local-stats-pixel fb-conv-api

smēķētājiem!19

35 4

sveiki.
Mājas takā nau ko darīt , izdomaju uzrakstīsu kko un pirmā doma bija pa smēķēšanu , takā pats smēķēju 5 gadus +/- , gribas jau mest nost ! Bet veidi ir dažādi , protams primitīvākais veids ar "nikoreti" , bet tas ir pašsaprotami , ka tas izmaksās dārgi un japzinās ka smēķēšanu uz sitiena neatmetīsi! Man te principā divi tādi gadijumi , ko man stāstija lai pamēģinot ar tādām metodem atmest smēķēšanu un padalīšos ar jums spokiem.lv smēķētājiem!


1.Veids - ieteica mans kaimiņš/draugs
Pēc viņa stāstītā jārīkojas ir šādi!
Janopērk divas paciņas ierastās cigaretes ko jūs smēķejat , vienu paciņu prosta varat nezinu iemest piena glāze , lai tabaka piesūcas ar pienu un tad to izžāvēt! Kad gribēsies smēķēt , reali uzkurijat normalo cīgu un uzreiz pēctam to pienā izmērcēto , tā jādara vislaik , ja izsmēķe parasto tad noteikti pēc tas arī pienā izmērcētā.
Paši pamanīsiet ka jums velme pēc cigaretes pazudīs diezgan ātri! Būs tā ka gribēsies ,bet negribēsies Izpaužas tā ka , smēķēt gribēsies bet zinot kas pēc parastās cigaretes izmēķēšanas būs jāizsmēķe pēctam , tad negribēsies !
Protams galvenais šajā veidā ir stingrs raksturs , vispār lai smēķēšanu atmestu ir nepieciešams raksturs! Par šo laikam tas arī viss , aa un efekts būs 2-3 dienu laikā!


2.Veids - ieteica muteres draugs!
Nu kā vienu dienu sēdējām runājām , par to pašu smēķēšanu kā jau es zinu ka viņš smēķēja un atmeta , nolēmu uzprasīt kas un kā tur viss!
Viņš stāstija tā :
Krč tas bija kkad ziemā laikam , viņš reāli bija slims un sāpēja kakls , tie kas smēķē zin kā ir kad sap kakls , cigareti vienkārši nevar normali uzpīpēt! Viņš saprata ka nu parastās neuzpīpēs , bet pīpēt gribās , izdomaja nopirkt Kent mentolenes(tas ir normali , kad kakls ir ciet tad pamēģinat uzpīpēt mentolenes , nopīpējat pacinju un redzēsiet , ka paliks labak , nevis tāpēc ka būsiet uzpipējis , bet kakls nebūs ciet , tas ir tas pats kas ar iesnām un snufu) un vienu dienu ejot ārā smēķēt , vinjs līdzi paņema tēju , runāja pa telefonu un njēma cigaretes no kabatas ārā un reāli , ļaunākais kas varēja būt , paciņa iekrita tējā , un cigaretes visas varteikt izmirka , lab ko ta nemetīs tak ārā , izžāvēja un pīpēja viss itkā bija labi ! Pēctam laikam nopirka vēl mentolenes un izpīpēja , tad kakls bija vala un nopirka parastās/ierastās cigaretes ! Viņš teica tiesi šādi : da bled to sūdu tak nevar uzpīpēt , nejm paciņu Krča , viņam visas cigaretes tagad ir pa stipru , nezinu kas un kā bet nu tā ir! Vienīgais ko viņš var pīpēt ir mentolenes , bet nu kā džeks mentolenes visulaiku pīpēt ? tas ir stūlbi !
Krča šeit vaidzētu vismaz 2 paciņas , izsmēķēt izmērcētas prosta ūdenī! Nezinu shito es paljubē nemēgināšu !


Protams kas jau pīpē no bērnu dienām , tad ir pieķerti , noteikti!
Tie zin ka senčiem def ir , nopirkšu tev bloku un pīpē kamēr izvemsies , reali tā ir atmest ir viegli , jo vnk negribās vemt , bail kurīt velreiz

Pats pašlaik vairāk sliecos uz 1.variantu , tāpēc ka ir vairāki cilveki zināmi kas tiesi sādi ir atmetuši!
Ja kādam noder tad drosi pamēginat , ja ir velēšanās , par efektivitāti neatbildu , pats no šī neko neesu mēģinājis , tik ir stāstīts. Nu tad Veiksmi jums!

35 4 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

nu jau. ja grib, tad var atmest arī bez visādām pīpju mērcēšanām.

mans papā, piemēram, 24 gadus pīpēja un vienā jaukā dienā vienkārši pātrauca. un vairs nepīpē NEMAZ.

viss ir cilvēka čerdakā, ja gribēsi un būs raksturs, tad arī izdosies. ja negribi un mugurkaula nav, tad arī nekas nesanāks :)

3 0 atbildēt

Vnk uzsmere sev visur nikotinu un redzesi ka pipet negribesies(protams ja mirsi nav mana vaina)un ja izdzivosi tad varesi par pipesanu aizmirst pat ja gribesies,ja j nopipesi vienu cigareti mirsi uz vietas

1 0 atbildēt

''Protams kas jau pīpē no bērnu dienām , tad ir pieķerti , noteikti! Tie zin ka senčiem def ir , nopirkšu tev bloku un pīpē kamēr izvemsies , reali tā ir atmest ir viegli , jo vnk negribās vemt , bail kurīt velreiz'' 

 

Man likās, ka šito tikai filmās rāda. :/

1 0 atbildēt

kā,Tev; ar latviešu valodu

1 0 atbildēt

galvenais ir gribēt atmest.

Es negribu un arī neesmu mēģinājis, bet zinu, ja izdomāšu pārtraukšu, bet pagaidam man plānos av atmest.

1 0 atbildēt

PROSTA KKUR JĀMĒRCĒ.

1 0 atbildēt

A BĻA MOŠK ABI KKĀDI CIRVJI.

0 0 atbildēt

vēl ar semenēm un končām, mēģināju - izturēju 4 dienas (:D ) , kopš tā laika neesmu nobriedis atkal nepīpēt :D

0 0 atbildēt

divi,cirvji,viens āmurs

0 0 atbildēt

bet TU vēl lielāks

0 0 atbildēt

tu,esi ZĀBAKS

0 0 atbildēt

Tie, kas gribēs,tie atmetīs.

0 0 atbildēt

Autors duraks!

Pirmkārt, aizej uz skolu pamācīties latviešu leksiku! /tipa, reāli, krč.../

Otrkārt, neko Tu tur daudz neatmetīsi.

0 0 atbildēt

nja

0 0 atbildēt

kada vel mercesana?vnk pasam jasanemas !

0 0 atbildēt

neatmet,ja iedod,kaut paciņu izpīpēt, ir mēģināts, sīce dūmo vēl šodien,ar prieku. Kamēr cilvēks nesaprot un nepieņem stingru lēmumu,ka vairs nepīpēs,vai tas nedraudēs ar reālu,tūlītēju nāvi, domāju,ka neatmetīs.

Tam vajag iekšas,lai izdarītu,ko tik varonīgu.

0 0 atbildēt

KURĀ KLASĒ MĀCIES////////

0 1 atbildēt