local-stats-pixel fb-conv-api

Sorry me, fat people!9

72 3

Skaistums, estētiskums, atlētiskums, spēks - vesels augums.

Ikviens no mums vēlās skaistu, seksīgu, iedegušu vai varbūt bālu augumu , bet tomēr stingru, atlētisku un ievērības cienīgu. Taču, cilvēka nolaidībai laikam nekad nebūs robežu.

Bez tam sabiedrībā ir noslāņojusies visai liela auditorija, kura balstās uz debiliem uzskatiem , kā , piemēram:

Man nekad nebūs sportisks augums, jo mana vielmaiņa ir sačakarēta.

Es taču neēdu 20x dienā, lai būtu tik resns?

Hesburger komplekts + cola = mmmmm pa feino .

Burkānu diēta, franču diēta, herbalife produkti - nekas nepalīdz !

Būsim reāli, tas viss ir bullshit. Un neklūpiet man virsū, jo es apzinos, ka ir tiešām slimi cilvēki, kuri nespēj cīnīties ar aptaukošanās problēmām. Bet tagad par tiem, kas spēj.

Man reāli ir apnicis skatīties uz resniem cilvēkiem, seriously. Un es uzsveru, SKATĪTIES, nevis kontaktēties vai draudzēties. Un pats smagākais šajā visā ir noskatīties uz skaistām meitenēm, kuras ir aptaukojušās. Manuprāt, jebkura no viņām gribētu skaistu, slaidu augumu un tas nekādā gadījumā nebūtu vien sapnis, bet tā ir cilvēka nolaidība. To pašu var teikt par džekiem, kuri nobarojušies staigā apkārt, bet, tā vietā, lai kaut ko darītu lietas labā , viņi nedara neko. Vai, tomēr dara - turpina ēst hesītī.

Un starp citu, neslēpsim neko, resni cilvēki daudz reižu vairāk izdala nepatīkamu aromātu sviedru veidā.

Un tagad laimes formula jums. (Nē nē, tās nebūs diētas, nebūs taurenīši vai herbalife produkti)

Veselīgs uzturs + fiziskas aktivitātes (3 - 5 x nedēļā) = slaids augums


Es garantēju, ka sakārtojot elementāro uzturu, pievēršoties veselīgākam dzīvesveidam un gandrīz vispār aizmirstot par visiem hesīšiem, čipsiem, kolām, tortēm un pārējo junk food, jebkurš no jums iegūs augumu, kādu jūs GRIBAT, nevis kāds jums ir.

Jebkurš, kurš ir ticis līdz šai daļai un ir gatavs lasīt tālāk, tiekamies zemāk.

Vispirms, lai nerastos padebīli komentāri par steroīdiem, bodibildingu u.t.t. ieteiktu izlasīt so rakstu:

http://www.spoki.lv/sports/So-that-is-how-bodybuilding-works-/243720

Pie reizes salikšu pa punktiem pāris lietas:

1) Tas nebūs ātri, panākumi nāk ar laiku, tāpat arī skaists augums.

2) Motivācija un psiholoģiskā sagatavotība ir tikpat svarīga cik darbošanās un uztura sakārtošana

3) Fitnesam jākļūst par dzīvesveidu, tas nav īstermiņa pasākums.

4) Būs kāpumi un kritumi, bet mērķis TIKS sasniegts.

Kādēļ tad cilvēki ir resni?

Atbilde: Pamatā tādēļ, ka mēs uzturā lietojam produktus ar augstu glikēmisko indeksu. ( Cepti kartupeļi, Brokastu pārslas, Baltmaize, Saldumi, Saldējum, Cepumi, Galda cukurs u.c.) Glikoze ir galvenais enerģijas avots un protams, ka uzņemtais glikozes daudzums ir jāpaterē, lai tas lieki neuzkrātos. Patērējam mēs to ar fiziskajām aktivitātēm. Un ne tikai, jebkura darbība ko mēs darām patērē noteiktu daudzumu enerģijas. Pat lasīšana un sēdēšana. Ja pievērsīsiet uzmanību, tad paceļot jebkuru ķermeņa daļu īsu sekundes simtdaļu var pamanīt muskuļu saraušanos, kas nozīme, ka tas veic kādu darbu.

Kas ir veselīgs uzturs?

