local-stats-pixel fb-conv-api

Apkārt Latvijai3

Iedvesmojoties no trīsdesmito gadu skautu Latvijas apceļojumiem, Latvijas Skautu un gaidu centrālās organizācijas Ložmetējkalna roveru cilts roveri šajā vasarā veiks vēl nebijušu ekspedīciju- apceļos visu Latvijas robežu 1836km garumā. Tiesa reāli ekspedīcijas laikā tiks veikti vairāk nekā 2000km, jo nāksies novirzīties no maršruta, kurš plānots vien tikai dažu kilometru attālumā no valsts robežas, lai šķērsotu lielākās upes. Lai gan Latvija teritorijas ziņā nav tā lielākā valsts, tomēr katrā Latvijas nostūrī ir citādāka daba un cilvēki. Vēlamies iepazīt Latviju no dažādiem skatupunktiem, novērtēt mums atstāto kultūrvēsturisko mantojumu, sarunāties ar vietējiem cilvēkiem, tuvāk iepazīstot viņu dzīvesstāstus. Tā kā roveri ir palīdzības brālība, tad viens no ekspedīciasj mērķiem būs veikt nesavtīgu palīdzības darbu vietējai kopienai. Katru dienu esam ieplānojuši laiku, kad to varēsim veikt. Kā transportlīdzekļi tiks izmantoti motocikli. Ekspedīcija”Apkārt Latvijai” norisināsies nō ša gada 25.jūnija, kad izbrauksim no Rīgas un dosiemies apkār Latvijai pretēji pulksteņrādītāja virzienam un atpakaļ Rīgā iebrauksim 2. jūlija pievakarē, vidējie dienā nobraucot 250-300km.

Ekspedīcijas gaitai iespējams sekot līdzi mūsu facebook lapā "Apkārt Latvijia", kļūsti par sekotāju, un uzzini, k' mums veicas.


Ekspedīciju palīdz realizēt Latvijas Skautu un gaidu fonds, Dobeles dzirnavnieks, Jāņa sētas kartes, L- auto, Santa Liepa un "Zaļā maize", Koka gaisma, veikals Ceļotājs.

60 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Ir iespejams shai ekspedicijai pievienoties vismaz uz kadu posmu? 

0 0 atbildēt

@jonny24lv lielajā ekspedīcijā plānojam braukt tikai šī grupa, tācu domāju, ka var pievienoties treniņbraucienā jūnija sākumā

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt