local-stats-pixel fb-conv-api

Kā rūpēties par viļņpapaigaiļiem!19

135 1

Sēžu mājās slims, nolēmu, ka jāuztaisa orģinālraksts.Pa cik esmu divu šādu "monstru'' īpašnieks nolēmu uzcept rakstu, kā par viņiem jārūpējas, cik tas ir grūti, prasa enerģiju utt.

P.S Viņi spēj apdirst Šleseru un jebkuru citu politiķi vai nevainīgu cilvēku.

Reklāma
Reklāma
135 1 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 19

0/2000

Interesanti - kāpēc papagaiļiem tā garšo tapetes. Būs jānogaršo! emotion

16 0 atbildēt

Pedējā bilde! + Gribētos redzēt kādu video ar to kā viņi uzvedas!

9 0 atbildēt

man tāds bija, bet netīšām, nositu viņu ar spoguli :(

3 0 atbildēt

Man ar reiz bija papīši, tad baigi savairojās, un atkal savairojās - līdz beigu beigās visu varzu atdevu zooveikalā! :)

3 0 atbildēt

Raksts labs emotion Gribētos zināt kā šādus dzīvniekus pieradināt - uz rokām,lai nāk un uz pleca uzlido nu tā,jo iespējams pats iegādāšos šādas šķirnes :)

3 0 atbildēt

Lielajam būrītim liek klāt mazāku koka būrīti (lai ir tumsa). Tad abi lien izpētīt vai būs derīgs un pēc laika jau sadēj tur  olas emotion

3 0 atbildēt

kabatā

1 0 atbildēt

Tev viņi pārojas arī ? :D

1 0 atbildēt

Man bija nedaudz lielāka par šiem. Manuprāt, šķirne bija Korella vai kaut kas tamlīdzīgs. Meitene. Kad uznāca, tad čivināja kā traka, bet tikai pa dienu. Dažreiz tā ķērca, ka ejot mājās pie ārdurvīm(mājas, ne dzīvokļa) varēja dzirdēt. Dažreiz viņa bija arī klusa, bet divus tādus mājās laikam nevarētu izturēt, jo tad viņi vēl savā starpā čivinātos. emotion Vienīgi uz vakara pusi, kad sāk krēslot bija miers un klusums. Pārējais man netraucēja īpaši, vienīgi tas, ka tapetes plēš un, ja ļauj dzīvoties ārpus būra, tad visas malas notaisa.

0 0 atbildēt

Man arī pirms diviem gadiem apmēram bija papagailīts [meitene].Pirkām viņai vīriešu dzimtas papagaiļus lai nav garlaicīgi, bet kā kādu nopērk pēc aptuveni 2 ned vinš aiziet pie dieviem :D. Tā nopirkām kādus 3 un sapratām, ka viņāi labāķ vienai patīk un man nodzīvoja aptuveni 14 gadus.Mierīgi varējam braukt ceļojumos un tā, jo atstājām vaļā būri piepildijām divus traukus ar barību un pie būra bļodā ielējām ūdeni, lai nepietrūkst un tā viņa tur dzīvojās pa māju 10 dienas kamēr mēš ceļojumā! :) Ļoti gudri putni :)

0 0 atbildēt

man bija t'ads k'a tas za'lais emotion

0 0 atbildēt

Man ir Korella un arī viļņpapagailis, tikai zilākrāsā!

0 0 atbildēt

tev pašam patiktu dzīvot būrī ?

0 4 atbildēt