local-stats-pixel fb-conv-api

Oriģināli6

48 3

Šodien slēdzelējot TV kanālus uzdūros uz 1, kā man palikās, interesantu ziņu, un nolēmu padalītos ar to.

Kādā Kolumbijas lidostā tika atrasts pats dārgākais futbola kauss pasaulē. Kauss bija PČ futbola kopija. Izmēru proporcijas atbilda oriģinālajam. Vienīgi svars nesakrita ar oriģinālo FIFA Pasaules kausu. Šis kauss sūtījās no Kolumbijas (Bogotas) uz Spāniju (Madridi).

Jūs pateiksiet- kas tad tur ir tāds interesants- tādu kopiju taču pietiekmai daudz!? Interesanti bija tas, no kā bija gatavots šis kauss. Šī pasaules slavenā futbola trofeja bija pildīta ar 11kg kokaīna. Tā ārpuse bija apstrādāta ar acetonu un benzīnu, lai to padarītu plastisku. Pēc policijas teiktā, tad šī kausa cena melnajā tirgū varētu sasniegt pat miljons eiro.

Reālā FIFA Pasaules kausa trofeja ir 36,5cm gara un sver 6,175kg, no kuriem 5kg ir 18 karāta zelts.

Pa to laiku Spānijas policija aizturēja narkodīlerus, kuri strādāja ar mazāku izdomu, bet toties ar lielāku apjomu. Viņi mēģināja no Kolumbijas uz Spāniju ar jahtu pārvest 2,5 tonnas kokaīna!

Spānijas un Kolumbijas narkodīleriem šodien sēru dienu. Aizturētas 2 visai prestižas kravas. Kā arī miljoni zaudējumos... emotion

48 3 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

atbildot uz aivix26 komentāru " Bet lai jau notiek- noņemšu ķeksīti no oriģin... " Ahh un lūk kur mana sāpe pazūd :D :D :D

2 0 atbildēt

Boring...

Teksts no LETA's, 200 vārdu nav, taču cilvēks iedomājas, ka oriģinālraksti tik viegli rodas :D

0 0 atbildēt