local-stats-pixel fb-conv-api

Rakstīšanas pēc...29

Raksts pacelts. Tik ko nosvinējām Latvijas Valsts Dzimenīti.. un šito traģēdiju.. pēc svētku salūta, svinēšanas, sēru dienas visai Latvijas tautai :(( Tik daudz upuru, jautājumu un pārdomu. Nojūgties var visu laiku domājot, lasot un klausoties ziņas... Katrs meklē mierinājumu savā veidā, piedodiet, bet man arī nervi tādi ļurīgi, neko labāku neizdomāju kā noiet darbnīcā un vismaz rakstiņu uzdriķelēt nervu nomierināšanai.

Nekā sakarīga nav pat ko rakstīt un parādīt, ir šādas tādas bildes no pēdējā projektiņa ko piebeidzu svētku priekšvakarā, lai mierīgu sirdi varētu sumināt savu Valsti un pie reizes nosvinēt savu vārdadienu. Vienkārši tupi kaut ko rakstu, kaut kāds totāls bezsakars...

Līdzjūtība visiem cietušajiem, visiem kurus skāra šī traģēdija gan tieši, gan netieši, līdzjūtība visai manai Latvijas Tautai !

« 1  2  3 »
772 3 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Ne pa raksta tēmu, bet vai vispār ir vērts meklēt tos vainīgos, vai tas atgriezīs tos desmitus cilvēku, kas gāja bojā,un ja arī atradīs, vai tām mazajām dvēselītēm, kas palika bez vecākiem būs no tā kāds labums?Cerams vainīgu sagrauzīs sirdsapziņa,tas viņam būtu smagākais sods!

10 1 atbildēt

Zelta rokas!emotion

8 0 atbildēt

Malacis,Saš! :)

6 0 atbildēt

Esu pārliecināts ka vainīgo nebūs, ja nu vienīgi kāds maz nabags...

Jau aizvakar dzirdēju kā šmuļi gatavoja auksni tam lai visi tiktu sveikā cauri, ar frāzēm ka tā vienkārši gadījās, ēka vienkārši sabruka utt..

3 0 atbildēt
:) spīd un laistās! Ļoti patīkami vērot šādas bildes:)
3 0 atbildēt

Jāā, par traģēju dikti skumīgi!

Bet par rakstu - man patika. katrreiz apskatos,ko jaunu esi ielicis - interesē :)

2 0 atbildēt

Skaistums emotion

2 0 atbildēt

Nu Audis tagad pa miljonu izskatās...emotion

Bauda skatīties uz viņu...

2 0 atbildēt

Kas tas par audi?emotion

0 0 atbildēt

Līdzjūtība bojāgājušiem, skumji, ka kāds var izdomāt ieekonomēt dažus tūkstošus, stiķējot nesošās fermas no gabaliņiem, riskējot ar cilvēku dzīvībām, jo tā biku lētāk, skrūves gan jau arī lētās:(((((((  un vēl skumjāk par to, ka var saprast īpašniekus, celtniekus, kas grib ātri un lielu kāpostu, bet kāds taču mierīgi pārzīmē to projektu, labi zinot, ka tas ir risks, tā stiķēt nesošās fermas, kam piedevām tādu smagumu liek virsū, plus būvvalde, kas mierīgi akceptē projekta izmaiņas un ļauj darboties pilnībā nenodotam veikalam.........

Bet par auto - kā jau dzīvē vīlies optimists saku darbs  vienkārši super, bet, vai kājstarpe nesažmiegsies, zinot ieguldīto darbu,  kad saimnieks iebrauks jebkura lielveikala stāvlaukumā?

0 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

gooby pls

0 2 atbildēt