local-stats-pixel fb-conv-api

Virtuve Parīzē1

75 0

Kinoteātros demonstrē jauno filmu „Virtuve Parīzē” – lielākā daļa skatītāju iepazinuši tās varoņus populārajā seriālā „Virtuve”. Pirmā sezona tika rādīta 2012. gadā, un tolaik tas bija Krievijas dārgākais seriāls – viena sērija izmaksāja apmēram 200 000 dolāru. Daudziem pazīstamas izjūtas pēc laba restorāna apmeklējuma. Labs ir tas restorāns, kurā viss izdomāts tik smalki, ka klients ir apmierināts, lai kādā noskaņojumā būtu ieradies. Tā ir arī ar seriālu „Virtuve”. Pēc tā noskatīšanās nešķiet, ka esi apmānīts un ka tev augstas klases virtuves vietā iesmērēts prasts ātrās ēdināšanas veikals.

Izsole
Izsoles sākums 20:00>> izsoles formāts - rtrauktā

Balva
Divas "Forum Cinemas" kino dāvanu kartes uz filmu "Virtuve Parīzē". Kino kartšu derīguma termiņš 2014.gada 22.maijs. Dāvanu kartes elektroniskā veidā uzvarētāji varēs saņemt uz savu norādīto e-pastu.

„Virtuvi Parīzē” kinoteātros izrāda tieši seriāla „Virtuve” jaunās sezonas sākumā. Ļoti prestižā un dārgā Maskavas restorāna administratores Viktorijas (Jeļena Podkaminska) un jauniņā pavāra Maksima (Marks Bogatirjovs) attiecības attiecības kļuvušas pavisam nopietnas, viņi grasās vīt ģimenes ligzdiņu. Šo nodomu krasi maina gaidāmā Krievijas prezidenta un Francijas prezidentes ierašanās restorānā „Klods Monē”. Taču viss iegrozās tā, ka restorāns Maskavā jāslēdz. Visa virtuves darbinieku komanda nokļūst Parīzē.

Parīze ir lielisks fons reibinošiem piedzīvojumiem un romantiskiem varoņdarbiem. No Maskavas „Kloda Monē” mazliet pagurušie skatītāji uzreiz sajutīs malku svaiga Parīzes gaisa. Filmas sižets ir daudzslāņains tāpat kā krievu lelle matrjoška: Parīze, Parīzē – Sēna, Sēnā – kuteris, kuterī – restorāns, restorānā – virtuve, virtuvē – filmas varoņi. Te valda fantāzija un burleska – aktieru spēlē, režijā un operatora darbā.

Ieradušies Parīzē, Maksims un Vika lolo cerības, ka izdaudzinātā pilsēta noteikti uzjundīs romantisku savstarpējas mīlestības gaisotni. Nekā nebija. Viku apņēmīgi lenc franču siržu lauzējs (Vinsents Peress), un viņš negrasās padoties. Šefpavārs (Dmitrijs Nazarovs) Parīzē sastop tuvu radinieku un reizē sīvu konkurentu. Makss negantā greizsirdībā ir gatavs vai nožņaugt nekaunīgo, taču burvīgo franču kavalieri. Tie ne tuvu nav visi šķēršļi, kas laiku pa laikam jāpārvar galvenajiem un otrā plāna varoņiem. Savu sacebeli karotīti filmas katlā ieliek arī Dmitrijs Nagijevs, kas tēlo restorāna īpašnieku.

Mīlas peripetijas ir tikai krāšņs filmas iesaiņojums. „Virtuve Parīzē” radīta pēc komēdijas receptes. Tās situāciju humors ir internacionāls, saprotams ikvienam un it visur pasaulē.



75 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Ehh, gribētu aiziet, bet, kā parastam mirstīgajam, nāksies iet pa naudu, ne pa cepumiem.. emotion

0 0 atbildēt