local-stats-pixel fb-conv-api

Cojs dzīvs!12

74 2

Nesenā grupas uzstāšanās k/h „GODVIL” nevienu neatstāja vienaldzīgu, un kļuva par īstu sensāciju! "COJS DZĪVS"!

Koncerts izrādās tik dvēselisks un dzīvs, ka vēl labu laiku no interneta plašumiem varēja novērot daudzas pozitīvas atsauksmes un recenzijas no klausītājiem.
Puiši nelika sevi ilgi gaidīt! Un lūk 24. janvārī k/h „GODVIL” atkal notiks divstundu grupas «ВИКТОР» koncerts

Izsoles sākums 20:00>> izsoles formāts - pārtrauktā

Balva
Divi ielūgumi uz grupas VIKTOR koncertu klubā GODVIL, 2014.gada 24.janvārī plkst. 20:00. (Ielūgumi elektroniskā formā tiks nosūtīti uz uzvarētaja e-pastu)

Teikt, ka Cojs bija zvaigzne, nozīmētu nepateikt neko. Neskatoties uz šķietamo vienkāršību un caurspīdīgumu, Viktora Coja dziesmas sevī ietver talanta formulu, kuras noslēpums nav atklāts līdz pat mūsdienām. Daudzi atklāti atdarina viņu, daudzi cenšas atklāt šo noslēpumu, bet pagaidām ne par soli nepietuvinājās šī noslēpuma atklāšanā. Šodienas popmūzikas zvaigznēm un zvaigznītēm ir līdzekļi, piemēram – televīzija, radio un reklāmas aģentūras, PR -tehnoloģijas un citi līdzekļi „smadzeņu izskalošanai”, bet … nevienam no viņiem neizdevās atkārtot grupas «КИНО» fenomenu.

Kādreiz gudrais BG dziedāja: «На этом месте должна быть звезда – я чувствую сквозняк оттого, что это место свободно». Viktora Coja vieta vienlaicīgi ir brīva un nav: viņš aizgāja, bet viņa mūzika, dziesmas un filmas, dzīves filozofija paliek un ir pieprasīti šodien. Reizēm šķiet, ka šodien tie ir vēl aktuālāki nekā pirms 20 gadiem, tāpēc Viktors Cojs joprojām ir ar mums.

Sanktpēterburgas grupa «ВИКТОР», kuras producents ir Jurjs Beļiškins - leģendārs grupas „КИНО” direktors 1988-89 gados, ir atzīta par labākajiem grupas «КИНО» dziesmu izpildītājiem. «ВИКТОР» - vienīga grupa, kura godīgi un iedvesmoti, un pilnā mērā atspoguļo garu un grupas «КИНО» daiļradi. Grupas dibinātājs un dziedātājs – Ashat Kalbajev, cienīgi, talantīgi un ar lielu sirsnību sevī ietver Viktora Coja tēlu.

74 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

cojs nav dzīvs

3 1 atbildēt

maza kļūdiņa ieviesusies- ''Kādreiz gudrais BG dziedāja:''

1 0 atbildēt
Esmu bijis uz viņiem nesenā pagātnē. Atstāja pozitīvu iespaidu uz manis:) . Sakarīgi likās muzikanti man šie
1 0 atbildēt

btw- daudz dzirdēts par Coju, bet neviena pati dziesma nav dzirdēta. sava slinkuma dēļ arī neklausīšos. :D

1 1 atbildēt

Dresskods kā parasti - adidas trenuškas un laku kurpes?  emotion

2 6 atbildēt

Te atkal, laikam iederētos šis http://www.youtube.com/watch?v=wMx8hKfzWkI

1 9 atbildēt