local-stats-pixel fb-conv-api

Par vai pret seksuālo audzināšanu?9

65 0

Mēs uzreiz vēlamies paskaidrot, ka mēs, RSU komunikācijas katedras studentes, neesam nedz rasistes, nedz homofobes. Mēs esam meitas, sievietes, sievas un mātes. Mēs dzīvojam brīvajā valstī, kur katrs var izpausties. Seksuālā orientācija - katra cilvēka brīvā izvēle, katru šo izvēli mēs respektējam. Vai mēs mazāk mīlēsi savus bērnus, ja tie mums paziņos, ka viņi ir homoseksuāļi? Protams, ka nē. Bet, mēs nevēlamies, lai mūsu bērniem reklamē homoseksuālos sakarus! Likumdošana aizsargā mūs, mūsu ģimeni, galvenais - mūsu bērnus! Vai šī aizsardzība ir pietiekoša, diskutabls jautājums.

Vairākās Eiropas valstīs ieviesa bērnudārzos un skolās "seksuālā audzināšana". Izklausās visnotaļ nevainīgi. Daudzi vecāki nezin kā pareizi pasniegt savam bērnam intīma satura informāciju. Ir ērti, ka visu paskaidro skolā. Daudzas ģimenes bija nepatīkami pārsteigtas, kad uzzināja šī priekšmeta programmu. Bērniem (nevis pusaudžiem vai jauniešiem, bet tieši bērniem!) tiek pasniegta plaša informācija par dzimumsakariem, ne tikai heteroseksuāliem, bet arī homoseksuāliem! Tiek skaidrots, ka homoseksuālie sakari un homoseksuālās ģimenes - norma!!! Ne katrs bērns ir spējīgs adekvāti uzņemt šo informāciju.

Kāpēc vispār ir jāreklamē homoseksuālās ģimenes? Marks Regnurus (ASV Teksasas universitātes socioloģijas doktors) pusotru gadu pētīja kā atšķiras izaugušie bērni heteroseksuālajās un homoseksuālajās ģimenēs. 2012.gada apkopotie rezultāti šokēja! Starp bērniem izaugušiem homoseksuālajās ģimenēs bija stipri paaugstināti tādi radītāji ka: psiholoģiskas problēma, seksuālā vardarbība, neuzticība vienam partnerim, veneriskās slimības u.c. Šie dati ir plaši pieejami (iesakām papētīt!). 3000, nu jau pilngadīgie, tika pētīti! Neskatoties uz to, ka ir pierādīts, ka no homoseksuālajām ģimenēm ne tikai labuma nav, bet ir pat kaite, turpina ieviest savas "izglītojošās" programmas, ignorējot šo faktu vai no nezināšanas, vai no negribēšanas zināt.

Vācijas sākumskolās bērniem stāsta par orgasmu, masturbāciju, homoseksuālajām attiecībām un t.t.. Loģiski, ka daudzus bērnus šokē šīs materiāls. Bet, pat ja vecāki pamana, ka bērns šajās nodarbībās gūst psiholoģisku traumu, atteikties no šīm nodarbībām nedrīkst, pretējā gadījumā var draudēt ne tikai naudas sodi, bet pat cietumsodi, ka rezultātā vecākiem vispār var atņemt bērnus!

Norvēģijā 2013. gadā skolās ieviesa priekšmetu "Incests"! Atturēsimies no jebkādiem komentāriem.

Latvija, kā ES dalībvalsts, soļo tajā pašā audzināšanas virzienā. Jau bijuši vairāki skandāli, piemēram, par bērnudārza programmā iekļauto grāmatu "Diena, kad Ruta bija Rihards", "Diena, kad Kārlis bija Karlīna". Jau pamazām ir sākusies klusā panika, vismaz mūsu paziņu lokā.

Bērns iepazīst pasauli, gandrīz visu, ko viņš redz un dzird, viņš vēlas izmēģināt. Kur ir garantija, ka bērnam nesagribēsies izmēģināt visu, it īpaši, ja pasniedzēja saka, ka tas ir normāli. Mēs iedomājamies vecākus, kuriem nāksies dzirdēt jautājumu "kāpēc man ir tētis un mamma, nevis divi tēti?". Daudzi ES pilsoņi ir sašutuši, tajā skaitā arī daļa Latvijas iedzīvotāju. Pagaidām, kamēr pilnvērtīgi nav sākuši mūsu bērnus pārmērīgi izglītot, mēs sēžam bezdarbībā, bet, kad "seksuālās audzināšanas" programmu oficiāli ieviesīs, uztraukties būs krietni par vēlu!

Kam un kāpēc tik ļoti gribās mazus bērnus pārvērst par seksuāliem objektiem - nav zināms. Kas ir tik ļoti ieinteresēts popularizēt homoseksuālo dzīves veidu, var tikai minēt.

Mēs nezinām cik daudz līdzīgi mums domājoši. Ir nepieciešams pētīt un risināt šo problēmu. Vienīgais, ko šobrīd mēs varam darīt - sniegt savu parakstu pie notāra, lai valdība izskatītu likuma grozījumus/papildināšanu, kuru organizē biedrība "Sargāsim mūsu bērnus!". Sniegt savu parakstu drīkst tikai Latvijas pilsoņi, samaksājot par to 2,84 euro. Jāsavāc 30 000 parakstu. Daudzi noteikti pažēlos naudu un laiku, tikai ne mēs, jo, mūsuprāt, šīs ir ieguldījums mūsu bērnu nākotnē. Es pieļauju, ka ne visi var atļauties šo summu samaksāts, es ceru, ka atradīsies cilvēki, kuri būs gatavi sniegt palīdzību..

Mums ir lūgums, papētiet šo problēmu dziļāk, runājiet par to, dalāties ar informāciju, pieredzi un jaunumiem, kamēr nav par vēlu. Mums kopīgiem spēkiem ir jāatrod labāko izeju no šī situācijas!

Inga Sņetkova un Kristīne Rutkovska

65 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Jānītis jautā: 

- Mammu, kā es parādījos?

- Mēs tevi kāpostos atradām.

- Un kā māsiņa parādījās?

- Rožukrūmā atradām.

Nākamajā dienā, Jānītis ieiet vecāku istabā un pieķer šos intīmās darbībās un saka:

- Nu ko, dārzniecība pašā karstumā?

 

Bet ja nopietni, sīkie brīžiem liekas ka ir informērāki, nekā paši vecāki. (thank you internet)..

8 1 atbildēt

berni pasi visu uzzin.priekskam vajag kko skaidrot?tikai amerika berni var but tik stulbi,ka lidz 13gadiem tic ziemassvetku vecitim un tam,ka vini ir radusies kapostos.

6 0 atbildēt

Šis aktuālais jautājums ir jāpaceļ tādā līmenī, lai beidzot to būtu spiesti sākt ķidāt arī lielajos masu medijos un tad - arī Saeimā! - Man ir pieriebies, ka mūs maitā un izmanto kaut kādi glumekļi saviem pretīgajiem mērķiem! Pie tam, nu jau tik agrā vecumā!

4 1 atbildēt

Matei un tevam kops bernibas bernam jamaca,ka ir virietis un sieviete!  Un VISS!!  Pa vidam neka nav! 

Nu bac,man pasai aug 2 puikas un ne jau tadel es vinus laidu pasaule,lai vini eksperimentetu ar dzimumiem,vai lai viniem piebaztu galvu ar visadam drankibam,bet gan tadel,lai turpinatu savu butibu-cilveks,sapratiga butne.

Zidainis,mazulis,berns,skolnieks,students,darba nemejs/devejs,virietis,virs,tevs.....

Zidainis,mazulis,berns,skolniece,studente,darba nemeja/deveja,sieviete,sieva,mate....

Un TIKAI un VIENIGI si iemesla del es kluvu par mati.

"Seksuālā orientācija - katra cilvēka brīvā izvēle, katru šo izvēli mēs respektējam. Vai mēs mazāk mīlēsi savus bērnus, ja tie mums paziņos, ka viņi ir homoseksuāļi? Protams, ka nē. "

Sim te,es atvainojos,nevaresu piekrist nekadi.

2 0 atbildēt

nu šodien man jāfeispalmojas visu laiku! emotion  

1 1 atbildēt

te tiešām cilvēkiem liekas, ka homoseksualitāte ir izvēle? Kā var panākt to, lai pēkšņi tev patiktu pupu vietā krāni? Lai cik traki tas neizklausītos, bet cilvēkiem lēnām ir jāsāk skaidrot kā īsti strādā hormoni, lai nav kā Krievijā, kur cilvēki neatšķir geju no pedofīla, un iet ar nūjām sist jebko, kas neatbilst vina ideālam. Bet, protams, ne 10gadīgiem bērniem

0 0 atbildēt