtībā, foršs raksts :) 

3 4 atbildēt

tā dziesma man rada dīvainas pretīgas sajūtas, kā nekā nav iepriecinošais black metal, kad var padarīt visus darbus. 

0 3 atbildēt