local-stats-pixel fb-conv-api

Kas būtu,ja būtu?25

118 2

Grūta nakts... Dažas no manām pārdomām,kas gan jau Tev arī prātā nākušas.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
118 2 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 25

0/2000

Man piemēram un man vēl viens jautajums neļauj gulēt kā ir nomirt???

2 0 atbildēt

Daudz jautājumu, maz atbilžu

2 0 atbildēt

liek aizdomāties.

1 0 atbildēt

7. bildē ir Ādams u Ieva.. Bildē viņi ir baltie(baltādainie cilvēki), bet kā tad radās melnādainas un dzeltenādainas rases cilvēki??? Viņi apēda kaut ko, vai kā..? Labs raksts.. + no manis..

1 0 atbildēt

5. jo tie ir ūdens tvaiki par 7. bieži vien pati domāju, nonacu pie slēdziena, ka šie saradojās ar citiem primātiem un rezultātā radās cilvēks 10. visticamāk, Vatikana bibliotēkā nevar tikt grāmatu stāvokļa dēļ

0 0 atbildēt

ej izgulies...

0 0 atbildēt

Vatikana bibliotēka nevar tikt, jo tur ir pretrunīgā literatūra, bet kuru tomēr neiznīcina, jo svētos rakstus nedrīkst nīcināt,,,kaut ka tā :)

0 0 atbildēt

Negribētu piekrist 10. izteiktajam minējumam- nedomāju, ka Vatikāns slēpj tehnoloģiska vai fiziska rakstura noslēpumus, drīzāk jau kādus garīgus darbus vai pierādījumus "dajebkam". Noteikti neko tādu, kas ļautu mums ceļot gaismas ātrumā vai mūžīgās turbulences rasējumus. Ne jau par velti iet runas, ka "Kristietība tiktu iznīcināta, ja nepiederīgais uzzinātu "patiesību" ".

0 0 atbildēt

3.ir izurbts tik 13km dzilums, pasaules rekords..bet vinu aizbeera ciet , jo stradnieki , kas urba ''kipa'' redzeja ka no urbuma izlido velns un shitie nobijās un aizbēra ciet , jo domāja ka līdz ellei aizrakās... vsp ja zeme b''utu kā ola, tad tas urbums nebūtu izurbies cauri pat olas čaumalai...

0 0 atbildēt

linkums visu raxtīt..bet jā, redzams, ka raxts labs!

0 0 atbildēt

filozofisks raksts!! ++++++

0 0 atbildēt

Man jau tagad liekas,ka zemeslode griežas ātrāk............

0 0 atbildēt

kaa no diviem baltajiem Adama un Ievas radaas Indianji melnaadainie un kiinieshi to es veel joprojaam nevaru saprast , apgaismojiet mani.

0 0 atbildēt

1. Fakts loti intresants,lika aizdomaties

Bet parejie gan tadi nav :/

0 0 atbildēt