local-stats-pixel fb-conv-api

Ģimeņu šķēlēja.36

240 8

Balsis,kas skan aiz loga gandrīz vai katru dienu,liek man aizdomāties par dzīvi,tās patieso vērtību.
Es dzīvoju 5.stāvā,un mans logs vēršas taisni pret vietējo spēļu zāli,kurai blakus ir diennakts "kafejnīca." Jau kopš pirmās nakts,kad uz šejieni pārcēlos,es sapratu,ka no šejienes var izdzirdēt visu,ko lejā runā,var sajust tās emocijas,kas strāvo visapkārt mums. Kā jau varat noprast,šīs sarunas nav no tām patīkamākajām. Es atceros aizpagājušo ziemu... Bija putenis,ārā bija ļoti vēss un es,piegājis pie loga,pamanīju pa ielu ejam divus cilvēkus,vīrieti pusmūža gados un aptuveni 6-7 gadus vecu meitenīti. Viņi aizgāja līdz spēļu zāles durvīm,un vīrietis skaļi noteica:"Tu gaidīsi te." Meitenīte lūdzās,lai viņš neiet tur iekšā un nepamet viņu te vienu,bet vīrietis neklausīja un pavēra durvis uz veiksmes aleju. Vai nu man tā tikai likās,vai arī sāka palikt daudz vēsāks un arī putenis saasinājās. Meitenītes kliedzieni,lai vīrietis atgriežās,griezās aukstajā gaisā kā naža dūrieni. Nekas nelīdzēja. Pēc 10 minūtēm no spēļu zāles viņš tomēr laukā iznāca,apskāva meitenīti un pateica,ka tagad varam doties mājās. Uz meitenes vaicājumu,vai nopirksi man šokolādi,viņš atbildēja noraidoši:"Mums vairs nav naudas."

Es dzīvoju pretī tikai vienai spēļu zālei,bet es ar to jau ir pietiekami,lai zinātu,kas notiek,ja nokļūsti azartā.  Mātes dodas pakaļ dēliem,cenšas ar varu izvilkt ārā,raud,bet dēli turpina spēlēt. Sievas lūdzās vīriem,lai tie izbeidz,lai atstāj naudu dienišķajai maizei,bet tiek notriekta visa,bērni vēl joprojām tiek atstāti pie tā staba,kas tieši blakus durvīm,lai gaida kā mazi sunīši.
Pat arī,ja tiek vinnēts kāds mazumiņš naudas,uzreiz ir jādodas to nosvinēt un piedzerties blakus esošajā bārā.

Nesāc spēlēt azartspēles,jo atpakaļceļš var vairāk netikt piedāvāts.

Reklāma
240 8 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 36

0/2000

Kā esmu teicis jau agrāk - visas atkarības (azartspēles, dators, cigaretes, alkohols utt) pielīp tikai vājiem cilvēkiem.

8 1 atbildēt

Es, kaa azartspeelju atkariigaa jau vairaakus gadus, varu pateikt - nesaaciet... Dieva deelj, nesaaciet... Juus sagrausiet savu un savu miiljo cilveeku dziivi.

Jaa, ir baigais kaifs, kad aizej uz zaali ar paaris latiem, un izej aaraa ar paaris simtiem -tikai ar laiku tu vairs neizej aaraa. Tu visu laimeeto satriec atpakalj automaatos - ceriibaa no simtiem tikt uz tuukstoshiem... atskaites punkts  jau tachu ir tikai divi lati...  Un ja nospeeleets lielaakas summas, tu saac aiznemties naudu, lai "atsistos", bet nekas jau nemainaas... Esmu nospeeleejusi tuukstoshus. Esmu nospeeleejusi savu maaju, mashiinu. Esmu domaajusi par pashnaaviibu.

Tagad esmu sevi iegrozhojusi - ja ienaakas nauda, pirmkaart nomaksaaju steidzamaakos reekjinus, nopeerku paartiku, atdodu paraadus, un ja paliek paari, tad ar kadiem 20 ls eju uz zaali paniekoties. Bet tik un taa - atkariiba ir joprojaam. Pat liidz fiziskaam lomkaam.

6 0 atbildēt

emotion

4 0 atbildēt

Meh.

4 0 atbildēt

Traki ir ar tām azartspēlēm... Tas ir šausmīgi - manā pilsētā ir kādas skolas skolotāja, kura bieži vien palaižot savus skolēnus vaļā no stundas, bet pati pa to laiku skrien spēlēt automātus.... Arī garajos starpbrīžos, viņa skrien uz automātiem... Nu nezinu - šausmīgi tas ir, tomēr nezinu kas tā ir par skolotāju, bet no daudziem, kas mācās tajā skolā, esmu dzirdējusi par viņas "hobiju"....

4 0 atbildēt

pats šito rakstīji?

3 0 atbildēt

Jauks raksts, patīk! :)

3 0 atbildēt

Tie ir slimi cilvēki! Ja aiziet azartā, tad tā arī ir, kad viņi nospēlē visu! Pilnīgi visu, pat no mājas stiepj mantas laukā, lai varētu pārdot un pēcāk būtu nauda ko nospēlēt! emotion

Arī pati esmu pamēģinājusi paspiest pogas, bet man tas pilnīgi un galīgi nelikās aizraujoši!

2 0 atbildēt

Tuki Tuki perfekts avatars :D

2 0 atbildēt

Katram savas atkarības

2 0 atbildēt

drausmiigas ir taas azartspeeles. emotion 

++ tev ;) 

2 0 atbildēt

Traki ...

1 0 atbildēt

teisaam + par raxtu

1 0 atbildēt

skumji. ++

1 0 atbildēt

es nevaru. Neesmu veca, bet man tāapt tie bērni, cilvēki. 

es dzīvoju blakus špēļu zālei. Tieši pāri ceļam. Es pat vienreiz netīšām redzēju, ka cilvēku no turienes izmet, jo vairs nebiaj naudas. Es dzirdēju visas lamas, raudas, kad spēlē un zaudē, es daudzreiz esmu redzējsui piedzērušos cilvēkus, kas zaudēja vaio vinnēja.

Man ģimenē paldies Divam nav spēlētāju, bet tāpat tas ir drausmīgi

1 0 atbildēt

emotion emotion emotion  +++

1 0 atbildēt

A seksiņu arī var dzirdēt pa logu? emotion

1 0 atbildēt

Spēlēju pokeru vairākus gadus un nekur nestrādāju, ar dzīvi esmu apmierināts un rēķinus varu nomaksāt, kā arī 4ciparu skaitlis pāri paliek, katru mēnesi. Daudz ceļoju. Vai esmu atkarīgs no azartspēlēm?

0 0 atbildēt

Ta nu tas ir ar to atkaribu ja iz pieredzes emotion

0 0 atbildēt

Labs ++ tev

0 0 atbildēt