local-stats-pixel fb-conv-api

Pa logu (1)13

310 2

Tā ir otrā daļa manam rakstam ar šādu nosaukumu. Pirmo vari apskatīt

http://spoki.tvnet.lv/literatura/Pa-logu/672152

Turpinu regulāri fotogrāfēt to, kas redzams pa manu logu. Notiek interesantas lietas, vajag tikai prast tās saskatīt. Katru dienu nefotografēju, bet tad, kad vērojamas dabā krasas izmaiņas. Un nu ju dabas izmaiņām vēl pievienojies viens celtniecības objekts - pa logu redzu kā ceļ jaunu māju. Rudenī atbrauca liels ceļamkrāns. Kādas funkcijas tas pildīja lielajā būvbedrē,- nezinu. bet sākoties tumšajiem rudens vakariem, ceļamkrāna augšgalā parādījās uz nakti tik spēcīgi prožektori, ka apgaismoja visu tuvāko apkārtni un arī manu dzīvokli. Mans elekrtības rēķins laikam arī kļuva mazāks. Tagad vairs apgaismojumu neslēdz, bet saskatāms kā aug stāvs pēc stāva.

Ja ir noskaņojums, pavēro.

Vēl labi redzams kā vairākkārt ziema ar rudeni mainījās kamēr pavasaris klāt.

Tā fotografējot vēl iedomājos, ka mūsu gudrās galvas varētu piegudrot tādu ierīci, kas ļautu turpat fotoaparātā pie kadra ievadīt nelielu tekstu, kaut no mobilā telefona. Piem. pie daudzām bildēm gribētu pierakstu cik grādu sals ir bijis. Vai migla ārā, vai neasa bilde. Skatoties vecākas bildes daudzās būtiskas lietas aizmirsušās.

« 1  2  3 »
310 2 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Jā, māja ceļas čakli :) 

Interesanti bija arī tas «otrais» sniegs, kad likās, ka nu jau gan vairs nebūs.

4 0 atbildēt

Doma jau laba. Plusiņš godīgi nopelnīts.

Bet labāk ir, ja fotografē katru dienu, konkrētajā laikā, konkrētajā leņkī un tad taisa time-lapse video. 

3 0 atbildēt

Neslikti, plusu esi nopelnijis. 

3 0 atbildēt

emotion +

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt
man atkal gribās lai ar telefonu kopētu tekstu no neta varētu saglabāt tādā formātā lai pēc tam varētu atvērt ar datoru. Bet pagaidām nekā, tā ir ar to tehniku, vienmēr gribam kautko jaunu no otra gala.
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

hmm, doma jau laba, bet - īsti nav skaidrs ko tu te mēģini parādīt, jo time lapse tas īsti nav. Tam, kā tu to mēģini parādīt foto prasās tuvāk, līdz ar to, tās pāris bildes jau varēji uzņemt pārvarot slinkumu un izvelkot pakaļu ārā aiz loga un pieejot tuvāk objektam.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt