local-stats-pixel fb-conv-api

Manas idejas Spoki.lv uzlabošanai11

28 38

Labdien visiem spoki.lv lietotāji šajā skaistajā svētdienas dienā! Es jums izteikšu savas idejas priekš spoki.lv.
1. Spoku Rage komiksu veidotājs. Šāda ideja patiks tiem, kas nemāk lietot vai nezina, kur atrodas ragemaker, ragebluider u.t.t. Bet par nezināšanu pieliksim 10 cepumus par komiksa saglabāšanu galerijās vai instalāciju datorā. Apakšā zem komiksa derētu mazu spoki.lv logo, lai saprastu, kur izveidots komikss
2. Ādiņu maiņa. Domāju, ka derētu nomainīt ādiņu piemēram no klasiskā zilā uz zaļo, melno, sarkano, oranžo, pelēko u.t.t. Šo var nopirkt veikalā par 200 cepumiem.
3. Spoki.lv banka. Domāju šī ideja patiks tiem, kam cepumu pelnīšana sagādā problēmas. Šeit īsto naudu var apmainīt pret cepumiem - 1 cepums = 1 santīms. Vai arī paņemt aizdevumu un atdot atpakaļ to pēc no 1h – 100dienas. Bankā ir noteikts skaits cepumu. Sākot ar 7 līmeni var iegūt kontu, ar kuru iespējams izdarīt visas minētās darbības. Tā, kā minēju, ka bankā ir noteikts skaits cepumu, par ziedošanu bankai var iegūt medaļas – medaļa par pirmo ziedoto cepumu (+10 krutuma), medaļa par ziedotiem 5000 cepumiem (+4000 krutuma) medaļa par ziedotiem miljons cepumiem (jauns līmenis +4000 krutuma)
4. Atgriezt atpakaļ programmu sadaļu spokos, kas ir piejaukta spēlēm. Tas palīdzētu daudziem lietotājiem atšķirt spēles no programmām
5. Valodu maiņa. Domāju, ka daudziem būs vieglāk, ja būs iespējams nomainīt latviešu valodu pret angļu un krievu.
6. Vairāk veikala preču. Veikalā būtu izdevīgi, ja varētu iepirkt arvien krutākas preces, nevis apmēram 15. Bet ko teiksiet, ja spēju veikalā ir apmēram 50 spējas?
7. Spokus sadalītu 4 kārtās – pilnīgā raindomā spokus sadalīt četrās kārtās, tad spoku kārtas varēs cīnīties par dažādām virtuālām un īstām balvām, vairāk spēju un diezgan forši būtu tas.
Mani ieteikumi par kārtām:
Uguns spoki;
Zemes spoki;
Ūdens spoki;
Gaisa spoki.
Bet tas viss lai paliek Jacky ziņā.
Orģinālraksts
P.s tas ir mans papus kompis, nevaru neko taisīt, man neļauj ;)


28 38 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

Un par to valodu vnk smieklīgi. šim ir jāpaliek kā LATVIEŠU portālam. Krievi mācaties latviešu valodu, un nebūs jāčīkst pēc rus karodziņa lapas stūrī..

10 0 atbildēt

Mazāk multfilmu ''Avatārs'' skaties.

5 0 atbildēt

7. Skatoties avatāra muļķiku šito izdomāji?emotion

5 0 atbildēt

Mani ieteikumi par kārtām: Uguns spoki; Zemes spoki; Ūdens spoki; Gaisa spoki. Multenes neesi pārskatījies? :D

7 3 atbildēt

Mani ieteikumi tev - 1. Izdzēs šo rakstu 2. Izdzēsies no spokiem 3. Izpildi mājasdarbus 4. Izej ārā izvēdini galvu un pārdomā dzīvi.

7 3 atbildēt

CIk tev gadu? emotion

4 1 atbildēt

Es labāk uz veikalu aiziešu nopirkt cepus emotion

3 1 atbildēt

pirmā punkta vietā drīzāk vajadzētu kaut ko,  kas mudinātu lietotājus vairāk veidot saturīgus un interesantus orģinālrakstus par vēsturi, atklājumiem, kūltūru, zinātni, tehnoloģijām, faktiem utt. Tici man, kad cilvēki gana daudz tādus rakstus palasa, ari viņu veidotie rage komiksi paliek saturīgāki, asprātīgāki un baudāmāki. Un ar šādiem rakstiem jāprot arī cepumi nopelnīt, nevis dažām labam tērēt vecāku doto naudiņu... 

2 0 atbildēt
Izaudz vienreiz!
0 0 atbildēt

Atbildes uz visiem komentāriem:

Zegsī jefiņš - es tikai ierosinu, multenes sen vairs neskatos

Vienacainais ciklop

1. Izdzēs savu komentāru

2. Izdzēs savu akkontu

3. Pārdomā, kāpēc izdzēsi

4. Sameklē prātu un pieslēdz to

Krievus nevajag diskriminēt. Es esmu latvietis, taču neaicinu uz karu, vienkārši uz to, lai lapa paliek populārāka.

Error King, avatars es nēesmu gadu redzējis un negribu redzēt

Behinyou, pie 15

13, a naf** likvidēt spokus? Es izsaku savas domas, nevajag jau tā cepīties

Cik izklaidējoša, cik, tikai dievināt vienu cilvēku, vai vienreiz paņemt sevi ciet un piespiest kaut ko darīt?

Un kā tu zini to, ka man būs bardaks. Varbūt tev ir interesanti izzināt katru dzīvi, bet piedo, to tu neuzināsi Zini, 13, nejaucies manā dzīvē, nejaukšos tavā

Sarkanvīns, piekrītu tev par vēsturi un visiem pārējiem, bet es domāju ka spokiem būtu pašiem savs ragemakeris tad būtu vairāk lietotāju ;)

Cieņu DaavisH

0 3 atbildēt