local-stats-pixel fb-conv-api

Grūtniecība12

18 2
Parasti par grūtniecības iestāšanos liecina mēnešreižu iztrūkums. Citas grūtniecības pazīmes katrai sievietei var būt dažādas – slikta dūša, sāpes vēdera lejasdaļā, reiboņi, miegainība – tomēr tās parādās tikai 2. -3. grūtniecības mēnesī, kad mēnešreizes jau kādu laiku iztrūkst. Kā arī neviena no šīm pazīmēm pati par sevi nav rādītājs, ka iestājusies grūtniecība. Daudzām sievietēm šo pazīmju nav. 

Lai pārbaudītu, vai grūtniecība iestājusies vai nē, 10 dienas pēc neaizsargātā dzimumakta var izmantot grūtniecības noteikšanas testus. Tie nopērkami jebkurā aptiekā bez ārsta receptes. Ja tests divas reizes (dažas dienas izlaižot) uzrāda vienu un to pašu rezultātu, tad tas ir tuvu 100%. Taču pilnīgi droši grūtniecības iestāšanos var konstatēt tikai ginekologs.
18 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
un ko tu ar šo gribeji pateikt?
4 0 atbildēt
Nevaig daudz emotion lai paliktu stāvoklī pietiek ar vienu reizi... emotion
3 0 atbildēt
8. bilde - ta kā nedaudz uzspīlēti :D
3 0 atbildēt
paldies ka apgaismoji :D:D
2 0 atbildēt
emotion šitā gadās ka daudz emotion emotion pozitīvs raksts
1 0 atbildēt
To ka šogad ir daudz bērnu dzimuši...
0 0 atbildēt
Lūdzu! emotion emotion
0 0 atbildēt
baigie punči :)
0 0 atbildēt
man patīk:) patīk grūtnieces-no viņām staro kkas ļoti īpašs:) starp citu,pagājušo gad bijusi lielāka dzimstība nekā šogad,lai gan par šogadu vēl pāragri spriest:)
0 0 atbildēt
man ļoti patīk grūtnieces, viņas ir tik ļoti īpašas :) Un 8. bilde tik jauka
0 0 atbildēt
spēcīga ir 8. bilde.. :)
0 0 atbildēt
Jā grūtniecība tak tomeer ir skaista protams es piekrītu ka 8 bilde ir bik pārspīlēt bet neviens tak neteica ka tā nenotiek...
0 0 atbildēt