local-stats-pixel fb-conv-api

Neskaties uz mani tā! Jā, es lasu!63

267 4

Cilvēki! Kas pie velna notiek?

Kojās, savā istabā es mierīgi sēdēju un lasīju grāmatu. Pēc pāris minūtēm istabā iegāzās pāris personības, vārdos nesaukšu, bet pieņemsim, ka Anna un Jānis. Tā kā viņas nāca pie manas istabas biedrenes, es nepievērsu viņiem uzmanību. Līdz sajutu, ka uz mani skatās un izskanēja jautājums.

- Eu, tu ko LASI???? – Anna jautāja

- Jā, es lasu, a kas?

- Ko tu stulba, nav galīgi ko darīt?

Tālāk nav jēgas aprakstīt, jo man mēģināja ieskaidrot, ka lasīšana ir laika izsviešana, stulbums... un ka man kaut kas laikam nav kārtība ar smadzenēm.. Un tā nebija jau pirmā reize, bet ceru, ka pēdējā... Jo strīdēties ar šādiem cilvēkiem man neīpaši patīk, jo viņi nesaprot ko es viņiem saku vai vispār pārprot.

267 4 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

Par to dzeršanu, nevar nepiekrist, labs raksts.

34 0 atbildēt

Ak tie laiki, kad es biju ar cilvēkiem, kas bija dumji un arī domāja, ka lasīšana ir stulba padarīšana. Es neesmu nekāds lielais grāmatu lasītājs, bet tad kad vajag un ja kaut kas interisē, tad gan palasu. Es atbalstu visus tos cilvēkus, kas uzskata, ka zināšanas ir bagātība. Neesmu tas gudrākais, bet saprotu šos cilvēkus.

10 0 atbildēt

jā, man arī tas kaitina, ka mani debīlie klases biedri nodirš par to, ka es lasu grāmatas.

8 0 atbildēt

Nu man ir citādi. Cik esmu lasījusi publiski, cilvēki gan pabrīnās, bet uztver to pozitīvi. Daži pat ieinteresējas par to, ko lasu un lūdz vēlāk aizdot grāmatu. Un ceļojumos autobusā šis ir viens no labākajiem laika pavadīšanas veidiem, ja nav interesantas kompānijas.

7 0 atbildēt

2vi degradeetie Tev iesprauda miinusus :)

6 0 atbildēt

man arī patīk lasīt.... un nekā slikta tur nav... man gan vairāk patīk romānus lasīt, bet mācību grāmatas arī šad tad jālasa.. un es nesaprotu tos studentus kuri ir izvēlējušies mācīties kkādā konkrētā sfērā.. bet laiž lažu un domā ka jēga mācīties nav...

5 0 atbildēt

Tā ir mūsdienu elektroniskā ēra, cilvēki visu dienu nosēž internetā un vakarā aiz garlaicības iet nodzerties. Piekrītu, ir grūti degradētiem prātiem ieskaidrot, ka grāmatas ir vērtība, nav pat vērts censties.

5 0 atbildēt

Laikam interesantas :)

Man patīk tas, kad tu lasi kaut ko tādu, cilvēki cenšās apiet tevi ar līkumu :D kā es mīlu cilvēku aprobežotību...

3 0 atbildēt

Labs raksts, tik žēl, ka nekur augstāk par tiem jēlajiem komiksiem netiks .. :/

3 0 atbildēt

Lasīt ir labāk un noderigāk nekā nodzerties! Labs raksts!emotion

3 0 atbildēt

eh, man ar tā pat. starpbrīdī domāju palasīt vienu grāmatu, ko biju paņēmusi uz skolu. Tā grāmata bija tāda diezgan veca. Kā klasesbiedri ieraudzīja, tā uzreiz sākās - Nafig tu kaut kādas bībeles te uz skolu stiep un lasi ( neprot pat Bībeli no parastas, vecas grāmatas atšķirt), darīt tev nav ko u.t.t.

Es par to nebrīnos, jo lielākā daļa manas klases pīpē, dzer... Meitenes visu laiku runā ar ko viņas "nolaidušas" (tas it kā nozīmē skūpstīšanos, bet izklausās pēc kaut kā cita), cik viņām puišu bijis u.t.t. Un tas jau tā, ka es eju 6. klasē.

Man vismaz liekas ka visam savs laiks, visu vēl paspēs...

3 0 atbildēt

Man arī bieži brauc virsū par to, ka lasu. Jo priekš kam mūsdienās vajag lasīt, ja ir internets, filmas utt. Man daudzi draugi nošķobās un saka, ka lasīt ir pretīgi.

Nu tad lai aug pretīgi.

2 0 atbildēt

Es ne dienu bez grāmatas nevaru nodzīvot.

2 0 atbildēt

Jauki, galvenais izglītojoši :)

Nezinu, kādas tu tieši lasi, es nesen lasīju - "Enerģētiskās mariontes" un "Kā lasīt auru?"

2 0 atbildēt

Same shit here . Tikai Annas un Jāņa vietā man borzīja Peķka un Laura , jo redz lasa tikai zubri un kāda jēga kko lasīt je vēlāk aizmirst visu ... mazāk dzert vajag tad neaizmirsīs

2 0 atbildēt

Man draudzenes prasa kāda jēga lasīt bet pēc tam brīnā kpc man tik labas atzīmes....

2 0 atbildēt

Es arī lasu un pietam diezgan daudz :) Un iesaku arī citiem šo nodarbi, jo ja atrod kādu sev interesējošu grāmatu, tad tā lasīšana izvēršas ļoti interesanta un aizraujoša. Ir tikai jāprot atrast īstā lasāmviela.

2 0 atbildēt

Es lasu grāmatas tikai tad ja ir nepieciešamība, bet tā ikdienā nē, nav jau tā ka nepatīk, bet grāmata nespēj manu uzmanību ilgi noturēt. Tiem kam patīk, lai lasa! kpc viņiem piepisties?

2 0 atbildēt

Man ļoti patīk lasīt emotion it īpaši grāmatas ar vairākām daļāmemotion

...bet nevienam par to nav bijuši iebildu, patiesībā visiem maniem klasesbiedriem tas liekas stilīgi, citreiz viņi paprasa vai nevaru kautko ieteiktemotion

2 0 atbildēt

tak nepievērs viņiem uzmanību.

vispār es pat brīnos par tādu attieksmi, jo man nekad neviens neko sliktu par lasīšanu nav teicis un liela daļa manu draugu ir rokgrupās, regulāri iedzer - nekādi lasītāji viņi tiešām nav. kursā arī liela daļa pat starpbrīžos lasa, nemaz nerunājot par mājām. tā ka mani izbrīnīja šis raksts un daudzie komentētāji, kas arī rakstīja, ka par viņiem smejas

2 0 atbildēt