local-stats-pixel fb-conv-api

Kā apmānīt lietoto auto pircēju?24

359 5

Internetā ir ļoti daudz rakstu par to, kā vajag pārbaudīt auto pirms pirkšanas. Ir visādi pseidoeksperti, kas sniedz padomus.

Šis būs raksts par to, kā vajag apmānīt autopircēju, lai varētu nokāst no tā pajoliņa vairāk naudas. Visus šos punktus reāli izmanto autopārdevēji. Gandrīz visi. Pat tie, kuri ir "nopietni" tirgotāji.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
359 5 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 24

0/2000

Visu šo var rezumēt pāris teikumos: gandrīz katrs, kurš pārdod auto, pārdod to kādas vainas pēc. Neviens labus auto tāpatvien nepārdod.

A tad ko darīt: nepirkt neko, vai gadiem meklēt ideāli sataupīto auto? Auto pirkšana ir laimes spēle, kurā mēdz iekrist pat lieli auto speci. 

Pērkot auto, ir dabiski rēķināties, ka odometram nevar ticēt. Tāpat dabiski ir rēķināties, ka kaut kas būs jāsataisa, nemaz nerunājot par defaltajām apkopēm. Ir absolūti naivi pirkt lietotu auto ar domu, ka tas ir ideālā stāvoklī un "ieguldījumus neprasa". Pat veselu stundu skatot vienu auto, tu ļoti daudz ko vari nepamanīt. Nemaz jau arī nav tik bieži tie gadījumi, kad nopērk kapsētas - tādus variantus, kas tiešām jādzen uz šrotu, jo nav vērts remontēt. 

17 0 atbildēt

Tev , kā škiet, īpaši tās lietas nevedās. Katrā teikumā tāds neslēpts naids.

10 0 atbildēt

Paldies, interesants raksts. Žēl, ka tik nicinošs tonis rakstam.

9 0 atbildēt

eļļa neizkalst! Tikai zaudē savas ķīmiskās īpašības!

8 0 atbildēt
Labak darga veca neka jauna lēta automašīna!
4 0 atbildēt

Labs raksts. Tā arī ir emotion

4 0 atbildēt

kas attiecas uz magnetolām...No ķīnas pasūtīju pa 16Eur maģīti! Ekstras labas...usb,atmiņu kartes bluetooth...pat atbildēt uz zvanu var. Klients sajūsmā. Pašam pat iepatikās,grab labi,par kvalitāti ar nevar sūdzēties emotion

3 0 atbildēt
Patiesu mašīnu mīli neviens neapmānīs !
2 1 atbildēt

Par 9- man protams, negribētos izteikt tādu pieņēmumu, bet skatoties, cik daudz fb liek aizdzītus audi, bmw, volvo utt, domāju ka sasistos auto patiesībā neviens netaisa. CSDD ir tāda lieta, kā numuru salīdzināšana- aizbraucu, paspīdināja ar lukturīti, pārbaudīja, ka viss itkā ok, un viss. Cik gan daudz iespējas tas paver! Mašīnas ar sasistu priekšu tik pat labi var būt, ka pērk par lētām naudām, tāda paša krāsa, noņem agregāta numurus, pārliek uz aizdzīto- un tad rodas brīnumi, kur mašīna kas bija kubā, izskatās kā jauna. Varianti tikai divi- vai nu meistars tiešām ir ar.....rubīna rokām.... vai arī izvēlējies iet pa šauru taciņu.   emotion   "Ja mēs visi beigsim pirkt auto pie krāpniekiem, tad auto tirgotāji kļūs godīgāki." - Piekrītu, bet pat mazās lietās daudziem šķiet izdevīgi samelot un sagrozīt faktus. Latviešiem nez kāpēc ne pārāk patīk godīgums- labāk grābt, kamēr var. Un visur.

1 0 atbildēt

Nestreso, es pērku auto no mācītāja kurš pa svētdienam apkārt baznīcai apbrauc. Un viss. Lēti , labi emotion

Paši esam pirkuši auto no Vacijas pa taisno no uzņemuma, kautgan tajos 3-5gados ir tie 300k nobraukums, tomēr īsts un darbojas, joprojām braucam un viss ir idealakā kārtība , pašiem jau pe 480k km bija. Un motors lec vēljoprojām labi. emotion  Tur tie uzņēmēji maina auto pēc paris gadiem, nekas ka nobruakums 300-400k par to nebaidos, bet to ko latvija ievieš ar 200k , kuriem patiesība jau ir miljons, vot no tādiem gan ir jābaidās. Tāpat nejau ar auto braukšu 10gadus, varbūt kādus 2-5gadus pabraukāju nopērku citu ja sagribās. P.s. no uzņēmeja nopirkām 2x lētāk ka Latvijā. Ticai vai nē, ir remontēts tikai Šarnīrs. (tuvās gaismas regulēšana, spuldzītes ieliktas utt, sūdīņi).  Aķītis jau ari tur ļoti labi, tik uz mūsu ziemām tam sit pa nagiem, jo vācija ir silts un nevajaga tos lielos starta strāvu, bet musu ziemam tas loti sit, un ir problēmas. Šogad jau sta'vēs jauns aķīts, tik žēl ka ne Vācijas OEM. emotion Tie tur ļoti labi.

1 0 atbildēt

1. ++++

Stāsts- pazīstamam cilvēciņam Vācijas tēvocis uzdāvināja mersi, ar kuru pēc sievas nāves večuks nebija braucis vispār-  sieva nespieda, un  šim pašam braukt galīgi nepatika- ir tādi cilvēciņi. Rezultātā čoms rēķināja, ka autiņā ielicis tik daudz, it kā būtu viņu pircis. 

1 0 atbildēt

Audi vin atskaite jau pati liecina, ka tas reģistrētais nobraukums bijis 2006 gadā, vidējs vācietis ~70t km gadā reāli nobrauc. Autiņam notīti ~500t km

0 0 atbildēt

Bet džuse pēdējā bildē ir smuka gan

0 0 atbildēt

Protams, pārdevējs cenšas pārdot, bet kā man mācīja mārketinga pasniedzējs - labs tirgotājs nav tas, kurš pārdos ledu Antarktīdā.

Labs pārdevējs ir tas, no kura pircējs aizies apmierināts, un pēc tam ieteiks šo pārdevēju vēl saviem draugiem.

ja pircējs nāk pie auto pārdevēja ar attieksmi: "tu esi žuļiks, kurš mani grib apčakarēt" - tad jā, šādi reaģē pretī auto pārdevējs.

No manas pieredzes, ja izturies draudzīgi, un cilvēcīgi, ar izpratni, ka par 300 eirām nebūs nekādas pērles, auto pārdevēji izturās tikpat cilvēcīgi, un patiesi. 

0 0 atbildēt

Piedod, neuzskatu sevi par idiņu, bet runājot par auto(konkrēti Kraislerīti, ko pimini) gads uzrādīts KĀ PIRMĀS REĢISTRĀCIJAS LAIKS! Pašam ir auto,kuru pārtrauca ražot aprīlī, bet REĢISTRĒTS 28 DECEMBRĪ! 

0 0 atbildēt