local-stats-pixel fb-conv-api

27 gadus vecā Kassandra, kura ir apceļojusi jau 181* pasaules valstis1

35 0

Ja ,kāds no mūsu draugiem būtu devies uz 50 valstīm, mēs būtu pārsteigti. Vai arī devies uz 100, mēs būtu noteikti ,ārkārtīgi pārsteigti.

Bet, ja tomēr Jūsu draugs būtu sieviete, amerikāniete,kura būtu devusies apceļot katru valsti pasaulē, un kļūtu par pirmo dokumentēto sieviete, jaunāko amerikānieti, un ātrāko ceļotāju, kura būtu apmeklējusi visas 196 valstis, uz planētas...

Es domāju, jebkuru tas neatstātu vienaldzīgu un ,ja atstātu, tad tikai uz pārsteigtas pauzes.

Daļa no šī stāsta ir patiesība. Patiesība ir tāda, ka uz pasaules ir viena sieviete vārdā Kassandra De Pecol ,kura ir tikai 27 gadus veca, no Konektikutas, kura ir sev uzstādījusi mērķi apceļojot visas pasaules 196 valstis.

Pašlaik, Kassandra ir jau apmeklējusi 181 valstis, kopš 2015. gada jūlija, atlikušas tikai 15 valstis , kuras viņa apceļošot 40 dienās, lai ieetu vēsturē, kur viņa ,pašlaik lauztu Ginesa rekordu par ātrāko personu, kura ir devusies uz visām suverēnām valstīm ( plus papildu 11 valstīm). Viņas pārsteidzošais ceļojums saucas "Ekspedīcija 196" un viņa ceļo kā vēstnese, miera vārdā no Starptautiskā Miera Tūrisma institūta . Mēs, iespējams, nevarēs sekot viņas pēdās, bet ,kas to lai zina.

Pašlaik, Mēs varam vismaz sekot viņas iedvesmojošu ceļojumu caur tādiem sociāliem tīkliem kā Instagram, Twitter, Facebook un viņas officiālo mājas lapu. Kā arī ir iespēja ziedot.

Centos atrast Latviju, viņas ceļošanas kartē ir iezīmēta Latvija, kad viņa ir bijusi pie mums. Bet ,protams kā vienmēr lielāku cilvēku grupu piesaistīšanai ir fotogrāfijas no citu valstu kalniem, okeāniem, piramīdām un populārākiem objektiem no galamērķiem.

Kā arī viņa vēl ceļo, kā pati raksta atlicis mēnesis pieveikt un apceļot 196 valstis kopumā. Raksts būtu pilnīgāks , ja būtu iespējas atrast detalizētāku informāciju, ne tikai bildes. Domāju, ka viņa to veidos pēc ceļojuma. Izbaudiet! Jauku vakaru! emotion

35 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Man viens draugs izteica labas pārdomas par to, ka ir cilvēki, kas apceļo visu psauli, izmēģina visu, bet ir arī mūki, kas visu mūžu nodzīvo vienā vietā, bet nonāk pie tādām pašām dzīves atzinām kā ceļotāji. Gribētu vēl teikt, ka ir cilvēki, kas apceļo un redz visu pasauli, bet tāpat nekādas atziņas neiegūst. Tas tāds iedrošinājums visiem, kuri nevar tā ceļot emotion Tai skaitā - es..

0 0 atbildēt