local-stats-pixel fb-conv-api

Ar velosipēdu2

Latvijas pilsētas un āres var ērti iepazīt, braucot ar divriteni — minies, kur gribi, piestāj, kad un kur vēlies. Turklāt, braucot ar velosipēdu, dabas ainavas un apskates objekti ir ieraugāmi labāk, nekā steidzoties ar auto.

Divritenis arī Latvijā iegūst aizvien lielāku popularitāti, un vismaz katram ceturtajam mūsu valsts iedzīvotājam pieder velosipēds. Pamazām attīstās veloceliņu tīkls, bet, ja jums nav sava velosipēda, daudzviet iespējams to iznomāt. Latvijā ir daudz tradicionālu un elektronisku velonomas punktu un šo pakalpojumu saviem viesiem piedāvā arī tūristu mītnes laukos un mazpilsētās.

Isakām iemazīties ar dažādiem velomaršrutiem sadaļā Tūrisma maršruti. Ieskatu velotūrisma iespējās savā mājaslapā piedāvā Lauku tūrisma asociācija "Lauku ceļotājs".

Drošības apsvērumu dēļ neatstājiet divriteni nepieslēgtu.

Labs variants ir pieslēgt velosipēdu maksas autostāvvietā. Savas drošības labad noteikti lietojiet atstarojošo vesti un ķiveri; kur tas ir iespējams, pārvietojoties pa veloceliņu.

Var doties gan vairāku dienu ceļojumos, līdzi ņemot ceļojumam visu nepieciešamo, var doties vienas dienas izbraukumos, var arī ar velosipēdu apskatīt pilsētas un tuvējo apkārtni.

Latvijā populāras ir riteņbraukšanas sacīkstes – aktīvas dzīves piekritēji var piedalīties tautā iemīļotajā kalnu velosipēdu sacīkšu seriālā SEB MTB vai arī Rīgas Velomaratonā.

30 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
SIRRUS velasepēds arī ir labs Latvijas apceļošanai!!!
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt