local-stats-pixel fb-conv-api

The Buried Life.0

20 0

Īsumā par šo projektu, bet kopumā arī pametīšu diskusiju - Ko Tu gribētu izdarīt pirms savas nāves? Jā, jautājums izklausās pat nedaudz biedējošs, tiešām, bet tas liek padomāt par vērtībām.


Tātad, The Buried life ir projekts, ko uzsāka 4 draugi - Bens, Džonijs, Dunkans un Dens. Šie puiši ir iegādājušies vecu, violetu autobusu un ceļo pa Ziemeļameriku ar sarakstu "100 lietas,ko izdarīt pirms nāves". Papildu savām ambīcijām sakarā ar šo sarakstu, puiši jautā svešiem cilvēkiem, ko VIŅI (respektīvi, šie svešie cilvēki) gribētu izdarīt pirms savas nāves. Saņemot atbildi, puiši nereti palīdz izpildīt šo vēlēšanos.

Bieži vien sanāk iekulties nepatikšanās, bet tas, acīmredzot, nespēj viņus apturēt.

Sīkāk par šo projektu - http://en.wikipedia.org/wiki/The_Buried_Life
(te ir arī tas saraksts)

Man bija tik daudz,ko teikt par šito, bet nu...acīmredzot, atkal aizdomājos tik ļoti,ka neko neatceros. Lai nu kā - manuprāt, ir jāizvērtē, ko Tu vispār gribi no dzīves. Un tad - vienkārši, tas viss ir jāizmēģina!
Varbūt tas tiešām izklausās pēc kārtējiem tīņu murgiem, bet es labprāt arī izmēģinātu kaut ko tādu, jo.. manās acīs, tas ir apbrīnojami, tāpēc,ka - lai arī viņi braukā pa Ziemeļameriku,lai piepildītu savas ego vēlmes, tajā pašā laikā, viņi diezgan nesavtīgi palīdz citiem. Un kopumā, labi pavada laiku. OK, pieņemu,ka tas vairāk vai mazāk ir tikai šovs, bet tas ļoti mani iespaidoja un iedvesmoja. Jo, lai arī cik mums visiem būtu gadu, kāda pieredze vai kas vēl - mums visiem ir sapņi un šādas-tādas abstraktas vēlmes.
Viņi savējās mēģina piepildīt.

Labi, neko no tā,ko es uzrakstīju, nevar saprast, un arī sākumā bija domāts rakstīt kaut ko citu! :D

TĀTAD - Ko Tu gribētu izdarīt pirms savas nāves?

(EDIT: Vai tiešām tas ir tik personisks jautājums, vai tiešām pārāk sarežģīti izdomāt? :D)



20 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000