local-stats-pixel fb-conv-api

Marlboro, lm, bond, camel un citu degvielu sekmīgā ietekme10

50 3

Raksts ņemts no www.hefaists.lv

Noteikti ir daudz rakstu par šo tēmu, bet vairums ir ctrl c, ctrl v, šajā es piestrādāju, lai info būtu iespējami saprotams un detalizēts! Gardu lasīšanu un dūmošanu ;)



Cigaretes ir viens no visvairāk lietotajiem, ķermeni graujošajiem „aksesuāriem”. Īslaicīgas psiholoģiska mierinājuma sajūtas iegūšanai cilvēks, kurš lieto cigaretes, gada laikā iztērē no 360 līdz 700 Ls. Šie daudzie lati tiek aizdedzināti un izelpoti dūmu formā. Turpmākais būs apātisks apraksts par izdedžu efektiem uz Tevi.

Toksiskās sastāvdaļas no cigaretes dūmiem ietekmē pilnīgi visu ķermeni.

Nikotīns sasniedz smadzenes 10 sekundes pēc dūmu ieelpošanas, tas ir atrodams jebkurā smēķētāja ķermeņa daļā, ieskaitot pienu, mātes krūtīs. Mazās devās nikotīns ir stimulējošs zīdītājiem, tā ir galvenā atkarību raisošā viela cigaretēs. Nikotīna atkarība ir līdzvērtīga atkarībai no kokaīna un heroīna. 2011. gada pētījumā konstatēja, ka nikotīna sastāvā ir hromatīnu ietekmējoši enzīmi, kas palielina kokaīna spēju radīt atkarību. Pilnīga ietekmes beigšanās uz ķermeni ir aptuveni pēc 4 stundām. Nikotīns tiek metabolizēts aknās.

Reklāma
50 3 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://hefaists.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000

Kārstākā vēlme man atmest jau entos gadus, bet kā nevaru tā nevaru emotion

4 1 atbildēt

kādēļ vnm šādu rakstu komentāros pirmajā vietā ir komentāri "gribās uzkurīt" vai "mani šitie pūsļotāji neapmānīs". šie raksti nav domāti lai nosodītu smēķētājus, (pats agrāk arī biju tāds) bet gan lai dotu motivāciju atmest, godīgi,man viss ir tikai uzlabojies kad atmetu, nevienu mīnusu neēsmu saskatijis sakarā ar to ka nepīpēju.

1 0 atbildēt

bet reāli vai nav vienalga?! :D dzīvoju tikai vienreiz; kāpēc gan lai nebaudītu no dzīves visu, ko tā piedāvā? patīk tā lieta - sit kaut mani nost.

0 0 atbildēt

Nekad neesmu mēģinājis un nemaz netaisos. : )

0 0 atbildēt

Jāaiziet uzpīpēt emotion

0 0 atbildēt

Paldies, bija interesanti palasīt. Kaut gan, man kā smēķētājam ir vienalga. Kā jau visiem zināms - dzive jau tikai viena un agrāk vai vēlāk tai būs punkts.

0 0 atbildēt

Es pīpāju tikai tad, kad ir daudz naudas vai kad dzeru :D būtība pattāvīgi velku jau no 15 :D 6 gadi, mana plauša laikam nav pateicīga emotion

0 1 atbildēt