local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīves pavērsiens...19

110 5

Sveiki spocēni,gribu jums uzrakstīt par notikumu iz savas dzīves,kas notika ar mani nesen.Kādu nedēļu atpakaļ vajadzēja aiziet pēc fotoaparāta uz remontu atnālot uz mājām konstatēju to ka man nav atslēgu no majām,mājās vecāku nav,nolēmu tos pagaidīt kāpņutelpā,bet tur es nebiju viens ar mani bija kaimiņu kaķis,kurš jau kādu nedēļu jau nav mājās jo viņu izdzina no mājām.Kad es tiku tādā situācijā kā nelaimīgais dzīvnieciņš es sapratu kā viņš cieš...Paliku es kaķis un fotoaparāts lūk kas man iznāca...(P.S.Tas ir mans pirmais raksts neesiet pārāk bargi)

Reklāma
110 5 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 19

0/2000

kapēc nepaņēmi pie sevis? kaķim neko nelīdzēs tas, ka ieliki par viņu rakstu spokos, un visi te jutīs līdzi. būtu kaut bļodiņu ar pienu iznesis.

25 0 atbildēt

jā bieži redzu šos zvēriņus sēžām pie durvīm. gribās iebliezt pa durvīm. ja jau tev ir kaķis tad ko viņš dara viens ārā pie durvīm

17 0 atbildēt

Būtu kaut kaķim ēst iedevis, nevis vnk safočējis un uztaisijis rakstu.

14 1 atbildēt

Nu ko, spoku tauta sarosās un dosimies sadot pa pakaļu šim nelietim, kurš izmetis šo kaķīti laukā, jo kā es te palasīju citus rakstus, visi gribēja  sadot šādiem neliešiem. Atliek uzzināt kuršis dzīvo un sadot.

Tā - lūgums uzrakstīt vietu, lai bargie spoki varētu ķerties klāt!

9 0 atbildēt

Tas ir tik faking necilvēciski no "saimnieku" puses!

Ceru, ka Tu šo kaķi pabaroji kā tiki mājās nevis tikai saknipsēji rakstam .....

4 0 atbildēt

Jā..... nu ir debīliķi pasaulē, kuri nesaprot, ka kaķis ir dzīvs organisms un ka tas nepaliks visu mūžu maziņš. Nē! Tas augs, tas slimos, darīs blēņas - kādreiz kko saplēsīs, dažreiz aizmirsīs ka viņam ir smilšu kastīte kur nokārtoies kā ari ik pa laikam kko atvems. Nu un šādu problēmu risināšana prasa laiku un enerģiju, tāpēc daži slinki kropļi savus dzīvnieciņus vienkārši izmet arā lai pats tiek galā. Tas po ka mājas kaķis. Un viņu uztverē dzīvniekiem jau tā pat nav jūtu.

http://bidla.net/uploads/posts/2011-11/1320736836_sidelcy-kote.jpg

4 0 atbildēt

Kāpēc man vienmēr, redzot pamestus kaķus, gribas raudāt? :(

4 0 atbildēt

lūdzu, pabaro vismaz viņu..

3 0 atbildēt

Ieliksi rakstu ar bildēm kur pabaroji kaķīti,ielikšu abiem rakstiem. + Pagaidām neko nesaņemsi :)

2 0 atbildēt

Es nopietni parunāju ar vecākiem un tie nodomāja to pašu izdarīt ar kaķīša saimniekiem,jo kaķis ir dzīvs un kāpņutelpā dažreiz noliek kluci.Visi kaimiņi par to ir ļoti dusmīgi.Karoč,viņi paņēma kaķi uz mājām...

1 0 atbildēt

tie nav cilveki ,kuri ta var izdarit,es savu minci,lai ka vinja uzvestos pat nolamat nevaru velak pati vainiga jutos,bet nezinu ka var izmest un katru dienu dzirdet ka milulis blauj un grib atpakal,ja panemi dzivnieku tad ari rupejies,kakis ir ka berns kursh pats nevar neko pateikt,un nesaprot kapec netiek majas ,lai gan te pat pie durvim vien stav,butu kaut ielicis bildi kur baro vinju,jo savadak tiesham vinjam vieglak nepalika no ta ka tu vinju paglaudiji,un pasaki mamma ka var vinju izarstet,kautvai sakuma aiznest pie vetartsa ,lai vinjs apskatas varbut nekas vinjam nekaish,ja jau bija majas kakis,ja ,mani pakera tas bildes.

1 0 atbildēt

Cilvēki!Neuzņematies atbildību,kura jums nav pa spēkam,lai tādu dzīvnieciņu būtu mazāk....

1 0 atbildēt

da panjem maajaas un izpaliidzeesi.

starp citu ljoti izskataas peec mana ex kakja.......:|

1 0 atbildēt

es kad nāku no skolas uz mājām tad pie paģīša durvīm vnm sēž kaķis kas gaida kad viņu ielaidīšu iekšā pie saimniekiem :}

1 0 atbildēt

būtu piezvanijis pie durvim ka saimnieks ir majaa un tad jau vins atvertu durvis un ielaistu vinu majaas es taa daru arii kad redzu kaķi un suni kurs grib tikt majass

0 0 atbildēt

Izskatās samērā kopts. Vabūt tur pat ar dzīvo.

0 0 atbildēt

Tak es gribēju paņemt viņu,bet ir tāda lieta kā vecāki,kuri saka ka viņš ir slims netīrs utml.Es viņu regulāri baroju.Sākot ar to dienu.

0 0 atbildēt

Paņemtu pats labāk, un pameti. ;]

0 0 atbildēt

Eu,nu kaķītis smuks.Bettu viņunepabaroji,tu viņupameti jau atkal! :((

0 0 atbildēt