local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīvnieki, cilvēku tipi.12

Sveiciens visiem!
Tagas Titānu cīņu ietekmē tāds baigais uztraukums virmo galvā, ka neko jēdzīgu šeit iecept nevaru. ;D Nu, bet labi. Šodien tā aiz garlaicības padomāju un izdomāju, ka varētu izveidot savu cilvēku raksturojumu. Mmm katrs jūs varat piemeklēt sev atbilstošāko, bet ir arī iespēja, ka jums var būt vairāki vai aŗī vispār nebūt neviens no šiem apgalvojumiem.Tātad aiziet, lasam, komentējam un vērtējam. Protams tādu baigo kritiku nevajadzētu, jo nu es neesmu ne tik gudrs un ne tik pieredzējis lai raksītu super tekstus par katru no tipiem, bet par atbilžu precizēšanu gan var droši. Un jau iepriekšs visiem saku , paldies, kas izlasīs, novērtēs un arī ieteiks kautko sakarā ar šiem tekstiem.

174 8 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Var redzēt, kurš dzīvnieks tev visvairāk patīk, liek domāt par "izcilo" objektivitāti. :D Izskatās, ka tu vienkārši aplēji ar mēsliem visu to citu dzīvnieku tipus, kuri nav suņu tips. bez tam, ja tu apgalvo, ka kaķi nespēj par sevi parūpēties, bet suņi gan ir bezmaz patstāvības paraugs, tad tu acīmredzot neko diži daudz par šiem dzīvniekiem nezini...

10 1 atbildēt

man jau likaas ka vnk caur dazhiem cilveekiem zemtekstaa vnk  nolika sievietes...emotion

un runaajot piemeeram par vaarnu ir taa ka viirieshi ir lielaakas klachas nekaa sieviets jo ja sieviete kko staasta vinja to izdara lielos vilcienos ,bet kad viirietis klachojas tad ir visos siikumos...kururs sievietes parasti nosleepj ...

un vispaar so rakstu kaa taisniibu pienjemt pat nespeeju ..vairak izklausiijas peec nolikshanas un izsmiekla piem sis teikums...    Cēls dzīvnieks, starp apkārtējiem izceļas ar savu ūber skaisto ģīmi un izteikto smadzeņu trūkumu, visbiežāk šis sugas pārstāvjiem ir sastopama blonda matu krāsa.

paavs ne tuvu nav saadam raksturojumam un kaads sakars vinjam ar blondu matu kraasu???emotion

4 0 atbildēt

5. aizmirsi pierakstīt, ka siekalojās un smird elpa

3 0 atbildēt

Ir ir labs emotion

2 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

šķiet ka esmu zaķa un kaķa krustojumS :D

0 0 atbildēt

Man ir vārnas un suņa krustojums... emotion

0 0 atbildēt

Esmu suņērglis.

0 0 atbildēt

Tā,ja palūko, esmu ērglis,bet tiešām, salīdzināt dzīvnieku ar cilvēku ir nereāli, jo abi nenāk no vienas dzimtas, ģints utt. Un jā, tu slikti  dzīvniekus pazīsti-piemēram,ērgļi navforever alone, viņi arī var uzturēties baros un "audzināt" bērnus....vispirms izlasi kaut ko par dzīvnieku un tad salīdZini. + pāvi nav stulbi blondīņi.

 

Bet man interesanti, kā tu sevi salīdzinātu ar kādu dzīvnieku? 

0 0 atbildēt
Tas bija smieklīgi man patika! tikai kāpēc vietām ir mīkstais r?
0 0 atbildēt