local-stats-pixel fb-conv-api

Shelby is love5

32 0

Ford “Mustang Shelby GT500” pagaidām atrodas testēšanas versijā, pirms tas nākamgad tiek izlaists apritē. Ar savu superlādēto 5,2 litru V8 dzinēju, tas atīstīs ap 700 bhp.(zirgspēkiem)

Modeli, kas tika priekšskatīts video, Detroitas motoršovā janvārī, veidoja Šelbijs. Modeli greznos firmas slavenais Kobras logotips un sacīkšu svītras.

Superveiktspējas muskuļauto atdzīvināto modeli Ford pārstājis pārdot 2015. gadā. Tas būs visjaudīgākāis legālais Ford (auto ar kuru var piedalīties satiksmē) ko piedāvā ar vairāk nekā divas reizes lielāku 1967. gada V8 veiktspējas modeļa zirgspēku jaudu.

GT500 izmanto tālāk attīstītu un 'uzlādētu' (charged) Mustang GT350 5,2 litru dzinēja versiju. Lai gan “Ford” ir palikuši stingri noskaņoti uz automašīnas specifikācijām, baumas liecina, ka septiņu ātrumu duālā pārnesumkārba no Ford GT superauto varētu tikt izmantota, lai raidītu "strāvu" uz GT500 aizmugurējiem riteņiem.

Paredzams, ka “Ford” būvēs ierobežotu skaitu GT500s un likteni
nodos uzņēmuma speciālistu rokās, taču uzņēmums nenosaka partijas izmēru.

Pārdošana sāksies 2019.gadā, bet, tāpat kā GT350, GT500 maz ticams, ka to pārdos Apvienotajā Karalistē. Tomēr GT500 izskatās kā spēcīgs kandidāts ASV sacīkšu trasēm, kā arī daudziem tā, "Shelby" priekšgājējiem.

Ford paziņojis, ka Shelby GT500 būs viena no visjaunākajām Mustang versijām – kas ietvers hibrīdversiju, daļu no firmas Ziemeļamerikas līnijas galvenās elektrifikācijas stratēģijas. Ford apgalvo, ka hibrīda sistēma Mustang Hybrid tiks noregulēta tā, lai “piegādātu V8 līdzīgu veiktspēju ar zemāku griezes momentu”.

Ford arī laidīs klajā jaunu GT Kalifornijas speciālo izdevumu, kurā ir ierobežota izdevuma dizaina pakotne. Kalifornijas specvienība, kas, visticamāk, ir tikai ASV tirgum, iegūst savu nosaukumu no agras personalizētas versijas par oriģinālo Mustang, ko izveidojis dīleris. Šis modelis būs viens no pirmajiem Mustangs, lai nodrošinātu rev atbilstošu sistēmu, lai izlīdzinātu pārnesumu izmaiņas.

FORD SOLĪJIES KA ŠIS NEZVĒRS SKRIES AR 200mph/344kmh! Gaidīsim un tad jau redzēs
P.S. piedod, ka intro video nav pārāk liela ieskata, vienkārši pats fords tur visus neziņā.

32 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

google translate ir rēcīga

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt