local-stats-pixel fb-conv-api

Nepilnība nav šķērslis dzīvē!22

804 15

Daudz par to esmu domājis un mēģinājis saprast, kāpēc nekad viss nesanāk perfekti? Katru reizi ir kāda lieta, kas visu iztraucē, vai vismaz mēģina to izdarīt, bet katrā gadījumā, viemēr, rodas traucēkļi, kurus ir grūti novāk no sava tagadnes un nākotnes ejamā ceļa.

Kā dzīve sastāv no nemitīkgas saskarsmes ar cilvēkiem, vai tas ir reālajā dzīvē vai internetā, bet civlēki saskarās. Ir ļoti dažādi civlēki, bet tomēr visi savā ziņā līdzīgi. Kā teikt, katrs var būt kāds vēlas, bet kuru vēlas būt tāds kā viņš ir vai attēlot vēlamo personu, kuru ir iedomāies perfekti šim cilvēkam.

Meklējot perfekto variantu vienmēr nākas saskarties ar vairākiem variantiem, bet dažkārt vēlās iegūt vairāk kā var, paņemot pāris nepilnības un pāvēšot to pilnībā kā, piemēram, ja tu pazīsti 3 meitenes, visas tevi saaista (patīk), bet katra no viņām tev i pieaista savādāk.

804 15 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Es arī nesen par to domāju, bet nonācu pie secinājuma, ka nav nekā perfekta un nav nekā absolūta.

Pluss, starp citu. emotion

66 0 atbildēt

man sķiet,ka mūsdienās viss jau ir tāaa aizgājis līdz plikam fiziskam sakaram,ka mīlestībai vairs netic neviens..un pat taisni iet uz to,ka pēc iepazīšanās ar otru cilvēku,nekas vairāk par seksu nesekos.

28 0 atbildēt

Nekā nebija mīļais!emotionKādam brāķim ir jābūtemotion Tādi laiki!emotion Bet par IZVĒLIES 1 UN PIESLĪPĒ PATS tev ir taisnība.

19 1 atbildēt

domāju ka kādreiz arī nostrādā tas ka meitene mīl un arī fiziski viss notiek :)

12 0 atbildēt

Nu ko varu pateikt, pie vienalga kādām attiecībām ir jāstrādā, lai pāris būtu laimīgs.Nekas nenāk vienkārši.

8 0 atbildēt

dīvains raksts,visu ieliki tādos rāmjos,kas liek domāt,ka tikko izšķīries vai kkā tā. bet +

7 0 atbildēt

gada raksts +++++

3 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

ps: turklaat ljoti virspuseeji ir domat par perfekcionismu tikai taadaa plaaksnee: miil nemiil, grib izdr..zt, negrib... un ja nu vikveelaakaa miila gultaa izraadaas nulle? (sevishkji ja aprunaajam dzhekus hehe). un ja nu gultaa ir labi, bet sadziivee tik vienas nesaskanjas? ja nu ir smuka, gudra, laba gultaa, bet jums nav itin nevienas kopiigas intereses? camoon, dziive sastaav no taa, lai mees maaciitos no jebkuras situaacijas un sastopot neperfekto tu tikai maacies un pilnveido pats sevi! taa ka netiecies peec perfekcijas, bet gan no taa, ko tev katras attieciibas maaca!

0 0 atbildēt

kā man nepatīk vārds ''perfekts''.

Absolūta ir tikai sajūta/ realitāte ir visnereālākais vārds, jo tā ir ilūzija.

0 0 atbildēt

man jau liekas, ka murdzinjsh kas naak no vidusskolas pirmajaam klaseem... perfekts, neperfekts, dazhiem visa dziive paiet shitaa meetaajoties un filozofeejot par perfekcionismu, no kuras pasham veel miljons kilometru ko noiet. naaks laiks, naaks praatinjsh, nu es vismaz to noveelu raxta autoram :)

1 1 atbildēt

labs raksts!!

0 0 atbildēt

Vakar ar vienu paziņu diskutējam par šo tēmu, jo situācija man tāda interesanta. Cilvēks emocionāli saista, bet fiziski kaut kas nepatīk... Un škrobi rada tas, ka nevar normāli sarunāties, dēļ savu iemeslu...

Bet + par rakstu un domu! :)

0 0 atbildēt

Ja nekas dzīvē nav perfekts, tad, kāpēc "padarīt perfektu jau esošo", ja tas tāpat nebūs perfekts? Mazliet pretrunīgi. Perfekcija ir imperfekcija :)

0 0 atbildēt

naijs

0 0 atbildēt

Tāpat kā definīcija vārdam "perfekts", varētu teikt, ir katram sava, mēs esam dažādi, kas, savukārt, nozīmē to, ka visi visiem nav domāti...

Kas der vienam, ne pa visam neder otram, vienam patīk māte, otram meita, trešajam kleita.

Tāpēc, pēc savas pieredzes varu teikt, ka katram ir savs ideālais cilvēks (nesaku, ka tas var būt viens vienīgais, bet nu - vismaz kaut kāds aptuvens modelis pēc parametriem), un kad Tu atradīsi to īsto cilvēku, ar kuru Tev saskanēs ne tikai mīlestībā vai gultā, bet kas pie reizes būs arī Tavs labākais draugs, Tu sapratīsi, kā ir iespējams nodzīvot kopā desmitiem gadu vai vairāk...

Un jā - perfekti nekad nekas nav, visur gadās savi konflikti un ķibeles (tā ir katras normālas ģimenes ikdiena). Taču konflikts pats par sevi ir veselīgs, tas ir neatrisināts konflikts, kas noved pie lielākas problēmas, kas parasti beidzas visnotaļ bēdīgi (piemēram, ar šķiršanos).

0 0 atbildēt

Bet vai ēst gatavot prot?

2 2 atbildēt

2. variants emotion 

Pajūsmo par ''nomedīto trofeju'', gana!!! Cik ta ilgi priecāsies par 1 ieguvumu? NEXT... 

Trofejas, Trofejas, mīlīši! emotion

0 2 atbildēt

wtf?

0 3 atbildēt