local-stats-pixel fb-conv-api

3 dienas Lietuvā3

3 dienas Lietuvā jeb mans sapņu ceļojums.

Tātad par ceļojumu, braucām trīs stundas no Rīgas. Sākumā iebraucām Statoil un nopirkām padzerties, jo bija karts un es gribēju dzert. Pēc trīs stundām iebraucām Lietuvā, tur bija četras rindas ar automašīnām, ļoti daudz cilvēku. Uzreiz apskatījām visu un aizbraucām uz viesnīcu un aizgājām uz numuriņu. Kopā es biju ar māsīcu un draudzeni, cerams viņa lasa šo rakstu, jo tiešām ceļojums bija labs. Lietuvā esmu bijusi vismaz četras reizes. Pirmajā dienā aizgājām uz trenežieru zāli, baseinu un restorānu un protams apskatījām numuriņu un satikām daudz jaunu draugu ar kuriem mēs vēl draudzējamies.

Bijām arī veikalā, lai nopirktu Maxima daudz ēdiena, jo kuram negaršo labi paēst ? Pēc baseina es uzreiz iegāju saunā, lai kārtīgi nokarsētos. Un aizgāju gulēt, protams tā arī pienāca otrā diena, bet mēs Lietuvā bijām tikai trīs dienas, tātad palika vēl viena brīva, jo otrajā mēs atpūtāmies. Izdomāju arī savu valodu ar kuru es runāju, lai neviens mani nesaprot. Kā saucās viesnīca ? Vilnius Grand Resort. Mēs dzīvojām 222 numuriņā. Tas bija labākais numuriņš no visiem. Pienāca trešā diena un mēs braucām prom, atbraukušas uz Latviju mēs aizgājām gulēt un sapratām, ka Latvijā nekā tāda nav, kā tur, bet viesnīcu sauca tur savādāk nekā tad, kad tur biju citas reizes, laikam kāds nopirka ?! Paldies, ka izlasīji.

Piebilde: Bilde no interneta, bet nu raksts cerams, ka visiem patiks, es to jau rakstu trešo reizi, sākumā viņš bija daudz reižu lielāks, bet es nodomāju, ka neviens neizlasīs. Ir kādi jautājumi ? droši, es atbildēšu.

64 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

 emotion  emotion  emotion  emotion  emotion 

2 0 atbildēt

jepal...un es to izlasīju   emotion  

2 0 atbildēt

Kā tu zini, ka 222. numuriņš bija pats labākais?

Un kāpēc tu raksti, ka Latvijā nekā tāda nav, ja ir gan Maksima, gan Statoil, gan trenažieru zāles un baseini?

1 0 atbildēt