local-stats-pixel fb-conv-api

Bohēmiešu sala0

Gaisma rāda ceļu. Jūs taču neapstrīdēsiet acīmredzamo?

1908.gada 16.jūlijā kāda tagadējās Kanādas teritorijas iedzīvotāja (Pim Otar bija viņa vārds) Sievišķās Sākotnes klātesība devās savā ieceru ceļojumā. Šoreiz šīs individualitātes būtne bija harmoniskā stāvoklī, tāpēc būtnes intuīcija darbojās nevainojami.

Pim Otar bija fiziķis - astronoms, kas nesastāvēja nevienā sociālā grupā, tāpēc viņa atklājumi pat teorētiski nekad nevarēja greznoties ar virzītas reklamēšanas pakalpojumu augļiem.

Bet viņa intuīcija radīja notikumu virkni, ko Multiversa Kopiena atcerēsies vienmēr. Un šīs haotisko notikumu virknes sākumā bija tikai intuitīva nojausma, ka Visumam nepārtraukti izplešoties, ārpus tā jābūt vēl kaut kam - telpai, kur izplesties.

Šādu Sievišķās Sākotnes atcerēšanās meklēšanas ieceres ceļojuma iniciētā plūdumā, cilvēce uzzināja, ka nepastāv tikai viens atsevišķs Visums, bet ir kaut kas vairāk - Multiverss.

Daudz dažādu hipotēžu ir radīts patiesi ziņkārīgu Dzīvības pārstāvju Sirds Telpās, kur joprojām darbojas kā Sievišķās Sākotnes, tā Vīrišķās Sākotnes klātesības, bet plašākam cilvēku lokam neviens vēl nav izstāstījis, ka citos enerģijas centros, ko daži dēvē par čakrām, var atrast vēl trīs Sākotnes, kas Apziņai ir tikpat nozīmīgas kā divas iepriekš minētās.

Kaut kur slēpjas Mentālā Spēka Sākotnes klātesība, kas rūpējas par enerģijas pieejamību darbības uzsākšanai. Citādi Vīrišķās Sākotnes klātesība netiek pie darīšanas, jo mēs paliekam klubkrēslā, turpinot skatīties zombēšanas kasti. Bet Sievišķās Sākotnes klātesība tikai rada un rada ieceres - fantāzijas...

Skolās mūs, protams, ir mācījuši savādāk: receptes un instrukcijas aizvieto Sievišķās Sākotnes pienesumus, bet darbagaldi Vīrišķās Sākotnes pienesumus. Mentālā Spēka Sākotni aizstāj brutālas komandas.

Tomēr mūsu Senči iztika bez šāda komforta tīri labi, jo tie draudzējās nevis ar triju apakšējo enerģijas centru apsēsto prātu, bet ar nezināmā enerģijas centrā mītošos Saprāta Sākotnes klātesību. Tādā veidā Senči vienmēr tika klāt pie 'interesanti', pat bez graša kabatā. Līderiem tas nepatika, jo viņus ātrāk pielāgoja dzīvei konstanta prāta labirintos. Labirintos bija vientuļi, tāpēc līderi vilka tajos iekšā vienkāršos cilvēkus, lai visiem būtu vienādi vientuļi un neviens pat nepamanītu, ka ir vientuļi.

Bailes, iekāre un augstprātība sāka regulēt kustību.

Tikai slāvi savā vēdiskajā kultūrā saglabāja zināšanu par īsto septīto enerģijas centru, kurā varēja atrast enerģiju, kura mūsu radīja, lai gūtu vienmēr jaunu, neatkārtojamu pieredzi, tādējādi papildinot Apziņu. Jo raugi, ar ko gan mēs varam papildināt Apziņu, dzīvojot nebeidzamos prāta orķestrētos atkārtojumos, kas nomaskēti zem tādiem karogiem kā "droši", "bez riska".

Ko nozīmē "bez riska"? "Bez riska" nozīmē pastāvīgi atrasties paredzamā situācijā, tātad tur, kur Jūs jau esat bijuši. Nodarboties ar atkārtojumu vingrojumiem. Kas atbilst "neinteresanti". Bet "neinteresanti" jeb "vienmuļi" atbilst "bez jaunām iespējām".

Bet kā no zila gaisa nokrita 2016.g.

Enerģijas Avots atcerējās, no kurienes Tas nācis un kur bija iecerējis doties. Saprotot, kas nogājis šķērsām, Tas sāka aktīvi rīkoties, lai mēs uzzinātu par piekto Sākotni - Brīvās Gribas Sākotni (tās klātesību katrā no mums), kas kā balta gaisma saprot, kāda īstenībā izskatās brīvība.

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000