local-stats-pixel fb-conv-api

Ja Tu esi kaķu mīlis, tad Tev vajag šādu kalendāru savās mājās!12

225 0

Ja Tu esi kaķu mīlis un jau sāc plānot, ko nākamajā gadā liksi pie sienas, tad šim kalendāram noteikti ir jābūt Tavās mājās!

Ļauj atrādīt tev šo "Kaķu sienas kalendārs 2018". Lingvistov uzņēmuma mākslinieki ilustrējuši un radījuši šo kalendāru kā lielisku dāvanu Ziemassvētkos vai Jaunajā gadā ikvienam, kas dievina kaķus. Lai gan protams, kas tur ko neapbrīnot šos zvērus!?

Ikviens, kuram kaķi ir ja ne mīļākie dzīvnieki, tad vieni no, piekritīs apgalvojumam, kurš gan var pretoties saldam kaķu murrājienam, vai mīkstajām ķepām (kamēr neizlaiž nagus emotion ), mīlīgās sejiņas ar skaistajām, garajām ūsām un visvairāk interesantajām un smieklīgajām kaķu rīcībām.

Protams, jāņem arī vērā kaķu dziednieciskās spējas, viņi ir mājas dziednieki - atzīti par vieniem no labākajiem antidepresantiem, kā arī paši atrod sāpošo vietu un apguļas uz tās vai blakus, lai ar savu enerģiju un siltumu noņemtu sāpes.

Ne pa velti jau izsenis, kaķi ir uztverti par svētajiem dzīvniekiem, tie ir pielūgti un viņiem ir celti pieminekļi.

Arī šis kalendārs, gandrīz vai kā tāds mazais, mākslinieciskais monuments, kas ik dienu Tev atgādinās, ka neatkarīgi kāds laiks ir aiz loga, kaķis/kaķi ir Tavā dzīvē, lai Tu smaidītu, priecātos, spēlētos, bužinātos, jā arī reiz pa reizei padusmotos, jo tas nebūs īsts kaķis, ja reiz pa reizei kaut ko neapgāzīs, nesaplēsīs vai nesaskrāpēs, nu piemēram, vecās labās tapetes vai dīvāna stūri! emotion

Viss, kas Tev ir nepieciešams, ir mīlestība.. un kaķis! emotion

225 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Un kur var iegādāties? emotion 

8 0 atbildēt

 emotion  emotion 

5 0 atbildēt

labs emotion

5 0 atbildēt

Lētāk pašam izprintēt un pielikt pie sienas emotion

4 0 atbildēt

Esmu kakumilis, bet kalendaru neizmantoju

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Galiigi garaam emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt