local-stats-pixel fb-conv-api

Komēdijas lielmeistars Dilans Morans16

112 2

27. septembrī, Rīgas Kongresu nama Lielajā zālē uzstāsies viens no visu laiku izcilākajiem komiķiem, īru stand-up komēdijas lielmeistars Dilans Morans (Dylan Moran), kas ieguvis neskaitāmu apbalvojumus un skatītāju atzinību visā pasaulē. Lai kur viņš viesotos, biļetes uz šoviem tiek izķertas pāris stundu vai minūšu laikā.

2007. gada franču laikraksts Le Monde pat atzinis Dilanu Moranu par visu laiku izcilāko komiķi starp dzīvajiem un mirušajiem.

Izsoles sākums 20:00>> izsoles formāts - pārtrauktā

Izsoles ir pārceļojušas uz kreisās malas menu "spoku rīki"

Balva
Divi ielūgumi Dylan Moran šovu "Yeah, Yeah", Rīgas Kongresu namā, piektdien, 2013.gada 27.septembrī plkst 20:00.

Komiķa karjeru Dilans Morans sāka 20 gadu vecumā nelielā komēdijas klubā Īrijā, kur zālē bija tikai 50 vietas un nebija part mikrofona. Taču jau 24 gadu vecumā viņš ieguva Perrier balvu, kas ir visprestižākais komēdijas apbalvojums Lielbritānijā, kļūstot par visu laiku jaunāko komiķi, kas ieguvis prestižo apbalvojumu. Šobrīd Dilans ar saviem šoviem priecē skatītājus visā pasualē.

Morans guvis milzīgus panākumus gan kā autors gan aktieris. Dilana BLACK BOOKS TV sērijas vairākkārt saņēmušas BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) un Motreaux Bronzas rozes apbalvojumus.

Viņa šovi guvuši plašus panākumus Skandināvijā, Ziemeļamerikā, Austrālijā, Jaunzēlandē, Krievijā un pat tālajos austrumos. Šobrīd Dilans ar saviem šoviem uzstājas lielākajās zālēs pasaulē, zināmākās no kurām- O2 arēna Londonā, Grand Opera House Ņujorkā.

Dilans uzņēmis arī vairākas plašu atzinību guvušas filmas. Zināmākās no tām: ‘Rom-Com-Zom’, SHAUN OF THE DEAD, RUN FAT BOY RUN and A FILM WITH ME IN IT. Komēdijas žanra filmu cienītāji uzskata, ka Dilana Morana filmās 10 minūšu laikā ir vairāk humora nekā visās jaunāko laiku komēdijās kopā ņemot.



112 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Ok, es sāku skatīties to video...

5 0 atbildēt

BANG! Auaa Auaaa! Honey im home!! emotion

3 0 atbildēt

ohō, šoreiz nopietna balva, labs emotion tikai..... tas nosaukums  "Yeah, Yeah" man kautko atgādina.....

ā, pornofilmu  emotion

4 3 atbildēt

veiksmīGais tev parādījies konkurents dienas joku saņemšanā Tas ir Dilans Morans

1 0 atbildēt

Viens no maniem mīļākajiem komiķiem emotion

1 0 atbildēt

Bildē likās, ka Fredis ..

1 0 atbildēt

Uz šo čista vaig izcelt :D

0 0 atbildēt

Pagājušogad biju, šogad ar kā parādījās ticket sale uzreiz paķēru biļetes. šo tiešām nevar laist garām

0 0 atbildēt

Labs emotion

0 0 atbildēt