local-stats-pixel fb-conv-api

Stīvam Ērvinam tā nepaveicās :(10

30 1
Dzeloņraja pati ielēkusi kāda tūrista laivā, kad tas vizinājies Laithauspointas apkārtnē Floridā. Lai gan raja iedzēlusi vīrietim krūtīs, viņš apbrīnojamā kārtā izdzīvojis.



Aculiecinieki stāsta, ka liela izmēra dzeloņraja ielēkusi 81 gadu vecā tūrista Džeimsa Bertakisa laivā un ar apmēram 30 centimetru garo dzeloni ievainojusi sirmgalvi krūtīs.
Cietušais steidzami nogādāts slimnīcā, kur tika konstatēts, ka dzelonis skāris sirdi. Ķirurgiem izdevies uzmanīgi izvilkt svešķermeni un aizšūt brūces. No līdzīga dzeloņrajas ievainojuma septembrī gāja bojā austrāliešu „krokodilu mednieks” Stīvs Ērvins. Ārsti uzskata, ka arī viņu būtu bijis iespējams glābt, ja vien viņš pats nebūtu izrāvis atskabargaino dzeloni no krūtīm.

http://www.tvnet.lv/zalazeme/printArticle.php?id=58261
30 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000
Tas ir pizgjets 81 gadu vecs vecits iz dzīvoja pēc tāda notikuma. Iespaidīgi
2 0 atbildēt
Burlak! Kāpēc debīls? Tas bija viņa darbs un hobijs emotion
2 0 atbildēt
burlak pats esi debiils...ervinam prosta nepaveicaas vienreiz un pielaava kluudu bet taa vinsh maaceeja apieties ar visiem tiem zobainajiem...tev noteikti buutu bail pat manu putnu zirnekli panemt rokaas deelj taa ka vinsh ir indiigs jo nezini kas un kaa un noteikti nesaproti kapeec man nav iekodis
1 0 atbildēt
laikam tomēr Ērvins pilnīgi visu par dzīvniekiem nav zinājis kā piemēram to ka jebkura dzīvnieka dzeloni, kurš lielākā vai mazākā mērā ir indīgs nedrīkst raut ārā no ķermeņa emotion
1 0 atbildēt
Cukas laime, bet tomer paveicas!
1 0 atbildēt
Es domāju, ka to, ka nevar raut ārā viņš zināja gan. Vienkārši šoka stāvoklī viņš to neapzināti izdarīja, jo nekad raja viņam vēl iedzēlusi nebija.
1 0 atbildēt
Ko nozīmē 'raja pati ielēca laivā' ? Lol? Pilnīgs un totāls bulšits /sayomi/
1 0 atbildēt
burlaks nu gan ir vnk atdauzits mazs kretinisks nedomajoshs idiots
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
ĒRVINS BIJA DEBĪLS .. VIENREIZ DABUUJA KO BIJA PELNIJIS , LIENOT PIE VISIEM ZVĒRIEM AR ILKŅIEM KLĀT PĒC KĀRTAS..
1 6 atbildēt