local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaulē top 5 skaistākās valstis.10

43 6

Šis ir mans pirmais raksts tāpēc esiet saudzīgi neaizmirstiet novērtēt! emotion

(Šis raksts ir veidots pēc manām domām tāpēc nevarat teikt, ka tas ir copy paste!)

6.Islande

Islande ir salu valsts Atlantija okeāna ziemeļos starp Gerlandi, Borvēģiju un Britu salām. Tā ir salīdzinoši liela sala, bet maza iedzīvotāju ziņā. Islande ir skaista ar saviem ūdenskritumiem un vulkāniskajām salām pēc manas uztveres šī ir viena no skaistākājām valstīm pasaulē.

5.Norvēģija

Norvēģijas karaliste ir viena no skaistākājām valstīm pasaulē ar saviem skaistajiem kalniem un izteiksmīgajiem fjordiem. Daudzi tūristi to atzīst pa skaistāko valsti pasaulē un tā ir arī piektā dārgākā valsts pasaulē pēc oficiālajiem datiem.

4.Krievija

Krievija ir ļoti ienīsta, bet skaista valsts tajā atrodas gan tālo ziemeļu gan dienvidu skati pie melnās jūras cilvēki Krieviju apmeklē tieši dēļ skaistajiem skatiem un kūrotiem kuri paliek atmiņā uz visu mūžu.

.Japāna

3.Japāna ir neliela, skaista sala kurā dzīvo liela daļa pasaules iedzīvotāju liela daļa tikai tāpec tās dabas skaistuma un skaisto pilsētu skatiem, tiesa šaja salā ir notikuši briesmīgi notikumi sakarā ar cunami, zemestrīcēm, kariem, u.c

2.Brazīlija

Brazīlija ir lielākā Dienvidamerikas valsts kurā dzīvo skaisti cilvēki kas ir viens no šis valsts skaistuma plusiem. Brazīlija ir skaista ar saviem skaistajiem kalniem un pilsētām veina no skaistākajām ir Rio kurā šogad notiks vasaras olimpiskās spēles.

1.Austrālija

Austrālija ir pasaulē skaistākā valsts tajā atrodas skaistas pludmales pilsētas un tuksneši es uzskatu, ka tajā vēlētos dzīvot jebkurš cilvēks uz zemeslodes, jo tur ir lielas un skaistas pilsētas piemēram Sidneja un Melnburna.

Neaizmirstiet pateikt paldies emotion

43 6 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Khm.. Jūs stāstas par visskaistākajām valstīm un pat neparādat cik viņas ir skaistas? 

9 0 atbildēt

Virspusīgs raksts bez bildēm. 

8 0 atbildēt
Japāna ir MAZA sala?? Khmkhm...
4 0 atbildēt

Paldies,tagad man vards  ,,skaists,, bus uz laiku piegriezies...   Kas ir Gerlande un Borvegija ? Izklausas ka kaut kas  no Narnijas hronikam .

4 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

iepūt man

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt