local-stats-pixel fb-conv-api

Ideāla pasaule22

196 2
Reklāma
Reklāma
Reklāma
196 2 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 22

0/2000

17. Spoku cepumi ir ēdami :D

14 0 atbildēt

17. Spokos nekad nav erroru.

11 0 atbildēt

17. - Katram spoku rakstam tikai + :D

6 0 atbildēt

Ģeniāli

4 0 atbildēt

Nu kāds par daudz grib :)

Bet ir iespējams arī pasauli padarīt ideālāku mazāk uztraucoties par sīkumiem.

3 0 atbildēt

Vo to es saucu par ideālu dzīvi. emotion

3 1 atbildēt

Mans punkts: 17: Spoki neliek 16. attēlu.

 

Mūsu spēkos ir mainīt ierastos likumus. Ir protams arī tev daži fail. Piemēram - kāda sakara lai kāds gaidītu tūlītēju atbildi pa sms? Ja man atsūta sms, es saprotu, ka tas nav tik svarīgi lai zvanīt un dabīūt visu atbildi un visu izrunāt reizē. Tas ir ātrak un ērtāk. Ja ir īsziņa, tad paziņo kaut ko, kas nav uzreiz vajadzīgs. Sttulbi ir tie, kuri gaida uzreizējo atbildi. Cilvekiem ir daudz citu darīšanu, nevis tacvu debīlo īsziņu vaktēšanu. ja vajag - zvani. Kāda vaina?

 

Par parolēm uz wlan. Varu derēt tu arī tādu esi uzlicis avam wifi. Kāpēc lai nedarītu šo pasauli labaku? Piemēram, es, parasts latvietis, bišiņ eiropizējies, jo neesmu īgns, skops un skaudīgs. Atļavos pielikt 10LS rūteram, nevis pirkt lētako, dozēju maksimālo ātrumu uz rūtera, lai visiem tiek nets un atstāju bez paroles. Cilveki pirmaja lapa ienākot saņem ziņu - bezmaaksas internets, droši lieto, taču neaizmirsti izdarīt ko labu šodien kādiem 3 citiem cilvēkiem. kautvai iemet santīmu ziedojumu kastē.

 

tas ir tik vienkārši..

4 2 atbildēt

Spicējot zīmuli.. Fuck es visu laiku saku drāžot zīmuliemotion

0 0 atbildēt

18. Datorspeeles var njemt no veikalu plauktiem . 19. LAi ieguutu graudzeni pirmstam nav jaaizteeree 2000 latu. 20.Uz datora vienmeer paliek vietas 50gb(nu piem man :D KAtrunedeelju jaatiira dators jo palika no 300gb , 50mb:) 21.Gulta nav jaasaklaaj peec guleeshanas. 22.Skolas kaveejumi nav jaataisno. 23.Kolas pudeles neksplodee nekas(piem vienreiz taisuvljaa kolu a shis penis izshklaksta pusi aaraaa) .

0 0 atbildēt

22.nekad*

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
BVB avatarsBVB

Nezodz rakstus, ja zods vismaz neatļaujies pielikt kā orģinālrakstu (:

2 3 atbildēt

bijis ibio

0 3 atbildēt

jaa ja vien taa buutu...

0 3 atbildēt