local-stats-pixel fb-conv-api

Mans pirmais apraksts - Itālijas dolomīti4

48 0

Pirmo reizi mūža rakstu ceļojuma aprakstu esmu laimīgs ka man bija tada iespēja pabūt Itālijas dolomītos kas ir loti iecienīta tūristu slēpošanas kūrortu vieta. Bet labi sāksim es šo rakstu rakstu jūnijā bet ceļojums notika janvārī tas ir tieši labāk jo jūs jau varat ērti iekārtoties pie saviem datoru/telefonu/planšetu ekrāniem un baudīt šo rakstu.
Vis sakas 2016.gada 11.janvārī lidojuma Rīgā _ Verona lidojums bija 12 pa dienu tāpēc varēja paspēt ari kārtīgi izguleties un nobriest pirmajam lidojumam.
Lidojums bija labs apkalpe bija apbrīnojami laba nemot air Baltic klavitati ielidojam 25 minūtes pirms noteikta laika kas patīkami pārsteidza. Beigu beigas ar 4 stundu pārbraucieni nonacam val garden ciemata vai pilsetā īsti nezinu iekartojamies ērtāka un jaukaja viesnicina ar nosaukumu belaval un baudījam izsmalcinātās vakariņas kuras sastāvēja no pieciem ēdieniem . aizgāja gulēt nākošajā rītā pamodamies ap 10 no rīta gulēt šajā viesnīca bija īstā bauda aizgājam uz kalnu kur braucam pa izciliem kalniem kas par sevi atstaja izcilu iespaidu. Vakara bija iespēja iet pirtī kuru arī labi izmantojam bija ari cakuzi un citas izpriecas. Tā pagāja nedela varu teikt tikai vienu braukt uz italijas dolomītiem iesāku visiem gribetajiem.
16.janvāra rīta izbraucams uz Veronas lidostu kura ieradamiez 2 stundas par ātru tur paedam iecekingojamies viss bija ideāli man šīs ceļojums ir Atstājis perfektas atminas .
P.S neaizmirstiet nobalsot!

P.P.S Neaizmirstiet pateikt paldies un likt komentārus.

48 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Balsojiet un lieceit komentārus + ierosinājumus nākošajam aprakstam! emotion

0 0 atbildēt
Mans pirmais apraksts bija ar brunetīti, vārdā - Inga.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt