local-stats-pixel fb-conv-api

Ehh, Žigulītis...88

Kaut kādi melni mākoņi savilkās virs galvas, visskaidrāko nodomu vadīts gribēju palīdzēt spokam Alutiņsh viņa Žigulīti savest kārtībā pēc viņa neveiksmīgās krāsošanas. Tas video tā aizkustināja ka nevarēju palikt malā un iespēju robežās neizlīdzēt cilvēkam. Šodien epopeja ir galā un sajūtas tik neizskaidrojamas, ka pat nezinu ko tālāk darīt, kondīcija tāda kā uz trakākajām pohām.

Reāli domājot viss sanāk loģiski, starta materiāls (autiņš) bija pagalam bēdīgā stāvoklī, lai to savestu kārtībā vieglāk būtu visus bleķus nomainīt, arī materiāliem budžets bija ierobežots, litrs krāsas, divas bundžas krāsojamā grubuļa un litrs grunts. Labi ka smilšpapīri man bija pieejami neierobežotā daudzumā, visu izmēru un labas kvalitātes, par pārējiem materiāliem sākumā biju labākās domās emotion emotion un vēl reiz emotion !

Izlietu ūdeni nesasmelsi, jāmierina sevi ka trešā šķira arī nav brāķis un kaut kā tas krupis jānorij. Darīts tika viss pēc labākās sirdsapziņas, bet šis nav tas gadījums kad sliktam dejotājam olas traucē, diemžēl kārtējo reizi pierādās ka ar diegiem nav aršana. Aptuvens Alutiņa Žigulīša projektiņa nobeigums Jūsu baudījumam un vērtējumam.

« 1  2  3 »
546 2 88 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 88

0/2000

Saša nav ko stresot. Pateicoties šim projektam, tu ieguvi pieredzi ar lētajām krāsām, Alutiņš ieguva pieredzi kā sagatavot auto krāsošanai, kā gruntēt, krāsot. Pats auto izskatās labāk nekā pēc pirmās krāsošanas - daudz labāk!

Protams līdz ļoti labam rezultātam te tāls ceļš ejams, bet... Galvenais, ka rezultāts ir labāks nekā bija un visiem ir nākusi klāt pieredze.

42 0 atbildēt

Vēlviens superīgs darbiņš no tevis,lielisks raksts un darbs padarīts! emotion

20 0 atbildēt

Es gribētu zināt pa kuru tieši laiku Sasha guļ??? emotion

11 0 atbildēt
Vēlviens autiņš atgriezties dzīvē, capums tev
11 0 atbildēt

Skatijos rakstu , kaut kā jokaini palika, un vēl tie heiteri pff man nav ko teikt 

6 1 atbildēt

Nav tik traki-rūpnīcas krāsojums.emotion

4 0 atbildēt
Tev uz Pimp my ride jabrauc.
4 0 atbildēt

Sasha pat no sūda konfekti izspiež emotion emotion

7 4 atbildēt

Vispār, ar šitiem 90tajos ražotajiem Audi  liekas ka ir tā, ka kamēr viens cinkots, tikmēr otrs tikai blakus stāvējis.  Veiksmes spēle, vai pabeikties un dabut  ar ko brauksi un brauksi kas nepūs, un var gadities tā ka pūs merša līmenī.. Man ir kas lidzigs, man ir paveicies ar savu B4. rusa vienigi bija vienigi uz krieisās  arkas augšpusē.  Pie senča mājas stāv viens B4 identiskā pat krāsā kā mans. Kur skaties tur rusā, jumta stoikas, arkas, bagažnieka vāks un tādā garā ..

3 0 atbildēt

Good job, puis! emotion

3 0 atbildēt

Kaut kas jauns, neredzets. ++

3 0 atbildēt

29 bildee... Neesmu gaissreggis, bet peec autora sejasizteiksmes var nolasiit : " ... nevajadzeeja taa sariities seenes kad ar fleksi dejoju ap autinju... " 

a cepums par audi stoikas sametinaassanu (izskataas labi), par malkas ccupu (tas man arii atgaadina ka esmu tikai pusee...) aa jaa te pa centiibu ariii....

3 1 atbildēt
Prieks par tādiem cilvēkiem, kas tā pavada savu brīvo laiku
2 0 atbildēt

Raksta autors laikam ir kaut kāds auto entuziasts . + Jums

3 1 atbildēt

Kas tā bij par lēto krāsu?  

Tā var noprast,ka alus pats krāsoja, vai otrei nebij tādas šaizes kaa pirmajā?

U natkal par to budžetu-biezi sedzošā gruntene pat 10 ls nemaksā. krāsa globo 13,50,neticu ka nevar sakasīt tik lielu naudu,lai rezultāts pēc tādiem gļukiem sanāktu labs.  N e velti saka ,ka skopais maksā 2.. Lai kā ar nebūtu,neticu ,ka ,piem, uz bagažnieka nav liela pankūka..B et nu ko -hozain -barin.

2 0 atbildēt

Skatos ka tu arii esi baigais miera pika uz tiem virsuu dirseejiem un miinusu liceejiem,vai man tikai taa liekaas?

2 0 atbildēt

Kautkas ar to kapotu nav kā vajag...

1 0 atbildēt

Pats galvenais, balta maika. 

1 0 atbildēt

man patīk sašas raksti, mantai gaidu nobeigumu, ja tāds būs un ir daudzi labi, bet wtf žigulis, skatos skatos un cenšos saskatīt ko feinu, retro utt... nekas nesanāk, krāso kā gribi, krievu tehnika paliek mēsls kas mēsls... variet mālēt man tagad mīnusus emotion

0 0 atbildēt

Neredzu, kur ir vaina krāsojumam - parasts, sarkans žigulis.

0 0 atbildēt