local-stats-pixel fb-conv-api

Sievietes izvaro vīriešus! Stāsti!100

1435 6

ASV vēlu vakarā divas sievietes uz ielas apturējušas 34 gadus vecu vīrieti un, piedraudot viņam ar pistoli, piespiedušas veikt dzimumaktu ar viņām abām.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Francijā kāda sieviete uzaicinājusi pie sevis uz mājās 26 gadus vecu vīrieti un pārgulējusi ar viņu. Abu romāna laikā tā bijusi pirmā tuvība starp mīlniekiem. Pēc tam istabā ienākušas vēl divas sievietes. Trijatā viņas sasējušas savu upuri un, piedraudot, ka viņš tiks izkastrēts, piespiedušas vispirms nodarboties ar orālo seksu, bet pēc tam — ielaisties dzimumattiecībās ar viņām visām trijām. Vīrietis atradies sieviešu gūstā vairāk nekā diennakti, pēc tam palaists, brīdinot, lai nevienam par to nestāsta, «citādi būs vēl sliktāk».

-------------------------------------------------------------------------------------------

Krievijā kāda sieviete kuru kuru ir nosaukta tikai par Valeria K un ir 34 gadi ir arestēta par 10 vīriešu izvarošanu. Sieviete dzīvojusi pilsētā Tambov un tur arī šos vīriešus izvarojusi. Viņa ar vīriešiem iepazinusies bāros un piedāvājusi palikt pie sevis kad ir nonākuši līdz viņai viņa viņiem piebērusi pie dzērieniem miega zāles kas viņus atslēguši uz 24 stundām. Pa to laiku sieviete viņus izvarojusi apsienot ar ģenitālijām striķi, lai ilgāk šie var darboties. Paši vīrieši pamodušies slimnīcā ar lielām sāpēm dzimumloceklī un nebijuši spējīgi atcerēties kas noticis, tikai to ka aizgājuši ciemos pie smukas brunetes. Pats interesantākais ir ka viens no viņiem atteicies no apsūdzības sakot ka viņam viņa likās ļoti smuka un pats notikums biji lielisks tikai nožēlojot ka ir sazāļots.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spānijā kāds 27 gadus vecs tālbraucējs jūrnieks, neko nenojauzdams, kā parasti sameklējis uz ielas kādu vietējo iedzīvotāju un devies ar viņu uz moteli pavadīt nakti mīlas priekos. No rīta viņš pamodies sasiets. Četras sievietes, piedraudot viņu nogalināt, ja nebūs pietiekami aktīvs, piespiedušas nodarboties ar seksu divas dienas pēc kārtas. Turklāt divas reizes upura loceklī iespricētas kaut kādas zāles, lai tas varētu pildīt savus pienākumus.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Kāds trīs nenoskaidrotas sievietes Pakistānā nolaupījušas 23 gadus vecu jaunieti. Pilsētā Khalil of Karachi kur viņš strādājis pa viesmīli viņas esot viņu ievilinājušas mašīnā un piedraudot aizvedušas prom. Viņš tika sazāļots un 4 dienu garumā izvarots un pēc tam palaists vaļā. Policija ziņo ka viņa stāvoklis ir diezgan slikts vel pēc pāris dienām viņa loceklis asiņo un viņš knapi var pastaigāt.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Krievijā atrastas ziņas, ka divas sievietes — 30 un 29 gadus vecas — piedzirdījušas iebraucēju tirgoni, nogādājušas viņu kādā pagrabā un visādi uzbudinājušas, lai viņš spētu abas apmierināt. Vēlāk, lai uzturētu erekciju, viņas ar tievu šņori sasējušas dzimumorgāna pamatu (starp citu, tādā veidā nebūt nevar uzlabot erekciju!). Pēc divām dienām tirgotājam izdevās atbrīvoties un izbēgt no gūsta. Diemžēl loceklī bija sākusies gangrēna, un no tā viņam bija jāšķiras.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Kādā pilsētā Chigtunwiza trīs sievietes nolaupījušas 18 gadīgu jaunieti kamēr viņš gājis no rīta uz darbu. Šīs sievietes viņam piedraudot ievilkušas viņu mašīnā un aizvedušas līdz baznīcai kur ieslēgušas viņu VIP istabā un pašas aizbraukušas. Pēc pāris stundām visas atgriezušās un likušas viņam stāties ar viņām intīmās attiecībās. Nākamajā dienā viņas viņu aizvedušas atpakaļ uz to pašu vietu un izmetušas ārā. Policija nav atradusi vaininieces.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Kādai sievietei Amerikā kurai ir 36 gadi un kuru sauc Theresa S kura nolaupījusi un izvarojusi kādu 42 gadus vecu vīrieti, draud 30 gadi cietumā. Šī sieviete savu upuri noturējusi vairākus mēnešus pie sevis mājā pa kuriem viņa viņu vairākkārtēji ir spīdzinājusi visādos veidos ( dedzinot, sitot un izvarojot ).

