local-stats-pixel fb-conv-api

Naruto14

Karoce tas ir apraksts par cilvekiem

 

Atjaunot Naruto phonestraps keychains un figūriņas! *

Nosaukums: Uzumaki Naruto
Vecums: 13
Dzimšanas diena: oktobris 10
Zodiaka: Svari
Rangs: Genin
No: Leaf
Skolotāja: Umino Iruka, Hatake Kakashi, Jiraiya
Teammates: Uchiha Sasuke, Haruno Sakura
Ultimate jutsu: Sexy nav jutsu
Mērķis: pārvarēt visus iepriekšējos Hokages un ir ciems atzīt viņu.

Priekšvēsture: 13 gadus atpakaļ, lieliska deviņu aiz komata dēmons lapsa aka Kyuubi uzbruka Village par Leaf. Lai saglabātu ciems, 4. Hokage aizzīmogotā dēmons lapsa ar jaundzimušo bērnu ķermeņa un ziedoja sevi ciest bezgalīgi ar Death's kuņģī. Bērnu bija Naruto.

Ar viņu Deal: Pat ja Naruto bija tikai kuģa lamatas Kyuubi, ciemu redzēja viņam kā dēmons pati un visi ienīda un ostracized viņu. Tādējādi Naruto uzauguši vientuļš, friendless un apņēmies savu preču zīmi vienā dienā, jo lielāko hokage lai ikviens varētu atzīt viņu.

Pirmais pāris, kurš atzina, Naruto bija 3. Hokage, Iruka un Konohamaru (kas bija pilnībā awed ar Naruto ir ģeniāls sexy nav jutsu). Kas Naruto tiešām vēlējās varētu apstiprināt, ka viņam tad bija Sakura, viņa sasmalcināt. Bet Sakura bija pilnīgi aizrāvies ar Sasuke, jo viņš bija oh-tik-foršs un tas bija viens no iemesliem, Naruto bija sīva sāncenšiem ar Sasuke.

Turklāt ir ninja, viens no viņa darba vietas, ir arī panākt, lai cilvēki, piemēram, viņš, kas bija satraukumu bērnībā (piemēram Haku, Inari un Gaara).

Naruto aizskar perverss Jiraiya stājas mācības viņam galīgajā Chuunin eksāmeniem un 2 auga diezgan fond no otra (tēvs-un-dēls veidā nav perverss ceļu!).

Naruto arī tehniski saglabāts Konoha, ietaupot Tsunade no Kabuto, un pieskārās Tsunade pietiekami būt pārliecināts, ka viņa būtu 5. Hokage.

Bez apgūt augsta līmeņa jounin tehnika (kage bunshin) izsaukšanas tehnika un rasengan, Naruto arī ir noslēpums tehniku, kas nekad nav "sakaut" viņa ienaidnieks iepriekš. Tas ir sexy nav jutsu un augstāka līmeņa harēms nav jutsu.

 


Nosaukums: Uchiha Sasuke
Vecums: 13
Dzimšanas diena: jūlijs 23
Zodiaka: Vēzis
Rangs: Genin
No: Leaf
Skolotāja: Kakashi
Teammates: Uzumaki Naruto, Haruno Sakura
Ģimene: Uchiha Itachi (vecākais brālis)
Iecienītākie tehnika: Grand Fireball Tehnika

Vispārīga informācija: Vienīgais apgādnieka no Uchiha klana, kad viņa vecākais brālis devās uz nogalināšanu trakot.

Ar viņu Deal: Sasuke bija regulārs adorable ninja students ar lielu sapņi, kas ir lielisks ninja tāpat kā viņa vecākajam brālim. Bet pēc tam, kad Itachi nogalināja viņu ģimenes un ieskrūvē pat viņa prātā uz "dzīvot neizskatīgs veidā" Sasuke kļuva vēss, un aicina sevi "Avenger", kuras mērķis dzīvē bija nogalināt savu brāli. Attiecībā uz dažām aizēnot iemesla dēļ, kas padarīja visu meitenēm akadēmijā iemīlēties ar viņu.

Sasuke pirmais sāka izmantot savu Sharingan, kad viņš cīnījās pret Haku ar Naruto ir Wave valsts. Viņa diezgan acis un ķermeņa piesaistīja patika par Orochimaru, kurš vēlas pārņemt viņa ķermeni pēc tam, kad viņš kļuva patiesi spēcīga. Lai parādītu savu apbrīnu, Orochimaru kreisajā nolādēja plombu pēc delightfully nogrimšanas viņa fangs vērā Sasuke's kaklu, kas Kakashi noslēgti, bet draud atlaist everytime Sasuke izpaužas satraukti, jo cīņa.

Pēc iesaistīšanās nestabilās cīņā ar Naruto, Sasuke juta sliktāka kā viņš likās nevar uzlabot pat Naruto. Orochimaru bija iespēja nosūtīt Sound 4 Ninjas pārliecināt Sasuke atstāt Leaf ciemata prasīt lielāku jaudu Orochimaru. Tādējādi Sasuke pamestu Konoha (Sakura's bezgalu whining varēja palīdzēja viņam izlemt atvaļinājumu steidzos) un par viņa veids, kā Sound ciemā.

 

 

 

 

 


Nosaukums: Hyuuga Neji
Vecums: 14
Dzimšanas diena: jūlijs 3
Zodiaka: Dvīņi
Rangs: Genin
No: Leaf
Skolotāja: Maito Gai
Teammates: Rock Lee, Tenten
Ģimene: Hyuuga Hizashi (tēvs), Hyuuga Hiashi (Uncle), Hyuuga Hinata (brālēns), Hyuuga Hanabi (brālēns)
Visvairāk izmantotā metode: Byakugan un Jyuuken

Vispārīga informācija: Hyuuga filiāle ģimenes loceklis un iepriekšējā gada skaitlis 1 jauniesaucamais no ninja akadēmijas.

Ar viņu Deal: Būt Hyuuga filiāle ģimenes loceklis, Neji primārā funkcija bija aizsargāt Hyuuga galvu ģimeni. Tomēr Neji ienīst galvu ģimeni, kā viņš uzskata, ka viņa tēvs nomira, lai aizsargātu tos un vaino likteni, ka viņam ir fated par "sprosta putns". Neji ir ģēnijs no viņa klana. Lai gan tikko filiāle ģimenes loceklis, viņš mantoja bloodline robeža stingri un atklāti jutsus kas bija slepeni galvā ģimenes tāpat Kaiten

 

 

 

 


Nosaukums: Haruno Sakura
Vecums: 13
Dzimšanas diena: marts 28
Zodiaka: Auns
Rangs: Genin
No: Leaf
Skolotāja: Hatake Kakashi
Teammates: Uzumaki Naruto, Uchiha Sasuke
Labākais draugs un sāncensis: Yamanaka INO
Vairums dzirdējis frāzi: "Sasuke-kun" (kairinošs smaids)

Vispārīga informācija: Female no 7 komanda. Ir liels pieri.

Darījums ar viņu: Cenas piedāvājuma iesniegšanas Shikamaru, Sakura ir "sieviete ninja bez īpašu talantu." Viņas uzdevums ir pakārt ap kaujas ainas iegūt tādā veidā, kliegt "Sasuke-kun!" un pissing skatītājiem off. Rozā haired NIN ir šizofrēnijas ar Inner Sakura ir tikai interesanta lieta, par viņas (elle jā!)

Sakura patīk Sasuke (kas ienīst viņas) un ienīst Naruto (kurš mīl viņas). Viņa bija visilgāk simpātijas Sasuke, jo viņa bija maz un izkrita ar labāko draugu INO jo viņa patika Sasuke pārāk (sheesh abi nepieciešams, lai iegūtu dzīvību).

Kad Sakura bija maz, viņa bija kluss un kautrīgs, un bieži teased par viņas lielo pieri. INO kļuva par viņas draugu un māca viņas ir vairāk pārliecināti. Tā kā viņi kļuva vecāka, Sakura juta viņa dzīvo INO ēna un kļuva konkurētspējīga ar viņu, it īpaši pēc zinot INO patīk Sasuke too. Pirmo reizi mēs redzam, Sakura patiesībā cīņa bija Chuunin eksāmeniem, kad Sound Ninjas mēģināja nogalināt Sasuke. Pēdējā eksāmeniem priekšdarbus, Sakura saistīts ar INO.

 

 

 

 

Nosaukums: Hyuuga Hinata
Vecums: 13
Dzimšanas diena: decembris 27
Zodiaka: Mežāzis
Rangs: Genin
No: Leaf
Skolotāja: Yuuhi Kurenai
Teammates: Inuzuka Kiba, Aburame Shino
Ģimene: Hyuuga Hiashi (tēvs), Hyuuga Hanabi (jaunākiem māsa), Hyuuga Neji (brālēns)
Vairums dzirdējis frāzi: "Naruto-kun" (spēlē ar pirkstiem)

Vispārīga informācija: pēctecis Hyuuga, vecākais noble klana jo Konoha. Naruto ir slepena pielūdzēja.

Darījums ar viņu: Hinata ir apgrūtināts ar likteni ir Hyuuga pēctecis. Kautrīgs un iekšējās būtības, viņa kļūst nomākts viegli. Viņa vaino sevi par to, ka vāja, un mēģina grūti mainīt sevi. Hinata idolizes Naruto, kuru viņa uzskata, ka ir spēcīgs un pārliecinošs. Viņa izdevies iegūt nedaudz vairāk uzticības Chunnin eksāmeniem, kad Naruto cheered viņai.

 

 

 

 

Nosaukums: Tenten
Vecums: 13
Dzimšanas diena: marts 9
Zodiaka: Zivis
Rangs: Genin
No: Leaf
Skolotāja: Maito Gai
Teammates: Rock Lee, Hyuuga Neji
Ekspertu Paņēmiens: Mešana ieroči

Vispārīga informācija: kolēģis no Lee un Neji

Darījums ar viņu: Tenten specializējas ieroci uzbrukuma un viņa nekad nesasniedz hit. Tomēr viņa sakāva Temari ar 3. Chuunin eksāmeniem priekšdarbus, kad Temari atcēla savu ieroci uzbrukumiem, izmantojot vēju. Tenten, šķiet, lai atbalstītu Neji daudz, palīdzot Neji ar viņa mācību, vienmēr norādot, cik spēcīgs Neji ir un stāsta Lee viņš nevar beat ģēnijs Neji. Mēs smarža kaut vārīšanai ...

 

 

 

 

 

 

PIEDODIEN PAR KLUDAM

 

 

34 16 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Jēga?

6 0 atbildēt

3burti - WTF ?

5 0 atbildēt

Kas pie velna?

4 0 atbildēt

smells like FAIL.

4 0 atbildēt
epg avatarsepg

wtf is this shit? :)

2 0 atbildēt

Ja nemāki pārtulkot, netulko un Google translator`ā arī neliec, jo tur tāda lieta kā gramatika ir 0!

2 0 atbildēt

Es tā aprēcos nah ^^

2 0 atbildēt

wtf?

1 0 atbildēt

gūgle transleiteris. :D

0 0 atbildēt

o.0

0 0 atbildēt

Google translate? Tu nopietni ?  

0 0 atbildēt
KĻŪDU IR ĻOOOTI DAUDZ APMĒRA 92% NO TEKSTA
0 0 atbildēt

Ak šausmas. Kurš diez bija tas rītārds, kurš par šo.... blāķi iesprauda plusus?

1 2 atbildēt

gar zemi :D es lasīju tā, kā angliski runā mana mamma :D

2 8 atbildēt