local-stats-pixel fb-conv-api

šādas idejas skaidrā ar rodas.2

52 0

Labvakar,SPOKI!

Šīs būs manas pārdomas,kas, iespējams, liks padomāt arī jums.

Šeit nebūs nekas konkrēts par kādu konkrētu lietu, bet kopaina,kas slīd gar manām acīm katru dienu.

Katru rītu pieceļoties ir savāda nojauta-mijās laime, par to ,ka esi pamodies, velme uzzināt ko jaunu,iegūt kādus jaunus iespaidus..un rūgtums. Rūgtums par to ,ka varbūt šodien kautkas neizdosies,nesanāks kā gribēts. Arī par to,ka mūsdienās daudziem cilvēkiem šādas iespējas vispār nav dotas,respektīvi-dzīvot savu dzīvi, ja ne gluži kā vēlas( jo tikai retajam tāda iespēja ir) , pašam izlemjot, ko darīt un ko ne. Iespējams, ka TU,lasītāj, esi vienaldzīgs pret apkārtējo pasauli..dzīvo tikai sev n stuff. Bet,iespējams šis jau ir nodrāzts teksts, banalitāte(..) Tu to vari nožēlot turpmākajā dzīvē. Nesludinu Dieva pirktu(-s?) , bet princips , ka dots devējam atdodas, pastāv.

Nedaudz noklīdu no temata(šeit jau tāda nav) Uz šo mani nepamudināja kāds gadījums, nelaime vai kas tamlīdzīgs. Vienkārši velme jums pateikt. Ne piespiest saprast..bet ceru ,ka varbūt šis nonāks līdz dzirdīgām ausīm.

Diena var attīstīties dažādi..gan slikti gan labi, tas atkarīgs no apstākļiem, personām, ko satiekam, vārdiem-kas pateikti mums vai ko esam sacījuši mēs. Bet vislabāk,manuprāt, ir vientulībā pašam izlemt, izvērtēt apkārt notiekošo.

Bieži mūs ,burtiski, piespiež just , ka vienkārši dzīvojam dzīvi kā dzīvi. Tā ir mūsdienās tik plaši izrunātā krīze, banku krahi, tas ,ka vidējam pilsonim grūti galus savilkt kopā.. Mūs cenšas nospiest, padarīt par ''masu'', kas tikai eksistē.

Ir jāatceras, ka katrs cilvēks ir personība, individuāls, unikāls produkts, kas pats var domāt, plānot, savu rīcību, un ,cerams, arī atbildēt par savu nodarījumu sekām..

Vakars, es uzskatu ( arī ir zinātniski pierādīts) , ir informācijas ''salikšanas pa plauktiņiem'' laiks. Nesaku, ka dienā cilvēks ir robots, kas tikai dara, bet vaķarā domā. Tas ir brīdis, kad smadzenes strādā ar vislielākajiem apgriezieniem.

Tad tu izplāno ,kas bijis derīgs un kas nē.

Nekad neesi pamanījis, ka vakaros vienkāršāk mācīties, rakstīt kādus sacerējumus utml.?

UN

apzinies ,ka tu esi īpašs, dari to ,kas tev liekas pareizs un tu nekļūdīsies. Pārliecība ir pārliecība, to saulauzt nevar neviens.

VISS, nogura pirksti. :)

P.S. Neesmu leitojis heroīnu, tapēc nejautājiet nafig es šo rakstīju,labi?

P.S.S Zinu ,ka diezgan samurgoti, bet , ja izlasīji, tad padalies ar saviem uzskatiem.

ČAU!

52 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

Made Me Think... Patika tekstiņš. :)

1 0 atbildēt

diezgan līdzīgi kad es kko tādu rakstu. varētu jau visu izanalizēt pamatīgāk, un beigās pateikt kas tu esi par cilvēku, bet saku ko saku. 

šodien izdomāju teikumu - Cilvēki paši sev veido robežas, bieži vien pakļaujoties kaut kam nedomājot. tā arī ir tā massa, un es, kā jau dīvainis visu uztveru savādāk, un katra diena man ir kā jauna dzīve ar reinkarnēšanās atmiņām no iepriekšējās. 

bla bla, murgoju, bla bla...

0 0 atbildēt