Atbilde: Veselīga uztura pamatā ir sabalansēts uzturvielu patēriņš. Tas nozīmē, ka cilvēkam dienā ir jāuzņem noteikts daudzums olbaltumvielu,ogļhidrātu, tauku un vitamīnu. Protams, svarīga sastāvdaļa ir arī ūdens. Noteikti ir jāizvairās no ceptiem produktiem, produktiem ar augstu holesterīna līmeni u.c. Svarīgi ir sekot līdzi kaloriju daudzumam. Proti, tievēšanas gadījumā ir jābūt ogļhidrātu deficītam (jāpatērē lielāks daudzums kaloriju kā uzņemts, lai tauki tiktu dedzināti) treniņu dienās,paralēli uzņemot lielu daudzu olbaltumvielu, lai organisms netiktu par traku mocīts.

Kas ir tievēšanas pamatā?

Atbilde: Protams, jau iepriekšminētais uzturs un ūdens. Tālāk jau ir nepieciešams atrast veidu, kā dedzināt kalorijas. Vispopulārākais variants ir skriešana. Protams, bez visādām plēvēm ap vēderu u.t.t. Bet ne tikai, arī svaru zāle ir ļoti labs veids liekā svara nodzīšanai un ķermeņa stingrināšanai.

Kā ar franču, burkānu diētām?

Atbilde: Tas ir vienkārši absurds. Ja cilvēks dzīvo uz plikiem dārzeņiem vai ūdens, agri vai vēlu veselība liks sevi manīt. Tā ir reāla sevis spīdzināšana. Organisms nespēj pilnvērtīgi funkcionēt bez pietiekama daudzuma olbaltumvielu, ogļhidrātu, tauku un vitamīnu. Tādēļ jebkura diēta, kura sevī ietver badošanos vai kaut kādas konkrētas ēdiengrupas lietošanu kā vienīgo barības avotu ir pilnīgs bullšits.


Ar šo rakstu es necenšos aizskart resnus cilvēkus, es tikai mēģinu pārliecināt vairumu, ka iegūt skaistu augumu var jebkurš, tikai ir jādara, nevis jāsēž un jāmeklē iemesli, kādēļ gan es esmu resns. Ikviens no mums ir personība, tomēr ārējam izskatam ir ļoti liela nozīme. Katrs jūtās pašpārliecinātāks un drošāks, kad viss ir kārtībā. Un katrs spēj panākt ko vien vēlas, ir tikai jābūt ticībai sev un jāiet uz priekšu.

72 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

Es riju cik gribu, ne sūda nepalieku rensāks :D U MAD ? FAT PEOPLE ? emotion

17 2 atbildēt

es kopš dzimšanas esmu resns, bet ne es riju hesīti arī junk food neeedu daudz vai bieži, nodarbojos ar sportu 4x nedēļā jau otro gadu. No sākuma domāju ķeršos klāt bodybildingam, bet tad patrenējos pāris mēnešus un sapratu ka muskuļu masa aug, bet tauki nepazūd, tādēļ sāku nodarboties ar peldēšanu un esmu sācis kļūt tievāks un jā arī smagāks, jo visi taču zinat ka muskiļi ir smagāki par taukiem. 2 gadu laikā esmu uzaudzējsi pāri 20kg muskuļu (zinu maz bet izsskatas arī ir labāks) Neiesaku jums ķerties pie hantelēm, jo vispirms uztrenējiet sirdi ar skriešanu, peldēšanu, riteņbraukšanu. Un tagad man problēmas ir ar sirds veselību un ar taukiem vēdera lejasdaļā un krūšu apvidū. JEB trakākais kas palicis :D Un jā Montanna un visi pārējie spičkas tā ir ģenētika un tā ka nah*j aizveraties par to.

3 0 atbildēt

Gandrīz katru dienu eju uz maķīti un riju bulciņas un nepalieku resnāka emotion

0 0 atbildēt

man šodien draudzene prasīja cik es sveru, es pateicu 47 kg (eju 10.klasē) viņa man saka, pat es sveru vairāk (viņa iet 9.klasē) 

0 0 atbildēt

"Kādēļ tad cilvēki ir resni?"

Tik primitīvs un banāls skaidrojums varētu būt raksturīgs 20.gs, bet ne 21. Pastudē mirkobioloģiju, konkrētāk mikrofloras ietekmi( bakteriollas resnajā zarnā), tad redzēsi, ka pamatā resnumu/tievumu nosaka ģenētika, bet  paaudzēs pārmantotā mikroflora.

0 0 atbildēt

Pilnibā piekrītu...atslēga visam, pilnvērtīgs fitness, vai ja nevar savādāk tad kaut vai paskrien tai dienā :) Es vnk dievinu Shoun T fitnesa programmu - Beachbody Insanity...jau gandrīz gadu ķermenim ir konstants svars un tas ir pietiekoši līdz vajadzēs lielāku slodzi, kad gribēšu papildus muskuļmasu... :) Treniņiem ir tiešām jāieiet kā ikdienas rutīnai, tad viss notiks... :)

0 1 atbildēt