-------------------------------------------------------------------------------------------

Kādas četras sievietes Zimbabvē piedraudot ar ieroci ievilkušas mašīnā 25 gadus vecu jaunieti un aizvedušas pie sevīm uz māju. Vēlāk piedraudot ar ieroci, likušas izdzert nezināmu šķidrumu un pēc tam izvarojušas viņu. Pēc izvarošanas viņš no pārpūles ir zaudējis samaņu uz astoņām stundām un pa to laiku esot izmest ceļa malā. Policija ziņo ka tajā pašā gadā tas jau ir trešais šāds gadījums un ka viņi varētu būt savā starpā saistīti.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Krievijā kāds vīrs vārdā Viktors mēģinājis aplaupīt friezieru salonu, bet salona īpašniece Olga viņam iesperusi nogāžot zemē un piekaujot. Vēlāk viņa viņu sasējusi un ieliek salona aizmugures istabā un turpmākās trīs dienas viņu izvarojusi barojot ar viagru, lai būtu erekcija visu laiku. Pēctam gan tika arestēta un cietušais tika nogādāts slimnīcā ar traumām ģenetālijās (Arī vēlāk tiek arestēts par zādzības mēģinājumu).





1435 6 100 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 100

0/2000

Nabaga džeks kuram bija jāšķirās no sava brīnumkociņa....

191 0 atbildēt

kad izlasīju raksta nosaukumu gribēju būt upuru vietā , tomēr palasīju un pārdomāju :D

128 1 atbildēt

jauka lieluma burti

 

 

............................................________  ....................................,.-'"...................``~.,  .............................,.-"..................................."-.,  .........................,/...............................................":,  .....................,?......................................................\,  .................../...........................................................,}  ................./......................................................,:`^`..}  .............../...................................................,:"........./  ..............?.....__.........................................:`.........../  ............./__.(....."~-,_..............................,:`........../  .........../(_...."~,_........"~,_....................,:`........_/  ..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....}  ...........((.....*~_......."=-._......";,,./`..../"............../  ...,,,___.\`~,......"~.,....................`.....}............../  ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-"  ............/.`~,......`-...............................\....../\  .............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__  ,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,  .....`=~-,_\_......`\,.................................\  ...................`=~-,,.\,...............................\  ................................`:,,...........................`\..............__  .....................................`=-,...................,%`>--==``  ........................................_\..........._,-%.......`\  ...................................,<`.._|_,-&``................`

114 8 atbildēt

kniebiens 4 dienu garumā, nav jau brīnums ka krāns asiņo. nabaga veči

86 1 atbildēt

Ja jau viņas cērtamas tad kāda vaina. :D

70 7 atbildēt

ja jau tik izmisušas nu tad diezvai ņemamas bij emotion

59 1 atbildēt

Forever Alone in action.

47 0 atbildēt

Izvarošana ir un paliek izvarošana vienalga vai to veic vīrietis vai sieviete  

37 1 atbildēt

stulbas ir tās kurām nepielec ka viņas varētu jebkuram čalim pieiet uz ielas un piedāvāt seksu un tikai katrs 10 atteiktos :D

24 1 atbildēt

No malas tas liekas forši un rēcīgi, bet kad kaut kas tamlīdzīgs ar tevi notiek vairs tik forši nav , vismaz man tā liekas 

17 0 atbildēt

1. situācijā es ar PRIEKU..........

13 1 atbildēt

kāpēc mani neviena neizvaro? :( :D

14 4 atbildēt

3.Labs čalim droši vel pa maz bija ja nekādu pretenziju :D

10 0 atbildēt

ja sexigas un stav uz vinjam tad ģiemenes paku un uz preikshu bet ja ne tad ne!! bet kada tola vinjam vinjus izvarot?

un zēl ta krieva kuram pimpja vairs nau emotion bet ta labs pa pirmo +++ 

5 0 atbildēt

emotion   člis šķīrā no peņa kas var būt vēl trakāks

5 0 atbildēt

Skatos tev jautras fantāzijas vakaros moka. emotion

5 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

ja jau smukas,tad labprāt japadodas! :)

5 1 atbildēt

Sievietes ir lielākais ļaunums uz šīs pasaules. Viss sākas ar Ievu. :d

Ja viņas skaistas, tad kāpēc jāizvaro? tiešām slimas bābas. Jūtu līdzi džekam, kurš pazaudēja locekli :(

4 0 atbildēt

Otrajā čalis speciāli izpļāpājās, jo gribēja seksu ar vairāk beibēm :D

3 0 atbildēt

Omg1 Kaut ko tādu pirmo reiz dzirdu. Jūtu līdzi tiem večiem, kurus pārpūlēja.

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »