local-stats-pixel fb-conv-api

Ķīnas brīnumbērns119

1083 54

Ķīnā atrasts bērns kas spēj atcerēties pagātni. Zinātnieks paņēmis puiku uz izpēti lai noskaidrotu kā viņš spēj atcerēties tik daudz no pagātnes .Puikam ir tikai 12 gadi. Puika spēj visu pastāstīt visu sākot no mūsdienām līdz senajiem laikiem . Kā vēsta puika viņš varot pastāstīt visu par vēsturi. Puika aizverot acis redz atbildes uz Pētnieka (zinātnieka) jautājumiem .Zinātnieks esot pajautājuši par pirmo pasaules karu. ''Vai tu mums spēj pateikt ko pulkstens 12:34 darīja Tāds Karēvis (vārds netiek izpausts). Puika mierīgi bez nekāda uztraukuma aizvēra acis un viņš sāka stāstīt par karēvi . Viņš patica kā šis karēvis izskatījās. Puika ļoti precīzi visu patica ko kareivis esot darījis no pulkstens 12:34 - 12:50. Zinātniekiem bija ļoti liels šoks par šo 12 gadus veco puiku . Zinātnieki nenoticēja viņām par kareivi balstoties uz to ka varbūt puika ir kautko dzirdējis par šo kareivi tādēļ zinātnieks nosauca savas mātes vārdu un prasija puikam lai pastāsta kas notika 12.februārī pulkstens 06:24 (zinātnieka precības) Puika atkal aizvēris acis un teicis ''Es redzu tevi un sievieti līgavas kleitā es redzu jūsu kāzas. Uz jūsu kāzām ieradās 47 cilvēki kā arī jūsu māte. Jūsu mātej bija ... ļoti skaista kleita baltā krāsā'' . Zinātnieks jautāja vai tu vari pateikt kas manās kāzās bija rakstīts uz gredzena ? Puika aizver acis un stāsta tev uz gredzena bija rakstīts ''par laimīgāku rītdienu"' bet tavai sievai ''par krāšņāku rītdienu''. Zinātniekam iestājās šoks jo viņš nespēj apjaust kā 12 gadus vecs puika var pastāstīt par laiku kad pat nebija piedzimis. Zinātnieks šo puiku nosauca par BRĪNUMBĒRNU. Zēna māte jaejauši uzgājusi ka zēns prot pastāstīt par noteiktu laiku un vietu . Māte esot savi labākajai draudzenej stāstījusi par ceļojumu. Bet zēns sēdēja blakus ar aizvērtām acīm un teica mammu tu pati man mācīji nemelot un pastāstija visu kas notika ceļojuma laikā . Māte bija šokā kā zēns var pastāstīt par ceļojumu ka pats tajā nebija. Tagat puikam ir tikai 15 gadi un viņam jau ir ļoti labi atmaksāts darbs policijā viņš meklē slepkavas . Zēns nevienu reizi nav kļūdijies atbildot uz jautājumiem.

1083 54 119 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 119

0/2000

raksts labs, bet tava gramatika ir šausmīga.

134 5 atbildēt

Nu ko lai saka, vēsturē viņam droši vien augstākās atzīmes būtu, lai gan ņemot vērā, kā mūsdienās vēsturi pasniedz- sagrozītu un ne visai precīzu un lielos vilcienos galvenos notikumus aprakstot , tad varbūt arī ne tik augstas atzīmes. 

110 2 atbildēt

waataafaak kas par bullshitu... kāda vēl policija es izraktu kādu norakto pirātu lādi un dzīvotu laimīgi līdz mūža galam un vēl zinātniekiem palīdzētu uzrakstīt precīzu cilvēces vēsturi... neticu šim rakstam

72 3 atbildēt

Ķīnā ir daudz brīnumbērnu

57 9 atbildēt

Tad lai atmasko 2paca slepkavu emotion

49 3 atbildēt

Neticu. Source, please.

35 0 atbildēt

Žēl, ka diršana. Viņš būtu dievs ar tādām spējām. Šis stāsts vnk ir banāls vien ar to, ka viņš strādā policijā un ķersta bandītus. 

28 0 atbildēt

Es aizverot acis redzu .... tumsu. Un vēlāk gaismiņās emotion

22 0 atbildēt

nez ja šitais čalis normāli ietusētu līdz komai , tad nākošajā rītā atcerētos ko darīja 3 naktī :D 

20 1 atbildēt

gan atbilst noteikumiem, gan ir kas interesants emotion, ja vēl tikai gramatiku un pareizrakstību uzlabotu, tad vispār būtu izcili emotion

17 4 atbildēt

Neticu. :)

12 0 atbildēt

mulkiibas

12 0 atbildēt

es noskatījos filmu un tajā pašā dienā man vajadzēja apstāties un padomāt kāda bija filma ko redzēju. man kauns par sevi

11 1 atbildēt

Labi, ka viņš nav manā vecuma grupā. Savādāk būtu jāsamierinās ar otro vietu vēstures olimpiādē. emotion

9 2 atbildēt

Muļķības emotion

7 0 atbildēt

Viņš varētu atbildēt uz daudziem neizskaidrotiem jautājumiem! Viņš varētu kļūt pat maigi teikts par multimiljonāru, jo ir tak tik daudz tādu jautājumu! Kā es gribētu viņu satikt un tik daudz ko pajautāt!  

6 0 atbildēt

Asian...emotion

6 0 atbildēt

Nu kamōn.. ja tas tiešām tā būtu, tad cilvēcei būtu tik daudz atklājumu.. Visādu pagātnes mīklu atrisinājumi utt... Nešķiet iespējami.

6 0 atbildēt

atā,bērnība.

5 0 atbildēt

Vai patiešām šādam cilvēkam labākais darbs būtu meklēt slepkavas utt? Varbūt labāk būtu atrisināt pāris sen uzdotus jautājumus kā piemēram: Kurš nogalināja Kenediju? 

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »