local-stats-pixel fb-conv-api

Liek aizdomaties132

1108 74

Raksts pacels un , Wow 21000 Skatijusies ka dienas.! Liels paldies

"Kamēr vīrietis pulēja savu mašīnu, viņa 4 gadus vecais dēls paņēma akmeni un ievilka švīkas mašīnas sānā. Dusmās vīrietis paņēma dēlēna roku un sita pa to vairākas reizes, neaptverot, ka sit ar uzgriežņa atslēgu.
Slimnīcā zēnam nācās zaudēt pirkstus, sakarā ar neskaitāmajiem lūzumiem.
Kad bērns ieraudzīja savu tēvu, ar sāpju pilnām acīm viņš jautāja :"Tēt, kad mani pirkstiņi ataugs?"
Vīrietis bija tik sāpināts, ka nespēja parunāt. Viņš aizgāja atpakaļ uz savu mašīnu un nikni to spārdīja vairākas reizes. Sašutis pats par savu rīcību...., sēžot mašīnā viņš skatījās uz ievilktajām švīkām. Dēlēns bija uzrakstījis: "Mīlu tevi tēti!"
Nākošajā dienā vīrietis izdarīja pašnāvību."

Dusmām un Mīlestībai nav ierobežojumu. Izvēlies pēdējo, lai iegūtu skaistu, mīļu dzīvi, un atceries šo : Lietas ir, lai tās lietotu un cilvēki, lai tos mīlētu. Šodienas pasaules problēma ir, ka cilvēki tiek lietoti un lietas mīlētas.

1108 74 132 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://GooGle
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 132

0/2000

Tāds stāsts, ebatj- apdirsties no aizkustinājukma var. Vīrietis pulē mašīnu ar uzgriežņu atslēgu,  Dēls vunderkinds, ibio- 4 gados raksta, ka prieks Tad- tētis apsēdās mašīnā ( iekšpusē) un ieraudzīja uzrakstu...Bļāg, sīkajam gan spēks- cauri durvīm izspieda uzrakstu- švarcnēgers, ibio. Var jau rakstīt stāstus kas liek aizdomāties, bet ne jau šitādu bulšitu. "ipaši- tēti, mani pirkstiņi ataugs? Nē, bļaģ, lidīsi pie mašīnas, arī kāju pirkstiņi pazudīs. Uff...normāli nodevu

152 20 atbildēt

Pag pag pulēja mašīnu ar uzgriežņu atslēgu .. ???? emotion

103 5 atbildēt

agri gan sīkais iemācījies rakstīt.

97 9 atbildēt

īstenībā drausmīgs stāsts...tāds papucīts...

40 1 atbildēt

Nez vai bērnībā lasot pasaku par trim sivēntiņiem , jūs ar mammai piepi**** par to , ka sivēntiņi mājas celt nevar ??? emotion

41 8 atbildēt

tātad... mašīnu nepulē ar uzgriežņu atslēgu, bērns 4 gadu vecumā jau māk rakstīt? un pa visu to laiku tētis pulēdams mašīnu nepamanīja ka bērns tikai sāk švīkāt? tas tacu ir labi dzirdam un bērnam tas aizņemtu daudz laika, ja 4 gadu vecumā viņš mācētu rakstīt.

kur bija jāskatās lai nepamanītu pēc pirmā otrā itiemna ka sit ar atslegU? cik nejūtīgam rokām un aklām acīm ir jābūt? xD

tiklīdz rodas trauma, ārsti jautā kā tas gadījās un šajā gadījumā tēvam nebūtu ļauts tik bŗīvi klaiņot. 

kur bija māte°?

kā sēžot mašīnā var skatīties uz švīkām? ;DD

tēvs ir ģļēvulis un dēls pieaudzis gan jau ka par tēvu nebūs labākajās domās. dažu švīku dēļ zuadēt pirkstus.

mani par tādu kārtīgi atslānīti, nolasītu lekciju un iesēdināju kaktā xD

29 2 atbildēt

4gadīgs bērns kurš māk rakstīt. (nu pieņemsim.) bet kādā sakarā tēvam rokās ir uzgriežņu atslēga, ja viņš pulēja mašīnu? un viņam ir mazs bērns, tas, manuprāt, bija ļauni pret mazo, ka viņš izdarīja pašnāvību.. mazajam būs jāaug bez pirkstiem un arī bez tēva.. pff. neveiksmīgi izdomāts stāsts.

18 1 atbildēt

bēdājās tik ļoti, ka dēlam izlauza visus pirkstus, bet pēctam pats izdarījis pašņāvību? itkā dēlam no tā labāk paliktu.. 

12 0 atbildēt

kas jūs kkādi retardi esat? Tač daudzi bērni māk rakstīt pat jau 3gados.. es zinu. mana mamma ir bērnu dārza vadītāja un pati arī bērnībā nebiju diezko stulba.

 

laikam tikai 1/100 no jums visiem saskata raksta īsto domu, nevis piepišas par kko tādu, kā : kurš ar uzgriežņu atslēgu mazgā mašīnu (nevarēja dusmās paķert no instrumentu kastes vai arī mošk viņam kabatā bija ielikta, jo pirmstam kko ar viņu darīja?), kā, sēžot mašīnā, varēja redzēt švīkas? (mošk sīkais bija uzrāpies uz kapota vai uzskrāpēja kkur spārna augšpusē).. aaaaaa. idiotu bars

11 3 atbildēt

Ja es izdomāšu stāstiņu, ka man nakts vidū nodega māja un es knapi knapi izspruku no tās ārā dzīvs, man nopirktu jaunu māju? Kāpēc jādomā stāstiņi, lai visiem sabojātu garīgo?

6 0 atbildēt

citi berni labi ja pirmskola iemacas burtinjus, un rakstit jau tik 1 maja klase maca. tiesham  pec tadas * pasakas izklausas :D un ja kada uzgrieznju atslega? tas kas rakstija to bija domajis roratslegu? es domaju ka labi, nu 19 atslegu diez ko nesalauzisi.

5 0 atbildēt

šausmīgi skumjšs stāsts...

4 0 atbildēt

Tiešām, liek aizdomāties (( ________________________________________ Lietas ir, lai tās lietotu un cilvēki, lai tos mīlētu. Šodienas pasaules problēma ir, ka cilvēki tiek lietoti un lietas mīlētas

7 3 atbildēt

nu jā, tas, ka pulē ar uzgriežņu atslēgu un četrgadīgs dēls jau normāli raksta ir diezgan liels fail stāstam..

bet galvenā jau ir doma, mīļie, tā doma!

4 0 atbildēt

Nesaprotu kas liek taadus rakstus joku portaalaa bez jebkaada briidinaajuma par shokeejoshu saturu. Neesi padomaajis ka ne visi taadus grib lasiit un ja kaads patiesi zjeelsirdiigs cilveeks lasa tad tu esi visu dienu sabojaajis cilvekam?

4 0 atbildēt

totāls feiks

6 2 atbildēt

Vienalga vai tas stasts ir patiess vai ne, tas liek aizdomaaties par -    Dusmām un Mīlestībai nav ierobežojumu. Izvēlies pēdējo, lai iegūtu skaistu, mīļu dzīvi, un atceries šo : Lietas ir, lai tās lietotu un cilvēki, lai tos mīlētu. Šodienas pasaules problēma ir, ka cilvēki tiek lietoti un lietas mīlētas.

4 1 atbildēt

ļoti laba doma šism stāstam. patiesi liek aizdomāties.emotion

3 1 atbildēt

Tik bēdīgi..

2 0 atbildēt

emotionemotion  

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »