local-stats-pixel fb-conv-api

Izveidoju pats savu Superauto!3

30 4

Daudziem šis varbūt šķiet smieklīgi un neiespējsami, bet vīrietim no Floridas vārdā Mats Madirnikats šī ir realitāte.

+++

32 gadus vecais vīriets uzbhūvēja so masīnu viens pats savā garāžā un jau kopš viņs sāka "Būvēt" savu super auto viņš zinaja , ka velas kaut ko oriģinālu un tādu, kas nevienam citam nav.

+++

Šis viņa projekts ir pārvērties viņa biznesā, un tagad viņš ir cilveks, kas razo šo , tā saucamo "Kit car" ,jeb mašīnas vizuālo ķermeni, kas uzliekas uz kādas citas vecāka modeļa mašīnas, kas vecai masīnai liek izskatīties skaistai un praktiski, kā Super auto.

+++

Vīrietis šos "Kit Car" ražo nu jau 3 gadus, un mašīnu sauc "Vaydor G35" (Vari ieguglēt, ja vēlies). Daļu no sava nosaukuma mašīna ieguva tikai deļ tā, ka ta ir bāzēta uz mašīnas ar nosaukumu Infinity G35. Ka jau teicu, šī mašīna (Veyfor G35) ir tikai stiklašķiedras ķermenis, kas uzliekas uz vecakās mašīnas, ka aŗī ta iekļauj citu izpūteju, lai to padarītu skaistāku ausīm.

+++

Pilnīga šīs masīnas uzbūve aizņem apmēram 120 darba stundas un tas izmaksā ap 40 tūkstošiem eiro (Latvijā). Iedomajies tikai, super auto par 40 tūkstošiem. Es zinu, ka ir iespējams iegādāties automašīnu Porche 911 (vecāka gada gājumu(2005)) ,bet manuprāt, šīs mašīnas izskats, pat nesalīdzinās ar Porche 911.

+++

Ieguglējot šo mašīnu Tev iespējams liksies, ka esi to kaut kur redzejis - Un tā arī ir! Šī mašīna ir redzēta ari filmā "Suicide Squad" , jo tā "uzķēra" producentu aci ar savu oriģinalitāti un ar to , ka tā ir vēl neredzēta automašīnu un, ka tas būs kas jauns un negaidīts. Ja neesi redzejis filmu, šī ir mašīna ar kuru brauc "Joker" ,jeb "Jokotajs" scēnā, kurā viņš itkā nomirst.

+++Paldies,ka izlasiji so rakstu, lūdzu piespied īkšķīti uz augšu!

30 4 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

nice

3 0 atbildēt

 emotion 

3 1 atbildēt

"Porche 911 (vecāka gada gājumu(2005)) ,bet manuprāt, šīs mašīnas izskats, pat nesalīdzinās ar Porche 911."

Tu pareizi uzrakstiiji,Porche 911 ir daudz labaaks par to plastmasas rotallietu... emotion 

2 0 atbildēt