local-stats-pixel fb-conv-api

Mahinacijas ar darbu Londona8

20 10

Rezervēts - ir apbruņots
Laikrakstā bieži zvana cilvēki, kuri ir cietuši no krāpnieku darbību. Lielākā daļa no šīm sūdzībām - cilvēki dod reklāmu ar virsrakstu "Darba piedāvājumi". Protams, redakcijas darbinieki nekavējoties nodot šīs reklāmas melnajā sarakstā, bet tas ir - nav panaceja. Izveidot jaunu numuru Apvienotajā Karalistē - ja uz 5 minūtēm, un blēži, atlikušie nepazīts, atkal un atkal izvietot savas reklāmas, un maldinot visvairāk neprognozējamas slānis mūsu tautieši - tiem, kas meklē darbu.
Šis materiāls - brīdinājums. Tā aptvers metodes, kas tiek izmantoti veida izkrāpšanu, kā viņi "redzēt cauri", un par to, kāpēc viņi var tik viegli maldināt mums.

Mūsu Island
Gandrīz visi no mums šeit ieradās, ar vienkāršu cilvēka mērķis - gūt peļņu, un, ja nav bagāts, vismaz, mājokļi un nauda ", lai pirmo reizi." Kā mēs meklējām darbu mājās? Izplatīšanu, vecāki, un pēc mūsu pašu iepazinušies kaut kādā veidā sakārtoti mums vairāk vai mazāk "siltu" telpu. Tas nav bieži, mēs vērsāmies uz centru darba vai nodarbinātības aģentūra.
Anglijā - tas ir savādāk. Vidējais persona, kas ierodas uz salas, kas meklē kādu, tostarp zemas kvalifikācijas un smags darbs. Draugi sākumā tas nav valodā, ko viņš tikko zina, jo viņš nezina angļu modeli uzvedību, viņu tiesībām un pienākumiem jaunajā valstī. Vienkārši sakot, dažu pirmo mēnešu laikā, mums nav ne jausmas, pat, kur iet. Šķiet, ka labs veids, kā pieteikties uz krievvalodīgo nodarbinātības aģentūra: pateikt vienkāršā valodā, un "to" - nav maldināts.

"Friends"
"Sliktākais, kas var notikt ar jums ārzemēm, tiksies ar tautietis" - kaut kā kāds teica, no greats. Krievu laikraksti var atrast daudz reklāmas, darba piedāvājumi. Ja jums nav nepieciešama ne izglītība, ne izglītību, un peļņa solījumu telpas -, visticamāk, jums ir negribot iesaistīti tīkla mārketinga. Vēl viena lieta, ja reklāma sola reālu labu darbu, un reģistrācijas aģentūras un lūgt apkalpošanu visās "mazo" summu 10 (50-100) mārciņas. Tas ir ļoti iespējams, ka ar naudu un cilvēkiem, kas viņiem, jūs atsveicināties uz visiem laikiem. Es sniedzu paziņojumu laikrakstā ar lūgumu tos, kuri cieš no darbā iekārtošanas aģentūrām, sazināties ar mani un pateikt, kas ar viņiem notika. Vispārina stāsti dažādu cilvēku, man bija iespēja izsecināt vairākas sistēmas, kas ir con mākslinieki.

Shēma "Tālrunis".
Klientu zvanus uz tālruņa numuru, kas papīra. Jautā viņam sūtīt sms, kas norāda savu vārdu un uzvārdu, dzimšanas datumu, NIN un NVS. Atbildot viņš sūtīja pie bankas konta numuru, kuru ierosināts īstenot noteiktu daudzumu "reģistrācija" (parasti nav ļoti liela, teiksim £ 10). Kad persona maksā, situācija attīstās divos veidos: vai nu viņa prasa pārtraukt reaģēt vispār, vai arī dod adresi neeksistējošā birojs - parasti ēku, kur kaut kas no ikviena, nevar panākt. Zaudēt £ 10 - neliela, bet, ja persona ir strādājusi šajā valstī, pēc viņa krāpnieks var "atgūt" savu pārmaksāto nodokli.

Shēma "personas".
Krāpnieks atradās ar klientu kafejnīcā vai citās publiskās vietā. Nodarbinātības ņem nopietnāku summu - aptuveni 100 £, apstiprinot viņa personības liecina autovadītāja apliecību vai pasi, kopēt datus un dod solījumu nodarbinātības dažām dienām. Un pazūd.

Shēma "Office".
Šī shēma ir visnopietnākā. Ja tas ir gandrīz pilnībā simulē procesu normālu nodarbinātības aģentūrām. Klients nāk uz biroju, parakstīt kontaktu ar aģentūru maksā par reģistrāciju "saprātīgu" summa ir aptuveni 40 £ un saņem pāris telefona numuri, lai izsauktu kurā viņš bija tieši iegūtu darbu. Tā ir taisnība, kad paraksta līgumu, ir dažas neskaidrības, kā arī klientu vai saņemtu darba līgumu, vai arī saņemt to bez pierakstīšanās aģents. Tālruņu numuri ir pats kaļķi kā adresi, shēmas numuru 1 - nokļūt uz izlases cilvēki, faksi, telefona numurs vai neeksistējošu neviens dzinumiem.
Ir vēl viens no šīs sistēmas versija - tālrunis novērš manekena aģents, kas aicina uz interviju paredzēto darba vietu (šajā gadījumā, kurš aprakstīts upuri, tā bija viesnīca). Pēc intervijas, viņš apliecina, ka jums ir tuvojas, un jūs varat sākt strādāt rīt, teiksim, plkst.10.00. Un, tiklīdz izejat no viesnīcas, Jūs atzvanīt un pateikt, ka šī vieta ir veikusi persona, un jums nav nākt vispār. Visticamāk, piemēram, pie aģents korpusa nedarbojas, un tikai tikties ar klientiem vestibilā, kas rada kā darbinieks viesnīcā. Novērstu to darīt neviens nevar - jo viesnīcas ir vienmēr daudz jaunu cilvēku, un saruna krievu valodā, tā ka neviens no citiem, nesapratu, kas notiek.

Shēma "ar starpnieku."
Šī shēma ir visvairāk kaitīgs, jūs joprojām saņemat darba piedāvājumu, izņemot to, ka algas nav izmaksātas. Kā tas notiek? Ja jums nav nepieciešamo dokumentu - juridiskās pasi, NIN, NVS, CSCS, jūsu pārstāvis darbojas kā starpnieks. Viņš izpaužas darbā "uz Jūs", un jūs strādājat par savu dokumentiem un naudu pārskaita savā bankas kontā. Saskaņā ar līgumu, viņam jāsamaksā tu "algas", atstājot sev noteiktu procentuālo daļu. Pārsteidzoši, šīs shēmas bieži vien strādā, lai apmierinātu abas puses. Bet jūs varat "kliegt". Rascal ir iegūt dažus desmitus strādnieki, un vairākas nedēļas savākt "krējums" nemaksājot "alga". Kad šī summa sasniedz vairākus tūkstošus mārciņas, un deluded sāk uztraukties, scammer pazūd. Raksturīgi, ka šajā shēmā, cilvēki bieži vien nav pat redzēt seju viņa "darba devējs" un, protams, nekad nespēs atrast.

Kā citādi krāpj?
Jūs varat sola darbu par viesmīli Londonā (Residential), un lai ņemtu tuksnesī, apmesties un veikt iemaksas māja kalpone strādāt viesnīca var zaudēt savu laiks lapas, bet, ja jums nāk no tālienes, piedāvājam jums iepazīties pie lidostas sakārtot naudas summu un pārdot jums SIM kartes cena ir 5 reizes lielāks nekā veikalā.

Kā tas būtu?
Lai saprastu, kā rīkoties, būtu normāls darbā pieņemšanas aģentūra, es devos uz vairākiem britu aģentūras un runāja ar viņiem, kā arī ar saviem klientiem. Un viņi gan patstāvīgi vienbalsīgi aprakstīt par šo shēmu: tikšanās birojā, apspriežot informāciju par līgumu, apmācības, ja nepieciešams, un ierīce uz darbu. Godīgs aģents dzīvo tikai daļa no jūsu algas, un tāpēc viņš ir ieinteresēts, lai Jūs darbā, cik labi vien iespējams. Kaut arī negodīgs, saņēmusi summu "reģistrācija", vairāk nav ieinteresēts jūsu liktenis.

Http://www.krot.co.uk



20 10 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.krot.co.uk
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Paziņojums tiem, kas vēl nav aizbraukuši uz ārzemēm: brauciet prom visi, lai man paliek vairāk darba Latvijā :P

1 0 atbildēt

Atgriezies,lūdzu, Latvijā, citādi Tava rakstība kļūst grūti saprotama. :(

0 0 atbildēt

kas par murgojumu sarakstīts pirms video? emotion tu pats kaut pārlasīji? emotion

0 0 atbildēt

To video zinu, tas vīrietis jokains, vāku ar plikām rokām ņem, viņam ir normāla IT speciālista izglītība vai kas tāds, bet viņš raujas nakts darbā citā zemē. Ir cilvēki, kuri ar datoru apieties neprot, ko tad viņiem darīt. Un - pirms met kaut ko izzvejotu, izlasi vispirms savu rakstu, citādi nesasniegsi augstāku līmeni (nevis spoku, bet gudrības). Tas ir kā nodot skolotājam izķēzītu stāstu, kuru pats nezini emotion

0 0 atbildēt

Cik zīmīgas beigas- tēvs, kurš visā video bija ar mitrām acīm un ilgojās pēc savas meitas, beigās arī tiek atpakaļ uz LV, bet māte optimiste (jeb arī pofigiste!?..) tik vien var pamāt ar roku un palikt savā sapņu zemē.

(pašās beigās gan ir uzraksts, ka viņa arī vēlāk atgriezusies, bet nu tās jau ir nianses, ko mēs nezinam kas un kā)

0 0 atbildēt

Piedod, bet ar tavām latviešu valodas zināšanām es nespēju izlasīt to rakstu. 

0 0 atbildēt

Sorry im changal

0 0 atbildēt