local-stats-pixel fb-conv-api

Japānas princese Kaoru Nakamaru Paziņojums5

34 6

Par 2012 gadu ir daudz un dažādās informācijas, bet izsecināju, ka Japānas princese Kaoru Nakamaru paziņojums, kas tika veikts janvārī nav sasniedzis spocēnos, tāpēc nolēmu izveidot savu pirmo rakstu J

Pati personīgi atceros, ka ziņas par šīm 3 tumsas dienām pirmo reizi dzirdēju apmēram 10-12 gadus atpakaļ, tomēr izrādījās, ka ziņas par šīm dienām ir atrodamas arī bībelē, vēl vairāk ir arī veikti speciāli ziņojumi pāvestam apmēram 10 gadsimtā.

Es saprotu, ka daudziem cilvēkiem sametās dikti bail jau tagad iedomājoties, ka 3 dienas un naktis mēs varētu atrasties pilnīgā tumsā! Jā, ir nedaudz biedējoši, BET baidīties nevajag, jo tāds tādu piesaista, t.i. bailes piesaista nelaimi.

Ticiet sev un augstākiem spēkiem, jo gaisma jau esam mēs katrs pats J, tas ir tas, kam ticu es pati.

P.S. Par visiem procesiem pat internetā ir sastopama informācija mega biezā slāni, ja interesē pat youtubē var meklēt, un kas meklē tas atrod! Tikai neesam naivi un pajautājam savai sirdij vai šī informācija ir patiesa un jums personīgi noderīga un vērtīga, jo informācija ir enerģija!

Veiksmi!

http://www.youtube.com/watch?v=pBJEm1BFPaw

APTUVENAIS TULKOJUMS:

Es esmu Japānas princese Kaoru Nakamaru.

1976.gadā man atvērās trešā acs un sākās fantastiska garīgā pieredze.

Zemes iekšienē eksistē ļoti augsti attīstīta civilizācija. Es spēju ar tur dzīvojošajiem komunicēt.

Saņemu informāciju arī par 2012.gada 22.decembri. Trīs dienu laikā šī Zeme ieies 5.dimensijā. Ir tāda vieta NURU, tad mēs iesim garām šai vietai. 3dienas un 3 naktis nevarēsim lietot elektrību, būs absolūta tumsa- gan dienu, gan nakti. Nebūs saules, nebūs zvaigžņu, nekādas gaismas. Mēs būsim absolūtā tumsā 3 dienas. Nekādu masu mediju vai informācijas.

Slepenās valdības to zina. Un domā, ka paglābsies. Viņi cer aizlaisties prom no šīs planētas. Citi rok pazemes pilsētas- Norvēģijā, Holandē, Austrālijā, Šveicē. 10.000 cilvēku elite domā tādējādi paglābties. Es gan nedomāju, ka valdības tur būs drošībā.

Mums jāattīra mūsu garīgais stāvoklis- gan fiziski, gan garīgi.

Dievs, Radītājs ir Gaisma, Mīlestība un enerģija. Daļa no šīs enerģijas, Mīlestība un Gaisma atrodas mūsu sirdī.

Mums jādzīvo ar savu sirdsapziņu. Ikviens cilvēks ir ļoti skaista Radītāja daļa, daļa no Radītāja dvēseles, kas inkarnējas. Mums iekšā atrodas mūžīgā dzīve. Mēs varam attīrīt mūsu dvēseli. Ik pa katriem pieciem gadiem kopš dzimšanas mēs varam izsekot sev, savai sirdsapziņai- kā mēs domājam, rīkojamies, kā maināmies un attīstāmies. Tad varam redzēt, kādi esam, varam sevi attīrīt. Kad esam sevi attīrījuši, tad sirds burtiski izplešas un atveras, kļūst lielāka. Mēs elpojam. Un tā pamazām visa tumsa iziet no mums ārā, bet iekšā mūsu sirdīs ienāk Zeltīta Gaisma. Tā mēs kļūstam labāki un labāki. Mums vēl atlicis kāds laiciņš līdz 2012.gada 22.decembrim.

Fiziskā ķermeņa attīrīšana. Pirmkārt jau nedzert sulas no pakām un skārdeņu alu (alumīnijs ir ļoti kaitīgs). Otrkārt, pievērst uzmanību pārtikai. Treškārt, vajadzīgi arī fiziskie vingrinājumi.

Pēc mūsu būtības mēs, cilvēk- būtnes, esam Gaisma un Mīlestība, jo daļa no Radītāja atrodas mūsu sirdī un šī daļa ir tā, kura inkarnējas. Izdzīvojot dzīvi, šī daļa atstāj ķermeni te uz Zemes, bet Gars turpina tālāku dzīvi.

Es atceros daudzas dzīves, kas dzīvotas te uz šīs planētas. Esmu dzīvojusi arī citās vietās, ne tikai Japānā. Nāk atpakaļ dažādas atmiņas, un tagad spēju runāt valodās, kādās šajā dzīvē agrāk nekad neesmu runājusi. Es fiziski jūtu, ka teorija par inkarnāciju ir pareiza.

Tie, kuri klausās šo uzrunu, es domāju, ir glābti un drošībā.

Patlaban mēs esam tik sašķelti. Daļa cilvēku tic reinkarnācijai, citi nē. Tie, kuri netic, vai arī to garīgā būtība ir ļoti tumša, piedzims uz citas planētas, kurā notiek kari un vardarbība. Tie piedzims uz citas planētas.

Un tā mēs esam gatavi brīnumainam no tikumam. Pavisam drīz.

Pateicos.



34 6 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

"Zemes iekšienē eksistē ļoti augsti attīstīta civilizācija. Es spēju ar tur dzīvojošajiem komunicēt." tai princesei laikam būs ieskābis sake patrāpījies 

6 0 atbildēt

Tas bezgaismas dienas bus kaut kad 100%, par to ir pilns ar informaciju un pamatojumiem, kapec.  Bet vai tiesi tajos datumos gan neesmu tik parliecinats, un par zemes dziles dzivojosu civilizaciju gan izklausas pec halucinacijam :D

3 0 atbildēt

viņa kā jau princese noteikti ka pīpē kaut ko ritīgi labu.......

1 0 atbildēt

Traka suņa  murgi.....

0 0 atbildēt

ja nebūs gaismas 3 dienas, tad cilvēki vispār neeksistēs, jo gaisma rada siltumu, tātad jauns pasaules gala pareģojums. Aplausi mūsu japāņu pareģei emotion

0 0 atbildēt