local-stats-pixel fb-conv-api

Kapteinis Džeks Sperovs un pirāti – episkā piedzīvojumu filma atgriežas!18

182 5

Neilgi pirms filmas „Karību jūras pirāti: Svešajos krastos” iznākšanas 2011. gadā, tika apstiprināts, ka scenārija autors Terijs Rossio jau ir uzsācis darbu pie piektās filmas. „Walt Disney Pictures” plānos ietilpa piektās un sestās filmas vienlaicīga uzņemšana, taču vēlāk publiski tikka izziņota tikai piektās filmas tapšana. 2013. gada 11. janvārī par jaunās filmas scenārija autoru bija apstiprināts Džefs Nātansons, kurš kinoskatītājiem varētu būt pazīstams pēc scenārijiem Stīvena Spīlberga filmām „Noķer mani, ja vari”, „Lidosta” un „Indiana Džonss un kristāla galvaskausa karaļvalsts”. Tika uzskatīts, ka režisors Robs Maršals turpinās sēdēt režisora krēslā, taču viņa izvēle krita par labu citam Disney studijas projektam – muzikālajai filmai „Jo tālāk mežā...”. Klīda baumas, ka kandidātu vidū bija arī režisori Tims Bērtons, Sems Reimi, Alfonso Kuarons un pat pirmo trīs pirātu filmu autors Gors Verbinskis. Beigu beigās izvēle krita uz veseliem diviem uzreiz – norvēģiem Hoakimu Roningu un Espenu Sandbergu, kuru kontā ir piedzīvojumu grāvējs „Kon-tiki” - 2013. gadā filma saņēma Oscar balvas nomināciju, kā labākā ārzemju filma. Darbs pie pirātu jaunajiem piedzīvojumiem varēja sākties.

182 5 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Es rakstu nelasīju , jo es nezinu kāds varētu būt tā saturs - negribu izbojāt filmas skatīšanos.  emotion 

18 0 atbildēt

Vai man vienīgajam liekas, ka ar katru filmu Karības jūras pirāti paliek ar vien sliktaki?  emotion 

19 3 atbildēt

TIk žēl, ka šī būs pēdējā daļa. Pirāti ir manas mīļākās filmas. Nu, neko darīt.

11 0 atbildēt
Ceru, ka attaisnos gaidīšanu.
5 0 atbildēt

vot 1. un 2. daļa bija visnormālākās

4 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

3 1 atbildēt

Nevaru sagaidīt.  emotion 

1 0 atbildēt

Labs raksts, Evit :3 Vairāk tādu spokos  emotion 

2 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt

Nekad nav patikusi ne vienaa no šīm filmām. Pilnīgs balagāns. Samākslotības un pārspīlējumu kalngals pat priekš fentezī šova. Baigi ''bessī'' ja mūsdienu jeņķu garā ''plaucē'' pa it kā agrākiem laikiem.

0 1 atbildēt

emotion

0 1 atbildēt

Bet cepums jums par centību kaut arī ir diezgan bezjēdzīgi un naivi veikt kaut kādu padziļlinātu analīzi par šo kīnošedevru kurā nav vairāk pievienotās garīgās vērtības kā Toms & Džerijs. Par kaut kādu aktierspēli te vispār var nerunāt. Tādas te nav. Viens vienīgs helovina kostīmu šovs un ne kas vairāk.

0 2 atbildēt